![]() |
hala gelsin diyenlere inanamıorum ya.hatta bu topiği açanada inanamıorum.ne nouma sıymış bu zamanda.şimdi sırasımı.biz yeni sezonu açtık yeni topçularımız geldi.adam nouma gelsin mi diye topic açmış.provakatör müsünüz olm siz.kabak tadı verdi artık bu nouma muhabbeti.noumayı falan istemioruz.hatta aklımıza bile gelimio.nouma öldü.şimdi delgado,ibrahim akın,ibrahim toraman,burak,fahri,nobre,kleberson var,sonuna kadarda ruh var...... |
Arkadaşlar Yeni Noumalar Geldi Buraği Izlemedinizmi Veya Gökhn Güleçi Onlarin Hirsi Noumadan Fazla Ruhlari Yetecekse Bu Gençler Var Bunlara Destek Lütfen Ayip Oluyor Artik |
taraftar olarak olur... |
bence menajer yardımcısı motivasyoncu olarak getirilebilir noumanın motve edemeyeceği topcu yoktur sıkıyosa yenilsinler soyunma odasında nouma var forza pascal forza nouma :D:D:D |
bende naumayi severim ama bu konunun ciddi oldunu sanyiyorum herhalde güzel bi saka o zate artik artis olmadimi:D |
bu topic nouma sevgisinin dışa vurumundan başka bi ifade taşımıyo arkadaşlar tabii ki gelmeyecek nouma futbolcu olarak bu soruyu sormak kadrodaki futbolculara ayıp etmektir Nouma nın yeri yüreğimizdedir gelsin tribüne yanımıza onu bağrımıza basalım ille futbolcu olarak gelmesi gerekmiyo hem güzel enstantaneler olur maçlarda :) |
yeniden dönmesini isterim ben çünkü bu yürekler ona hep aşık ve öyle kalacak gelsin abicim gelsin :) |
Ölümüne Nouma ama biraz gerçekçi olmak lazım Noumanın ne işi var bu saatten sonra iş mi yapar geçen sene olsa neyse ama artık geçti:( |
ya biraz dikkatli olalım bişey sorarken. kişiler değil takım önemli. takımda o kadar eksik war sen nouma gelsin diyosun. bu zihniyet değişmezse bir adım ilerleyemeyiz. kendimize gelelim... |
Süper Olur |
Türkiye`de Saat: 14:59 . |