![]() |
çok sorunlu ama bizim taraftar adamı akıllandırıp şahlandırmasını bilir |
arkadaslara katiliorum yattara denen adam balondur hatta abartayim zeplindir. |
ark. saçmalıklara son nobre bobo gilberto(gelirse gelmesse halimiz duman) delgado kleberson(sağda) fahri tatan baki zan toroman serdar runje ark. kleberson bu dönem sağ kanatda oynicak geçen tigana nın açıklamasını gördüm tigana dediki ön libero almamıza gerek yoq sol kanata yüklenelim çünkü fahri ye çok güven diğini belirt di ve koray ve fahri ön liberoda çok ii oynayabileceklerini açıkladı |
Alıntı:
|
Rıdvan dilmeninde dediği gibi bu yattarayı al barca ya koy ordada rahat oynar,hatta parmak ısırttırır derim ve beşiktaşımıza alınması için dualar ederim.Eğer gelirse inanılmaz olur hakikaten... |
tigana istemiyo , hakli da , eger disiplin ilk planda ise yattara alinacak son futbolcudur |
evet...disiplin bence futbol zekasindan ve teknikden daha önemlidir |
Alıntı:
|
bencede yattara beşiktaş için çok ii bir futbolcu bence alınması lazım... |
arkadaslar zaten gilberto robert ve ze roberto yu alamıcaz roberti biz almıcaz gorursunuz yatttarayı ise tigana istemez bence yonetim alır ama tigana aldırmaz yattara trabzonu kucumsediginden oynamıo ve ayrılmak için hep sorun yaratıo eger yattaraya biz veya avrupadan(mesela italyadan ispanya gibi vs )ciddi teklif gelse adam bir dakka durursa fenerli olayım ama tigana yarın deseki yattarayı istiom yattara perşembe gunu beşiktaşta olur bu kadar nettir |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu bir gercek..inanın bu sene yattara ALLAH bilir ama harika oynayacak cunku gitmek istiyor artık..sıkıldı trabzondan..bu sene takip edin..seneye 10 milyon euro vermeye calısırsınız.tabi ulker verirse... |
yattarayı neden dusunmuyorlar.... yeni geldim buraya..forumda yazılanları okudum..derdimiz hep aynı.hepimiz kanat sıkıntısından bahsetmisiz..ama turkiyede yattara var...kanat için dunyada ondan etkilisini bu paraya bulamassınız.gercek bir kanat adamı..izmirdeki trabzon besiktas macını izledim.bizim adamlarımızın yattara karsısındaki caresizligi inanılmazdı..her macını izlerim trabzonun.yattarayı cekin fatih tekke 1 milyon dolar etmez..bobo kiraya verilip yattara ve serginho alınabilir..benim fikrim bu tabi..katılır yada katılmazsınız..ancak tıgana sorunlu diye lanse edilen yattarayı rahat dizginler...tesekkurler |
agzına saglık..yattarayı tigana istememiş galiba ama..onun hakkında tam bir fikre sahip oldugunu dusunmuyorum tıgananın..alınabilse bizim ronaldinhomuz olur..hem takım oyuncusu hem sov adamı..inonudeki taraftarları ne hale getirecegini dusunemiyorum.izmirdeki macın goruntuleri youtube.comda var..inanılmaz gercekten..gercekten caresizlerdi.. |
Yattara gelirse super olur ya |
yattara nın tekniği,adam eksiltmesi asistleri falan tartışılmaz. ama takım oyunundan bi haber kendi showu için oynaması ve kollektif oyundan uzak oldugu için büyük topcu olamıyor ne yazıkki. bu yüzden anca ts de oynayabiliyor. |
Alıntı:
|
süper Star Yattaraya Son Iki Yilda Transfer Teklifi Geldiğini Duyan Varmi ??? not: Trabzon Amatör Rum Takimina Neden Elendi Bilen Varmi... |
ben sergenden sonra en hayranlıkla izledigim topçu yattara. iiii fikir edinmişiniz alınırsa süperrrrrrrrrrr olurrr |
Alıntı:
|
yattara benim gözümde çok iyi bir futbolcu değil onun gibi çok futbolcu var fransada ayrıca artık hareketler öenmli dğeil sonuç ve mücadele önemli bana göre yattara büyük takım futbolcusu değil ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yattara adam olsa hala Trabzonda mu oynardi? |
Alıntı:
|
Ibrahim Akinin Ze Roberto ve Gilberto'dan bir kac gomlek daha ustun oldugunu soyleyen bir kisiye ben ne diyeyim artik? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yattara çok iyi futbolcu kabul. ancak adamı trabzon gibi küçük bi memlekette zor zaptediyorlar istanbulda bar pavyon dolaşır durur. bize adam gibi adam lazım benim görüşüm bu ama tüm arkadaşlara da saygı duyuyorum... en büyük beşiktaş gerisi traşşşşş |
Alıntı:
|
yattara dunya capinda kesinlikle dunya yildizi olabilir adam gecmesi bi yana topu kullanmasi ve ortalari cok iyi |
arkadaslar su karsılastırdıgınız adamlara bakın ya biri i. akın digeri ZE ROBERTOyapmayın gozunuzu seveyim i. akın bugune kadar besiktasımıza hic bir katkı saglamadı ekonomik olarak da bi katkısı yok mesela kim inönüye 'HADİ İBRAHİM AKINI SEYRETMEYE GİDELİM' der? ama ze roberto nun gelisi besiktasımıza reklam,forma,kombine ve saha icinde muthis katkılar sağlar.ibrahim akın yetenekli bir futbolcu yeteneklerini kullanırsa cok iyi bir futbolcu olur ama asla bir ze roberto olamaz ibo nun bu sene son sansı evlendi insallah evlilik yarar son sansını iyi kullanır yani ze robeto 5 tane ibo eder. |
yattara kesinlikle tc vatandaslıgını alıp besiktasımıza gelmeli istikrar sorunu var ama takım iyi giderse o problem olmaz runje i.toraman g.zan koray baki (serdar) kleberson (i.uzulmez) yattara ze roberto (tc uyruklu) (sorin,gilberto) delgado nobre bobo bu takımla varya yenilgisiz sampiyonuz dusunsenize sagdan yattara bindirmeler ortalar artistik hareketler soldan aynı seyler ze robertodan onlerinde delgado orkestra sefi. arkada kleberson ilerde nobre sagdan ve soldan gelen ortaları affetmez delgadonun ara pasları..... aman allahım sov yaparız sovvvvvvvvvvvvvvv |
Yattara Bütük Takımların Topçusu DeğiL...! Alın Size En Basit Bir Örnek..! Belki Aynı Stil Değiller Ama...! Biz Genclerbirliğinden Kimi Aldık..! Youla'yı.. Orda Harika Futbol Oynuyordu.. Çok Büyük Umutlarla Aldık.. Ama Bize geLince Futbolu Unuttu Adam..! Yattaranında Bundan Farkı Olmaz..! Bu Tarz Topçular Bizim Gibi Büyük Takımlarda OynayamaZLaR..! |
harbi yaaa...yttara orta bobo indirdi NOBRE!!NOBRE!!:) |
yaw bu yattara topiclerinden sıkıldım artık adam beşiktaşı kaldırabilecek futbolcu degil şunu anlayın artık |
yattara denen civciv kocaman bir balondur hatta zeplindir, besiktasa es kaza gelirse ki ben tamamen karsiyim patlar :) |
Süper olur beeeeeeee. Bunuda alirsa Yönetim, benden Yönetime gercer Not ! |
ya abiler bi su klibe bakin ya. Deli bisey. Buda gelirse besiktasimiza, toptan deli bisey oluruz. Sov yaoariz vallaha, zaten yapacagizda, neyse. Sovun sovu olur ozaman :D http://www.youtube.com/watch?v=ngnne9Bi18U Saygilarla |
Türkiye`de Saat: 07:05 . |