![]() |
Runje serdar, Gokhan Zan, Ibrahim Toraman, Mercimek Yattara, Delgado, Kleberson, Ibrahim Akin Nobre, Gökhan Gülec |
yattara ya buyuk takım futbolcusu deil diyenleri anlamıyorum bence yattaradan yetenekli,teknik sag kanat oyuncusu dunyada cok az yattara hızlı,teknik,tam kafaya orta acıyo sadece istikrar sorunu var o da olsa r.madrid te oynar zaten yattara coooook buyuk bi futbolcu hemen bjk ımıza kazandırılmalı ve tc vantandaslıgı icin basvurmalı dusunsenize sagda yattara solda ze roberto(sorin,gilberto) ortada kleberson delgado simdiden heyecanlandım |
Yattara'ya 90 dakikat dikkat eden birileri var midir acaba yoksa sirf ozet goruntulerden gordugumuz birkac guzel hareketi uzerine mi yorum yapiyoruz? Bir defa Yattara'nin Besiktasa gelmesi imkansiz, cunku Tigana ayaginda top tutan oyunculari pek sevmiyor, yani Yattara'nin hic sansi yok. Besiktas'in tek sansi toplu savunma ve toplu hucum yapan, cok mucadele eden ve arkadaslik havasi cercevesinde basarili olan bir takim yaratmaktir, bu genc isimlerle bir baska secenek yok. Simdi surekli calim atmaya calisan, genelde basarisiz olan, fazla mucadele etmeyen ve haftada bir Natashalara gidip takimin huzurunu bozan bir oyuncuya ne ihtiyac vardir? Bunu cevabini biri bana verebilir mi? |
Yattaranın sadece hızı var hızlı adam ve bir iki haraketten başka şey bilmiyo bence onun bünyesi beşiktaşı kaldırmaz |
Alıntı:
cok garip..ama fikrin bu ne diyeyim..sende haklı oldugunu dusunuyorsun..normal..gorusuruz kardesim.. |
Alıntı:
beyin fakiri bir yonetim var.. ama bu sene yaptıkları iyi yattara haricinde.. ellerine saglık.. |
Yattarayı bende isterdim ama gelmez herhalde büyük bir olasılık |
gelmesin derim ben |
Alınması söz konusu olamaz.Çünkü zaten bizim sağ kanada adam ihtiyacımız yok.Sonra Yattara çok yetenekli olabilir ama salon futbolu gibi oynuyor futbolu.Asla bir takım oyuncusu değil.4 senedir Türkiye'de ama bir tane büyük maçta o müthiş hareketlerini göremedik.Yattara küçük maçların büyük adamı. |
Alıntı:
Gelecek sezonda gorusuruz surekli, Yattara o kadar iyi olsa coktan bir takip olani cikardi. Yattara gibi oyuncu cok var, Afrika takimlarinda ararsan fazlasiyla bulursun, ama cogu disiplinsiz oldugundan yuksek seviyede oynayamiyorlar, bence Yattara'yi alana kadar elimizde olan Burak Yilmaz ve Ibo Akin'a bir sans verelim. |
ben cok iddalıyım bjk yattarı alsın saneye 10 mil. euro nun üzeinde eder bugun dunyadaki sag kanatlara bakınız c.ronaldo beckham figo yattaradan bence hic fazlaları yok yattara o kadar buyuk futbolcu dediğim gibi tek eksiği istikrar onuda takım sampiyonluğa oynarsa yakalar adam futbol buyucusu |
Alıntı:
|
satmaz Ts ... |
trabzon onu bıraksa bile bizimkiler almaz... hadi yönetim istese tigana istemez.. adam sorunlu ve de günü gününe uymayan adamları istemio...yoksa yattara ayarında futbolcu ;bırakın avrupayı dünya da az ... bi de hala anlamıorum... sergen ile tümör gitti...sadece onların yerine delgado alındı... alsınlar su denizlili yusuf u ... |
vermez ts... |
Alıntı:
|
yusuf herkesden sorumlu arkadaşım |
bırakın bu yattarı arkadaşlar o bizim takımda oynamaz adam hakkaten problem bir tip. |
Alıntı:
|
http://www.stargazete.com/resimler/s...072006/s02.jpg YİNE YATTARA KRİZİ Trabzon’a gelen her teknik adamla sürtüşen Gineli star, Lazaroni’yi de delirtti!.. Brezilyalı hoca, ‘Sahada istediğim hiçbir şeyi yapmadı. Ya dediklerimi yerine getirecek, ya da kaderini çizecek’ diyerek, gönderme imasında bulundu KARADENİZ ekibinin tatlı belası İbrahim Yattara.. Trabzonspor’da görev yapan her teknik adamla sürtüşen Gineli yıldız, bu kez Lazaroni ile de kapıştı. Son oynanan Freiburg maçında Brezilyalı teknik adamın saha içindeki isteklerini yerine getirmeyen Yattara hocasının hışmına uğradı. Lazaroni maçtan sonra, ‘Teorik ve pratik olarak söylediklerimin hiç birini yerine getirmedi. Afrikalı olduğu için sıcakta daha iyi oynadığını söyledi. Almanya sıcağı Afrika’yı aratmıyor. Ama futbolu değişmedi. Ya benim dediklerimi yapacak, ya da kendi kaderini kendi belirleyecek’ diyerek, bu oyuncuyu gönderebileceği imasında bulundu. Yattara daha önce Samet Aybaba, Ziya Doğan, Şenol Güneş, Turgay Semircioğlu, İhsan Derelioğlu ve Halilhodzic’le de aynı sorunları yaşamıştı. İŞTE YATTARA BU..!!!! |
Nerde Yattara dunya futbolcusu diye kivranan arkadaslar? Bu adamin ozet goruntuden gordulen 2-3 hareketine kapilmamak lazim... |
Yattara alınsın diyen arkadaşlara şaşıyorum.Bu adamın hangi büyük maçta iyi oynadığını gördünüz arkadaşlar?Bize küçük maçların büyük adamı lazım değil?Öyle adamlar sayesinde bu durumdayız zaten... |
arklar hala bitmedi sizin bu yattara muhabbetınız... gelmeyecegını bıle bıle neden bahsediyorsunuz anlamıyorum... |
düşünmek için futboldan anlamak lazım bizim yönetim anlamaz bu işlerden.tiganada türkiyede bu işler böyle gitmez diyecek adam yok |
bana gelmez gibi gelio çünkü trabzonda mutlu gibi:D yani para için tümer gibi satmaz bence |
yaw hala Türkiyeden futbolcu istiyorsunuz. Büyük takıma gelince hiç birşey yapamıo öle yabancılar. Örn:youla,ahmed hassan. Ayrıca yattara sorunlu bir oyuncu takımın havasını bozabilir |
bnce gelmez takımında mıtlu tümer gibi para için satmaz |
Bence gelmesin daha iyi |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:23 . |