![]() |
----------------------Runje--------------------------------- Toraman------------G.Zan-------------Koray-------Mercimek -------------------------Fahri------------------------------ -----M'Bami--------------------------------Ze Roberto------ ------------Gokhan G.(I.Akin)---------Nobre(Burak)---------- Eger Kleble M'Bami takas olursa boyle olur kadro |
------------------------runje ------------------------- |
---------------runje------------------- s.kurtuluş--------zan--------koray------deli ---------kle--------fahri------------- --------delgado--------ze------- -------nobre---------güleç------ |
------------Runje------------ Toraman----Koray----Üzülmez -----------Kleberson--------- Burak-Ricardinho-Delgado-Akın -------Bobo------Nobre------ |
---runje---i.toraman-ALEX(psv)-gökhan zan-i.üzülmez---burak-kleberson-ricardinho-delgado---nobre-bobo |
nobrenin tc vadandaşlığına geçtiğini varsayarak yaptım |
Alıntı:
|
yaw arklar bırakalım kadroyu tigana kursun, kasmayalım kendimizi, ama madem bir kadro kurulacak ben böyle birşey düşündüm: -------------------------ramazan-------------------- bobo ibrahim akın nobre kleberson delgado baki mecimek gökhan zan ibrahim toraman ibrahim üzülmez ???abdülrezzah??? ulan sanki bir gariplik var bu kadroda yaw...:D :D :p |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
------------------runje------------------------- toraman-----gökhan-----koray-----deli ibo----- --------- kleberson------------fahri----------- ricardinho----------delgado--------burak------ --------------nobre(bobo)---------------- yedekler:murat,serdar,ibo akın,gökhan,ali,mustafa |
simdi 5 yabancimi 6 yabanci mi musait? |
Tigana nın sistemi değil ama bence bu taktik yararlı olur *************runje****************** ****************zan**************** *******toraman********baki(yabancı)********** *********kleberson***koray************* ***burak***********************deli*** *******delgado***********ricardinho***** ***************nobre***************** nasıl sizce |
güzel bence |
-------------------runje--------------- İ.toraman-----zan-------tudor-----delİ ----------kleberson------koray -------delgado------------------rİcardİnho -------------nobre----------bobo--------- |
Tigana nın sistemi değil ama bence bu taktik yararlı olur *************runje****************** ***************koray**************** *******toraman*********zan********** **************kleberson************** ***burak***********************deli*** *******delgado***********ricardinho***** ***************nobre***************** nasıl sizce blackeagle KARDEŞ FUTBOL 10 KİŞİ Mİ OYNANIYO |
pardon duzelttim |
..........................................runje... ........................................... ibrahim toroman............... gökhan zan .......Deli (zeroberto-robertocarlos) ........................Kleberson ...................Koray (fahri) ........................ Burak............................................. ................................. Ricardihno ...........................................Delgado ................................................. ................................Bobo.............. ........ Nobre.............................. |
runje toraman gokhan deli ibo kleberson koray burak delgado ricardınho i.akın bobo nobre |
-------------------------Runje------------------------ Serdar K.---- İ.Toraman -------Gökhan -------Üzülmez -------------Kleberson -----------Koray(fahri)--------- Burak Y. ---------------Delgado------------ Ricardinho -------------------------Nobre------------------------ |
runje serdar - g.zan - toraman - üzülmez kleberson -koray(ricardinho)-burak delgado nobre-bobo |
---------------------Runje---------------- -------İ.Toraman-----G.Zan-----Baki------- Ali Tandoğan----Koray-----Kleberson----İ.Üzülmez --------------------Delgado--------------- ---------------Bobo--------Nobre--------------- veya Ricardinho'lu kadro --------------------Runje---------------- İ.Toraman-----G.Zan-----Koray-------Baki ------------Kleberson-----Fahri----------- ------Burak--------Delgado------Ricardinho --------------------Nobre----------------- |
....................................runje......... .................................... toroman...........gökhan zan...........koray............ibrahim üzülmez burak...............kleberson...............delgad a...............ricardinho .........................bobo..................... ..nobre.......................... derim ben :) |
.................runje............................ ...................... toraman .........gökhan z......... koray............. nery .......... ..............................kleberson........... .................. ...... .........burak............... delgado ...........ricardinho .....................bobo................ nobre (mert olursa) olursa ben en iyi kadro bu olur nery olmassa göbeğe adam alındabilir |
runje toraman koray gökhan deli ibo burak delgado kleberson richardinho bobo nobre |
----------------------------------runje------------------------------- ------i.Toraman--------g.Zan---------------Koray-----------Deli:)--- -------------------------------kleberson------------------------------ ------burak--------------------delgado-----------------ricardinho--- --------------------Nobre------------------Bobo--------------------- derim ben ...... |
Hakan Arıkan Serdar İ.Toraman Koray İ.Üzülmez Kleberson Burak Delgado Ric Bobo Nobre |
....................................murat sahın............................................. ... i.toroman.........................gokhan.z........ .....................ibahım.u.................... .......................................kleberson.. ......................................... burak...................delgado................... ..rıco..........gustavo..................... ................................bobo.............. nobre(gokhan)............................ |
Alıntı:
muthıs kadro budur ıste bu duzılıste defansta sorun yasamaz hatta m.doganı toramanın yerıne koyup toramanı serdar pişene kadar sagda oynatsan da olur ama bu takımın stoperlerı kesınlıkle toraman ve zan dır korayı stoper yapıp harcamak cok yazık oluyo ve defansta sureklı gedık verıyo benım bu sustemde uzuldugum tek adam fahri yedek kalması cok yazık olacak ama form tutarsa klebersonu bıle yedek bırakabılır. sonuc olarak yaptıgın kadroyu ufak bı degısıklıkle cok begendım |
Alıntı:
|
----------------------- runje -------------------------------- -----toraman---------g.zan-----------?fransız?-----------üzülmez ---------------------klebi----------------koray----------------- --------burak--------------delgado-------------ricardinho---------- -------------------------nobre(bobo-gulec)------------------- |
Alıntı:
|
---------------------------Runje---------------------------- Toraman---------Gökhan Z.---------Koray---------Deli Burak(Fahri)------Kleberson-------Ricardinho ------------------------Delgado----------------------------- -----------------Nobre-----------Bobo--------------------- |
---------------Runje---------------------- Toraman---Gökhan Z.---Koray---R.Carlos(Olsa) Burak------Kleberson-------Ricardinho ------------------------Delgado----------------------------- -----------------Nobre-----------Bobo--------------------- |
Kadro ----------------Runje---------------- Ali Gunes----G.Zan---I.Tor.-----I.Uzul -----------Koray veya Fahri----------- Kleberson-------------------Ricardinho ---------------Delgado--------------- -------Nobre-------------Bobo--------- bence besiktas boyle oynamalı, burak yılmaz'a yer kalmadı ama bence bu takımda sag kanat işlerini kleberson yapmalı :D |
----------------Runje---------------- Toraman----G.Zan---Koray-----I.Uzulm -----------------fahri----------------- Kleberson---------------------Delgado ---------------Ricardinho--------------- --------Burak-------------Bobo-------- Bir süre Nobre cezalı... |
işte budur .........................................runje.... ............................... ............Gökhan..............toroman........... ........üzülmez ............................kleberson............. ............koray.................. .........Burak .................................................. ....................İ.akın ...............................delgado............ ....ricardinho....................... ........................................!Mert Nobre!...................................... |
runje toroman gokhan yabancı bakı delgado kleberson rıcardınho burak nobre bobo |
onca yeni transferden sonra deli'yi artık kadroda görmek istemiyorum yaw... |
fark etmez benim icin ama yeterki ibrahim akinida oynatsin tigana cocugu küsdürmesinden korkuyom. selamlar:confused: |
Alıntı:
ben ufak bir degisiklik yaptim.. yedeklerde kim var ve olmali? |
Türkiye`de Saat: 06:01 . |