![]() |
runje_i.üzülmez_.toraman_koray_g.zan_kleberson_ric ardinho_delgado_fahri _burak_delgado |
gönlüm şöyle isterdi: Runje İ.Toraman Gökhan Zan İ. Üzülmez Kleberson Burak Yattara Delgado Ricardinho Muhammed Zidane Mert Nobre Şu Yattara yı alamadık bari futbol cambazı Muhammed zidane'ı alsaydık süper ligi toz duman ederdik eminim. |
--------------------------runje hamit altıntop---gokhan zan---koray---toraman -----------burak-----kleberson-----rico ------------------------delgado------------- ------------------nobre---------bobo |
Süper 11 arkadaslar beni söyle bi 11 düsündüm ---------------runje------------ --toraman-----zan------koray------deli.ibo-- ----------------yabanci-------------- ----kleberson--------------ricardinho-- ---------------delgado-------------- --nobre(akin)-------------burak(bobo) nasil ama bomba gibi Yabancida süper olursa kimse duramaz karsimisda!!!!!!!! GELIYORUUUUUUZ |
------------- Runje ------------------ -----ali T.---toraman-----zan-----baki -----fahri---- burak------ ricardinho delgado bobo------nobre |
en iyi sistem bize 4-3-2-1 yanii -----------------runje--------------- i.toroman--g.zan---koray-----baki--- ---Burak-------kleberson---ibo-- -------ricardinho----delgado------- ------------nobre------------- |
------------------------Runje------------------------ Serdar K.---- İ.Toraman -------Gökhan -------Üzülmez -------------Kleberson -----------Transfer(Koray)--------- Burak Y. ---------------Delgado------------ Ricardinho ------------------------Nobre------------------------ Daha önce de yapmıştım ama iyi bir önlibero ile çok daha iyi oluruz.. |
runje,g.zan,i.toraman,koray,i.üzülmez/kleberson,ricardinho,burak,delgado/nobre,gökhan |
Alıntı:
|
----------runje--------- toraman----zan----koray----üzülmez -----------kleberson-------- burak--------------------akın --------delgado-----ricardinho-- -----------nobre------------ |
------------runje------------- -------gökhan-----baki------- ibrahim t.---------------ibrahim ü. ----------koray--delgado------- burak-------ricardinho-----ibrahim a. -------------nobre---------------- kleberson böyle oynarsa kesilmeli |
runje toraman zan koray deli burak kleb fahri ricardinho delgado nobre(güleç) bence böle çünkü ricardinhonun defansif özelliği olmadığın tek santrafor oynatacağını düşünüyorum... |
-------------------------Runje------------------------------------ a.Tandogan----------Toroman-------Zan--------------I.Uzulmez --------------------Koray---------Kleberson------------------ Burak---------------------Delgado-------------------Ricardinho --------------------------Nobre------------------------------ Besiktas 4ever |
Runje İbrahim Üzülmez İbrahim Toraman Gökhan Zan Koray Avcı ( Veya Yabancı) Kleberson Fahri (Yabancı Defans Gelirse Koray Buraya Gelebilir) Burak Delgado Ricardinho Nobre |
4-1-2-1-2 Runje İ.Toraman-----Edmilson-----G.Zan-----İ.Üzülmez Koray Kleberson-----Ricardinho Delgado Burak-----Nobre 4-2-3-1 Runje İ.Toraman-----Edmilson-----G.Zan-----İ.Üzülmez Koray-----Kleberson Burak-----Delgado-----Ricardinho Nobre |
--------------------runje-------------- --i.toroman----gökhan-------koray------i.üzülmez --burak--------------kleberson--------ricardinho--- ----------------------delgado------------------- ---------------nobre------------g.güleç---------- |
kadroyu yazıyorum 1-runje 2-i.toraman 3-g.zan 4-m.sedef 5-k.avcı 6-j.kleberson 7-ricardinho 8-burak yılmaz 9-m.delgado 10-m.nobre 11-bobo |
runje toraman zan cygan deli ibo koray kleberson burak delgado ricardinho nobre |
Runje İ.Toraman-----G.Zan------Pascal Cygan----İ.Üzülmez Koray Burak------Kleberson(Fahri)-----Ricardinho Delgado Nobre Arkadaşlar işte gerçek ideal kadro budur !!!! |
bencede katılıyoruım ama kleb koyaın yanında oynar ric ise delgadonun yanına yani 4-3-2-1 gibi ;) |
runje toraman gökhan zan koray deli ibo burak kleberson ricardinho delgado nobre gökhan güleç |
beyler cygan da uzun boylu zan da koray da ön liberoda klebeyle oynasın o zamandefansın yerden gelentoplara yardım eder tek forvet arkasında ricardinho delgado burak ne dersiniz |
----------------------- Nobre---------------------------- --------------------------------------------------------- Ricardinho--------------Delgado---------------------Burak --------------------------------------------------------- ------------Koray------------------Kleberson------------- --------------------------------------------------------- Üzülmez-----------Cygan----------Zan-----------Toraman --------------------------------------------------------- ------------------------Runje---------------------------- Vallahi bu benim onbirim... zaten Tigana da buna benzer bi takim kuracak... Rico ile Dlegado yan yana oynamasi icin tek forvetli sisteme mecbur gecilmesi lazim... Cygani aldik varsaydim iste belki baskasi da olabilir... 2007'de: Bobo,Runje - out Gökhan Ünal,Martinez, Nery - in :D:D:D o zaman 2008: champions league BJK :D |
----------------------- Nobre---------------------------- --------------------------------------------------------- Ricardinho--------------Delgado---------------------Burak --------------------------------------------------------- ------------Koray------------------Kleberson------------- --------------------------------------------------------- Üzülmez-----------Cygan----------Zan-----------Toraman --------------------------------------------------------- ------------------------Runje---------------------------- Buda benim 11im guelinhoya katiliyorum |
Runje Toraman G.Zan Pascal Cygan İ.Akın Koray Kleberson Burak Delgado Ricardinho Nobre |
----------------------- Nobre---------------------------- --------------------------------------------------------- Ricardinho--------------Delgado---------------------Burak --------------------------------------------------------- ------------toraman------------------Kleberson------------- --------------------------------------------------------- ----baki-------cygan----------zan-----------ali tandogan --------------------------------------------------------- ------------------------Runje---------------------------- |
pascal doğru transfer mi ben pascalın doğru transfer olduğunu düşünmüyorum.pascalı arsenal den tanıyorum iyi bir kesici olabilir ama öyle top tekniği yüksek bir oyuncu değil.topu oyuna doğru sokabileceğini de düşünmüyorum.bence mevcut sistemi bozar.saygılar... |
. . . . . . . . .. . . . . . . . . .................................................. .................................................. ... |
Türkiye`de Saat: 20:54 . |