![]() |
Biraraya geliyorlar(Tİgana-Demirören zirvesi) http://i.karakartal.com/images/haber...-imza_1107.jpg Başkan Demirören ve teknik direktör Tigana yabancı transferi icin biraraya gelecek Yurt dışı kampına denenmek için katılan Fransız futbolcu Laurent Robert'in performansını istenilen düzeyde bulmayan teknik dirkektör Jean Tigana bu oyuncunun transfer edilmesi için yönetime istekte bulunmadı. Bunun üzerine Kartal, sol kanata transfer etmeyi düşündüğü yabancı oyuncu için başka isimlere yöneldi. Yanlış bir karar vermemek için acele etmeme kararı alan Beşiktaş yönetimi yarın Fransız teknik adam ile bir kez daha biraraya gelerek bu konudaki son kararını vermeye çalışacak. Başkan Yıldırım Demirören ve Tigana'nın yarın yapacakları görüşmenin ardından alacakları kararı yönetim kuruluna sunup ortak bir noktada birleşerek yabancı transferini sonuçlandırma düşüncesinde olduğu öğrenildi. kaynak:DHA |
bakalım ne cıkacak görüşmeden gilberto mu yoksa süpriz bi isim mi hadi bakalım hayırlısı olsun |
bulussunlar bakalim , tigana ii pahali oyuncu isteyecek ve yonetim de almak zorunda kalacak |
Tigana Sol Kanattan Vazgeçti!!! Sonunda Tigana'da sol kanat transferinden vazgeçti.Gilberto'nun Hertha Berlin tarafından verilmemesi ve Sorin'in de Türkiye'ye gelmeye soğuk bakmasından sonra Tigana sol kanada adam almaktan vazgeçti ve sol tarafı İ.Akın'a bıraktı.Bu karardan sonranihayet dediğm oldu ve Tigana stoper almaya karar verdi.Bu kararın doğruluğu ilerde çok iyi anlaşılacaktır.Umarım iyi bir stoper gelir. |
güzel bi fikir bence orayı doldurucak adam var ama genede iyi bi kanat oyuncusu fena olmazdı bana göre |
ya bide şunu anlayamadım ben tam olarak acaba tigananın amacı oyuncu bulamadığı içinmi fazla karar deiştiriyo? |
arkadsım yazdıgın haberlerde kaynak belırtt |
Kaynak: TV8 Spor |
kardeş bunun kaynagı nerden? çünkü daha kesin bişey yok die biliyorum.ama haber doruysa,sol kanada kesin bi adam lazım.çünkü, i.akın topu ayagından çıkaracak, çalım yapmaktan vazgeçicek, her topu kaleye vurmaktan vazgecicek sonra nobreye gol pozisyonu hazırlayacak. gecelim nobre o pas atana kadar sinirinden kale önündeki çimleri yer. !!! |
PSV'den Alex aradığımız adam... |
iste bu haber beni cok mutlu etti , sampiyonlugun guclu adaylarindan olacagiz |
Alıntı:
|
stoper daha önemli idi ve gitsinler diego lugano yu alsınlar defans sorunuda çözülür ayrıca şmdi herkez kanatlar olmadan nobre iş yapmaz diyecek peki sizce fb de kanatlar çalışıyormuydu ü.özat ortamı açıyor veya mehmet yozgatlı yani işi ortadah ve 10 numara bitiriyor nobre golleri böyle attı |
Sol kanadımız beli oluyor... Sol kanat için yabancımızın kim olduğu değil ama nereden geleceği belli oldu.Beşiktaş yazarlarından şu an adını hatırlayamadım Lig Tv "Beşiktaş Kamp Değerlendirmesi" programında aynen şu ifadeleri kullandı bugun, "yabancı oyuncumuz Ya Fransadan ya da İtalyadan bir yıldız olucak.Oyuncuyla her konuda anlaşıldı.Tigana ismi kabul ederse yönetim bu oyuncunun ismini 3- 4 güne kadar açıklıcak" Tigananın yıldız oyuncudan çok takım oyununu benimseyen bir yapısı olduğundan bu transfer onun onayına bakıo.Hadi hayırlısı... forzadan alıntıdır... |
ya bende kafa kalmadı valla gelsin kardeşlerim gelsin kim gelcekse artık ya,coştursun gelcek olan kartalımı,ruhumuzu anlasın başka bişey istemiyom. ama gelcek olan büyük ihtimal fransadan gelicek heralde |
Alıntı:
|
juveden kapo'yu isterim fransadan pascal feinduono ! |
gelcek adam süpppüürüzzz bence |
gelecek adam italyadan veya fransadan çok iyi birisi olacağı söyleniyor ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende milandan jankoulovski , gilardino , dida , nesta , pirlo ve gattuso yu isterim :D |
her yıldız takımın ruhunu bozacak die bişiy yok...o çekemeyen futbolcuların taraftarların söylentisi |
Alıntı:
birde su var i.akın gercekten yetenekli ümittten bin kat daha ii orta yapar ama şu topu ayagında öldürmesi benim etraftaki eşyaları camı cerceveyi kırmama sebep oluyor. le mans maçının son dakikasında bile (ofsayt olupta sayılmayan gol) hatırlarsınız ayagından topu çıkarıp pas vermiyo ya. fahri yi bile deli etti. böle yaparsa çok işimiz var. tek pas yapsa ayagında topu öldürmese gerçekten çok yararlı olacak ama gelde i.akına anlat bunu. temennim bu sezon su huylarından vazgecmesi, ne diyelim ... |
arkadaslar bu karar besiktasımız sonu demek sag kanat zaten yok sol kanattan da vazgectin(kimse i. akin var demesin 34+uefa+turkiye kupası bu topcunun sirtina verilmez zaten bu son sansi ezilir futbol hayatina anadoluda devam eder) nobre ne ise yarıcak?boboda ve gokhan gulecte birer henry olmadıgına gore bu sene biz gol falan atamayız macların hepsi0-0 1-0 gider 8. hafta yine boynumuz bukulur sakin sakin bu hataya dusme tigana bize kesinlikle bir sol kanat lazım tabiki stoper ve sag kanatta lazım ama sol kanat hayati |
Bizim İstediğimizi Değil Kendi İstediğini Alacak Tigana O Yüzden Yorulmayın :) |
Alıntı:
|
|
ya sol kanat alınamazsa sağ kanat muhakkak alınmazı gerek. defans ta sorun olmaz daha kaç tane defans oyuncusu alacaız sol ve sağa adam almak şart siz hala defans diyorsunuz yaw |
Alıntı:
|
bence sol kanattan ve defanstan önce bi sağ kanat düşünülmeli.sol kanat bi şekilde i.akın ile halledilebilir ama sağda ali güneş ve ali tandoğandan başka alternatif yok.nobrenin gol atmasını istiyorsak kanatlardan içeri kateden ve orta yapan oyuncu lazım.sizce ? |
Alıntı:
|
Sola Kesinlikle Iyi Bir Adam şart .yoksa Ibrahim üzülmez(kendisini çok Severim) Bize çok şaç Baş Yoldurur. |
sola pineda gelseydi çok iyi olurdu. ama stoper alınacaksa psv li alex bence de ideal.boumsong, da olabilir. |
hadi tigana al birini daaa. biz bıktık gündemdeki haberlerden |
ben de izledim o programı büyük bi ihtimalle fransız olacak inşallah maluda olur http://www.youtube.com/watch?v=QNzdgXEhzzo |
adam gib iadam gelsin. yeter bu çile |
recoba olsa iyi olmaz mı |
bence bizim takım başka transfer yapmayabilir. |
valla çok süpriz falan beklenmesin bence...o kadar yıldız bekledik,eğer birazcık beğenilseydi son yabancı hakkı robert olarak kullanılcaktı yani bisde yıldız falan görmicektik(zaten yıldıza gerk yok)...yine böle bi durum olabilir,yani yönetimin aklında yıldız almak yoktur büyük ihtimal... |
| Türkiye`de Saat: 14:34 . |