![]() |
iste bu haber beni cok mutlu etti , sampiyonlugun guclu adaylarindan olacagiz |
Alıntı:
|
stoper daha önemli idi ve gitsinler diego lugano yu alsınlar defans sorunuda çözülür ayrıca şmdi herkez kanatlar olmadan nobre iş yapmaz diyecek peki sizce fb de kanatlar çalışıyormuydu ü.özat ortamı açıyor veya mehmet yozgatlı yani işi ortadah ve 10 numara bitiriyor nobre golleri böyle attı |
Sol kanadımız beli oluyor... Sol kanat için yabancımızın kim olduğu değil ama nereden geleceği belli oldu.Beşiktaş yazarlarından şu an adını hatırlayamadım Lig Tv "Beşiktaş Kamp Değerlendirmesi" programında aynen şu ifadeleri kullandı bugun, "yabancı oyuncumuz Ya Fransadan ya da İtalyadan bir yıldız olucak.Oyuncuyla her konuda anlaşıldı.Tigana ismi kabul ederse yönetim bu oyuncunun ismini 3- 4 güne kadar açıklıcak" Tigananın yıldız oyuncudan çok takım oyununu benimseyen bir yapısı olduğundan bu transfer onun onayına bakıo.Hadi hayırlısı... forzadan alıntıdır... |
ya bende kafa kalmadı valla gelsin kardeşlerim gelsin kim gelcekse artık ya,coştursun gelcek olan kartalımı,ruhumuzu anlasın başka bişey istemiyom. ama gelcek olan büyük ihtimal fransadan gelicek heralde |
Alıntı:
|
juveden kapo'yu isterim fransadan pascal feinduono ! |
gelcek adam süpppüürüzzz bence |
gelecek adam italyadan veya fransadan çok iyi birisi olacağı söyleniyor ! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:16 . |