![]() |
Yeni Zidane : Samir Nasry!!!tigana Al şunu!! Arkadaşlar madem illa sol kanat transferi yapılacak.Bir isim önermek istiyorum.Önereceğim futbolcunun adı Samir Nasry.19 yaşında ve Marsilya'da oynuyor.Aynı zamanda Fransa U-19 Milli Takımı'nda da oynuyor.Geçen sene Marsilya'da tüm maçlarda oynadı.Beşiktaş onu ancak şu an alabilir.Çünkü 1-2 sene sonra garanti Barcelona veya Chelsea'de.Tigana gidip Robert'i falan denettireceğine Nasry'i getirsin.Yemin ediyorum yeni Zidane o.Onlarca maçını izledim.Az önce bir araştırma yaptım.Daha 19 yaşındaymış.Çok şaşırdım.Bu futbolcuyu merak edenler için videolarının bulunduğu siteyi veriyorum.Merak edenler girsin,kaçırmasın derim. http://www.youtube.com/watch?v=Z6L3R...=samir%20nasry |
marsilyada her macta oynamissa , niye chelsea barca gormuyor da biz goruyoruz ... hem fransa ligi tr ligindenn daha unlu bide daha kaliteli |
mesela ribery hemen gorundu ... |
Ribery solda sıfır kalır bunun yanında. |
ozaman nie milli takimda yok ribery 22 yasinda milli takimda |
Ribery'nin videosunu yapsak en az Nasri'ninki kadar iyi olur. Ayrica video'da da gorundugu kadar cok hizli ve dripling yetenegi cok gelismis, ama tenkik olarak cok zayif, dogru yerde pas atmiyor ve ortalari yeterli degil. |
Fransa Milli Takımı'nın geneline bakarsan genç oyuncu hiç yok.Yaşlı bir takım.Fransa'da bir çok genç yıldız var ama almıyorlar.Ama görürsün bu ismi unutma.Dünya çok konuşacak yakında bu isimi.Videosuna baktın mı??? |
hikaye bunlar toplama görüntü. bunun gibi dünya üzerinde 1000 lerce futbolcu var |
Sen hikaye de bakalım.Ama 1000 tane futbolcu varsa bir tane de sen söyle.Dünyada büyük futbolcu yetişmiyor fazla artık. |
Alıntı:
|
bu hareketleri genclıgınde hakan sukur de yapıyordu ne oldu möööö :D ya bırakın allah askına yenı zıdanlar carlos lar cıkarmak mumkunmu bu olcak is degil bide arkadasın biri ribery ile kıyaslamıs :D:D ribery bu cocuga 10 cakar bu videolarla adam alınmaya kalksa ben size burada yerel lıgden yenı maradonalar cıkartırım bu sami yede anca gulerim abi olmaz bole bisi bosuna topic bile acılmaz buna :D:D |
Açıkçsı ben pek beğenmedim.....yetenekli olabilr ama videodan Zidane ile anılacak bir süper yeteneği yok...Şu an videoya göre dripling yapabilen ancak çok dağınık bir futbolcu görüntüsü veriyor... Bu oyuncuyu Zidane demek için Zidane nın gençlik videolarına bakmak lazım: bugün inanılmaz yetenekli genç Robinho yaklaşık 20 yaşında Real'e transfer oldu. Onun videoları yanında bu solda sıfır kalır........ |
Alıntı:
|
çocuk güzel ama daha yetişmesi lazım bence bitirici şutlarını göremedim ve fazlada pas atmıyodu videoda izlediğim kadarıyla |
Arkadaşlar bu sadece 3 dk'lik bir video.Çocuğun onlarca maçı var.Size bulabildiğim bütün bilgileri göndereceğim Nasri ile ile ilgili. |
ya fransa takiiminin sol kanadindan malouda yi cikartip bu nasry yi koyarsan senin futbol bilginden suphelenirim bugun malouda bizde olsa sol kanat cok ii isler ama degeri bindi... |
O senin görüşün.Saygı duyarım.Ama Malouda bence hantal bir oyuncu.Bizim İbrahim Akın bence çok daha iyi bir oyuncu Malouda'dan. |
walla ben maloudayi cok begeniyorum , sayili sol kanatlardan ... |
Arkadaşlar beğenmediğiniz Nasri hakkında araştırma yaparken Marsilyalı taraftarların sırf Nasri için bir forum kurduklarını gördüm,ayrıca 1-2 yıl sonra falan olur dedim ama Nasri ile Arsenal ilgileniyormuş zaten.Arsene Wenger Nasri için 8 milyon pound teklif etmiş Marsilya'ya...:cool: |
ozaman bizim is yatiyo demek |
Zaten benimki fanteziydi sadece.Gerçi siz beğenmediniz ama Nasri'nin yeri Türkiye değil.. |
http://www.youtube.com/watch?v=ykwHN...ammed%20zidane bi de bunu hatırladınızmı bu da zidan ama muhammed zidan .golleri gorunce insan şaşırıyor ama adamın adı bile yok ortada |
nasry'i bende beğeniyorum...alınması güzel ama zor olur |
http://www.youtube.com/watch?v=UUnhR...=samir%20nasry Bu da onun müthiş golü izleyin derim. |
gerçekten mükemmel |
Alıntı:
|
nasry iyi de istatistikler önemlidir 40 mac 1 gol 2 asist |
Werder Bremen mi kaptı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Haklı olmak cok guzel bi duygu insallah sende bigun tadarsın ya cok ii bi oyuncu dedigin adam bumu ya cocuk bu daha cocuk daha cok pişmesi lazım sen simdi bunu messi ile C. ronaldo ile hatta N. şahin ilede bir tutarsın Saten bi tek wenger topcudan anlıyor o yanındakı menejerleri olmaza wenger bi hıc kımı cıkarmıs bugune kadar alt yapıdan yada kımı sokmus klube adam paf takıma 20 kısı cagırıyor arada bi fabrekas felan cıkıyor oda zaten yanlıs hatırlamıyorsam barca kökenli Bide birader kardes gibi sözcukleri bana karsı kullanmasan yanlıs anlama sana karsı bi tavrım yok ama sevmiyorum iste ayrıca ben senin fikirlerine saygılıyım sende benımkılerine olursan sevinirim!! |
Arkadaşlar bir oyuncuyu beğenmiyorsanız beğenmiyorum dersiniz karşılıklı atışmaya gerek yok .Sonuçta hepimiz Beşiktaş için çalışıyoruz.Böyle yersiz tartışmalara gerek yok. |
fatih haklısın tartısma degil bizimkı yanı ben tartısmıyorum sonucta burası bi forum fikirlerimizi beyan ediyoruz |
Wenger'in çıkardığı adamlar: 1)Emmanuel Eboue 2)Kolo AbibToure 3)Wiesen Lauren 4)Cesc Fabregas 5)Gael Clichy 6)Ashley Cole....................... Son olarak da Samir Nasri çıkacak... |
iyi bi kumaş. ama bize yaramaz. |
göruntulere aldanmamak lazım dunyada bunun gibi çok oyuncuyu vardır bunlar sırf yapmış olduğu iyi hareketler çok iyi olsa real madrid falan değilde en azından lyon görürdü |
|
arkadaşlar böyle bir kac video göruntusuyle futbolcu alınmaz vardır bir yamugu bunun bu kadar futbolcu tacirinin icinde yaşatmazlar adamı |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:08 . |