![]() |
18 Temmuz Salı Jübile maçına gelecekler 18 Temmuz Salı günü saat 18:00 de konserlerle başlayacak ve saat 19:45 de Beşiktaş forması giyen eski futbolcularından kurulu yerli ve yabancı karması, Tayfur un jübilesi için 20'şer dakikalık iki devreli bir karşılaşmayla yıllar sonra yeniden taraftarların huzuruna çıkacak. Bu maçta ben yeni açıkta olacağım forumdan yeni açıkta maçı izleyecek olan varsa buraya adlarını yazsınlar ve bana pm atsınlar maçı beraber izleyelim. |
|
eee hangi kanal daha belli olmadı mı? |
kombinesi olanlar girebilio mu kombinesi ile birlikte..?** |
Alıntı:
|
ben yeni açıktayım arkadaşlar aslında izin alabilseydim işten gündüz bir organizasyon yapıp sizlerle buluşmak isterdim ama direk işten gelecem yeni açığa gelecek arkadaşlarla buluşmayı isterim ama |
Schaktar kardes Takim oldu be her sene mac hehe |
amokachi nouma ilhan yeter bunlar benim asıl merak ettiğim nihat gelecek mi |
hayırlı olsun tayfurdanda kurtuluyoz desene |
ben de yeni acıktayım, hepbirlikte izleyelim |
Alıntı:
|
Valla Ist De Olsaydim Simdi Bende Gidicektim ... Cok Guzel Bi Organizasyon Olucak Merakla Bekliyorum... |
muhteşem organizasyon olacak arklar kapalıdayım ben BU NE BÜYÜK AŞK ŞANLI BEŞİKTAŞK |
ahhhhhhh beeeeeeee istanbulda olsam hemen giderdimmm istanbuldaki beşiktaşlılar bu macı kacırmayınnnnnnnnnn |
cben 15.7. de türkiyedeyim, insallah billet bulup maca gidebilirim...cok isityorum... |
Uffff beee, nekadar sanslisiniz, ben Avustralyadan ancak izleyebilecem. Arkadaslar, bilginiz varmi hangi kanal naklen verecek ? Ben Avustralyadan kanal d, lig tv, show tv, atv, star tv naklen seredebiliyorum, acaba kanal d yoksa lig tv bu maci verebilirmi ? Ilhan, Nouma, Pancu, Sergen, Amokachi.... muthis bir gosteris maci olacak !! :) |
hangi kanal veriyo |
biz de bi aksilik olmazsa yeni açıkta olacaz |
maalesef ben antalyalı oldum ıcın gelemıyom ama 5. hafta trabzon macına gelecem o maca beraber bakalım arkadaslar |
istanbulda olsam bu macı kacırmazdım.sanıyorum stad jubılede dolacak |
u maçı kaçırıcam heralde 19 sınav var arkadaslar cok önemli.. |
Alıntı:
|
YOKMU KAPALI ya gelen beyler paso acıktasınınz .....bak konser var tümer meselesi var nouma var ilhan amokachı bıle var + kin var nefret var yenı tezahuratlar var acıktan duyabılecekmısınız tezahuratları... |
Pascal kesin var mı??? kondisyon kalmamıştır şimdiye ama sonuçta o Pascal oynar bence :) |
fikret karakoç kardeşim biraz ukalalık var sanırım bunun açığı kapalısı mı var herşey beşiktaş için önemli olan sevgini nerden verdiğin değil sevginin büyüklüğüdür |
Beşiktaşın büyük kaptanı Tayfur Havutçu yeşil sahalara muhteşem bir jübile ile veda ediyor. BU KARŞILAŞMADA KOMBİNE KARTLAR GEÇERLİ DEĞİLDİR. PROGRAM: SAAT 18:30 SANATÇILAR ( HAKAN ALTUN, DEMET AKALIN, EBRU DESTAN ) SAAT 19:45 BEŞİKTAŞ JK. 100. YIL KADROSU - BEŞİKTAŞ ESKİ YABANCI FUTBOLCULARI KARŞILAŞMASI (20'ŞER DAKİKALIK 2 DEVRE) SAAT 20:45 TAYFUR HAVUTÇU JÜBİLE TÖRENİ SAAT 21:15 BEŞİKTAŞ J.K - SHAKTAR DONETSK HAZIRLIK KARŞILAŞMASI BİLET FİYATLARI Vip Ust: 82,50 YTL Vip Ust: 82,50 YTL Numarali: 55 YTL Kapali Ust: 33 YTL Kapali Alt: 33 YTL Yeni Açik: 11,50 YTL Eski Açik: 11,50 YTL |
hangi kanal yayinliyor ? |
Alıntı:
|
arkadaşlar forumdan arkadaşlarla yeni açıktayız gelmek isteyenleri bekleriz. |
bu bjk tv ne gune duruyo anlamiyorum |
abi gercekten hicbir kanal vermezmi? Bari bizim kanalimiz versin heralde adi bosubosuna bjk tv degil! Imza falan topluyalim göstersinler! Sonucta bu mac tarih yazacak bir mac! HADI BJK TV BIZE TAYFURUN KJUBILESINI GÖSTER!!!!!! |
Alıntı:
|
arkadaşlar maç kanal 1 den yayınlanacak 20:30 da başlıyor |
vay be kanal 1 e bakın.. futbolun yeni adresi |
asdddddddddddddddddddddddd |
Ben amcalarımla yeni açıktayım inşallah orda buluşuruz bide PASCAL NOUMA da geliyomu he parayla mı? |
hangi kanal veriyo |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkdaşlar bjk tv nin bu durumunun tek sebei maddiyatı yok reklam veren sponsorlar olsa bjk tv çok iyi olacak bunu söyleyen yayın yönetmeni ! |
Türkiye`de Saat: 12:45 . |