![]() |
Yeni Beste Tümer İçin... Yüzün bile görmek istemiyoruz İnönü'ye gelmesen iyi edersin Sözlerimiz sana ağır mı geldi? A... mı ...ik? Afedersin..!! Demet Akalın'ın Afedersin adlı parçasının nakaratıyla..!! |
ii olmuş eline |
güzel ama söylenceni sanmam tribünde |
eline sağlık |
muahaha güzelmiş:D:D |
güzel olmus |
helal olsun kardeş eline sağlık |
hocam cok begendim bence cok tutar bu;) |
bu adamı çökertmek için çok şey yapılacak ama bu adam inönüye gelirde(sanmıorum ama) bize o kadar ses o kadar küfür arasında bi gol atarsa işte o zaman ben dayanamam kesin sahaya atlarım!!!!!! |
teşekkürler arkadaşlar..umarım tribünde söylenir...biz denedik 7-8 kişi bile söyleyince çok güzel oluo:) birde 35.000 kişinin söylediğini düşünürsek.. offf diyorum:) |
Yüzün bile görmek istemiyoruz İnönü'ye gelmesen iyi edersin Sözlerimiz sana ağır mı geldi? A... mı ...ik? Afedersin..!! Demet Akalın'ın Afedersin adlı parçasının nakaratıyla..!! noktalı yerlere ne gelio düşünüorum düşünüorum çözemedim.. :D:D:D:D |
süper olmush |
Alıntı:
|
zuhaaaaaaaa muhahaha!!! mukemmelll yaaa... demet bize beyazz desene desenee desene.... |
demet akalında zaten BEŞİKTAŞLI eğer duyarsa onunda çok hoşuna gider bence. |
nokta nokta ile belirttiğin yerleri açık açık yazsan daha güzel olurdu kardeşim. ağzına sağlık yinede. :)) |
güzel ama bencede bunu söylemezler yinede saol |
teşekkürler arkadaşlar...yeni bestelerim gelecek...gece gündüz çalışıorum..Herşey BEŞİKTAŞ için...!!:) |
kardeşler süper olmuş gerçekten bu. Söylenirse fener maçında çok iyi olur |
fener maçından öncede söyleyebiliriz...hem uyarı olmuş olur tümer için..:) |
eline sağlık güzel olmuş.. |
evet şarkıyla çok uyumlu olmuş ama beşiktaş taraftarına küfür yakışmaz..tümöre beşiktaşımızın asaletine yakışır biçimde tepkimizi göstermeliyiz bence. |
yaa üzülerek!!!!!!!! söylüyorum çok güzel olmuş ve çok yakışmış..bence ona layık olmuş |
Bu güne kadar bak kupalarım müzemde dağolmuş. Önüme çıkan engeli aşmak farz olmuş. Gollerimi yedin.Benimle silkelen. Ezik Oğlan TÜmer şişşt yo! Yere düşmeden,beyin üşütmeden. Şarjörü taktım oh! hiç düşünmeden. Bu güne bak baba,önümden kaç baba. Eziklere koyduk nefretle yıllardır. Çarşı tek bomba gülle. Kaleleri geri aldı tilki gürle. Ezikler baksın ,Çarşı ayağa kalksın Tüm Febeliler yerin dibine batsın İstanbull Attack - Mermi Ambarı :D |
çok Hoş Olmuş Kardeş:) |
güzel olmuş arkadaşım sağol |
teşekkürler arkadaşlar...tribünde söylenince çok daha güzel olacaktır.. |
Alıntı:
Buda GüzeLmiş :) |
En yaratıcı taraftar bizde helalolsun bu taraftara |
Alıntı:
|
allahın yargısı bir yere kadar ÇArşı nefreti sonsuza kadar şahsiyetsiz i.ne lerle buraya kadar o forma yakıştı sana annenede al !! |
çok iyi oLmuş yaaa :) |
güzel olmus |
abı bu kadar mı gusel olur yaw gercı daha cok cıkacak ezık tümer için |
süper valla ne yaparsak ona yakır:) ismail yk dan Allah belanı versin de iyi gider bu töt ogluna.. |
süper olmus bundsan iyisi samda kayisi |
eline sağlık |
kardeş güzel olmuş ama küfür olamasın artık tribünlerde |
güzel ama stadda söylemeyiz bunu |
CİDDİ ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ YA:):):)):) BJKnurdan NASIL GELDİK BİRGÜN ÖLE GİDECEGİZ BEŞİKTAŞLI DOĞDUK BEŞİKTAŞLI ÖLECEGİZ.............. |
Türkiye`de Saat: 20:44 . |