![]() |
madem bu kadaar öfkeliyiz ve kendimizi tutamayacağız ozaman teklifimi yineliyorum "PARA DEDİĞİN NEDİR Kİ? İT'İN ÖNÜNE ATSAN YEMEZ" bilmem olurmu karar sizin |
öfkenizi ve sinirinizi anlamak zor değil arkadaşlar ama bu tümere olan seviginizden dolayı değilmi? Neden tümerinde' beni seviyorlardı kaybetmeyi hazmedemediler o sebeple böyle davranıyorlar' diye düşünmesini sağlayasınızki? bence biraz daha akılcı davranmalı onun beşiktaş taraftarının sevgisiyle gururlanmasını engellemeliyiz yani tepki alamamak bence tümerin canını yakacaktır. Çünkü asıl o zaman anlayacak asil bir takım asil bir taraftar topluluğundan ayrıldığını. küfür hiç bir şeyi çözmez sadece maçtaki bayan arkadaşları fazlasıyla rahatsız etmiş olursunuz.... |
iskoçya ordusuna davet edildin eteğin bizden |
Bu arada takimi desteklemeyi unutmayalim arkadaslar! |
Arkadaşlar, tümörün itaatsizliğini sindirmek zor. Ancak beşiktaş camiası büyük ve asil bir camiadır. Büyüklük, bunu içimizde atıp rahatça sindirmektedir. Bu takımdama ne yıldızlar gelmiş, gitmiştir. Tümörün gitmesi bizim büyüklüğümüzden ve asaletimizden hiç bir şeyi eksiltemez. O yokken de beşiktaş büyüklüğünü sürdürecektir. Bize düşen bu olayı hiç olmamış gibi görmek, takımımızda hiç yer almamış gibi kabul etmek, tümör sanki yıllar yılı febenin oyuncusuymuş gibi davranmaktır. Tümör, maç sırasında bizden mutlaka tepki bekleyecektir. Belki de olası tepki yüzünden bizim maçta oynamayacaktır da. Oysa bizim tepkisiz kalmamızla herif g.t olacaktır. Daha önce de yazdım, şimdi de yazıyorum: Gerçek büyüklük ve asalet ona karşı tepkisizlik olacaktır. |
Ağlama Tümer,Ben giderim askere.. ben bunu tuttum ;) |
.tümer seni uyanık seni askere gitmemenin yolunun kadın olmaktan gectiğini anlayıp sende kızlar takımına katıldın.senden sarı body in lacivert etegin ile ancak askerlere iyi bir aç aç olur.artık inönüde ilk olarak tadına biz bakarız. |
inönü cehennemine HOŞT GELDİNİZ(!) EZİKLER-TÜMÖR |
arkadaslar bu nasil ? Kimde TÜMÖR var ? Beles Ameliyat. |
o şimdi asker canı y*r*k ister *a :) |
ruhu satlık adam, ruhsuz takımlara yarar |
En Iyi Aksiyon Filmi Adayi : Tümer Inönü'de!!! |
ya beyler oda küfretmemizi bekliyodur zaten uutmayın hersene samsun maçlarında küfrediliyo zaten ona önemli olan beklenmeyeni yapmak tepkisiz kalmak yada daha ilginç bir tepki göstermek top ona geldiğinde alkışlamak sessiz kalmak vs. pankart konusundada vatan görevinden kaçanın aramızda yeriyok olabilir......... |
Alıntı:
|
o şimdi dansöz askeliğin inönüde tümer |
Alıntı:
veya gözlerin aramasın,o şimdi ezik :D |
Alıntı:
bence bu olmalı hatta bu pankart büyük halde bazılmalı ve tüm stad bundan etkilenerek tüm futbolcular bunu görerek o gün maçta olmalı... birde tümere tepkinin küfürlü olması demek aptal tümerin maç sonrasında tv lere çıkıp bakın işte bjk taraftarı budur demesine ve bize gölge düşürmesine bi yol olabilir.en güzeli onun bizimle ilgisinin olmadığını belli edelim....o hiç br zaman bjk lı olamadı olmadı...diyerek de bir pankart asılmalı yanında ise Fransada doğdu BJK lı oldu Helal olsun sana Pascal Nouma diye yazalımmm nasıl olur |
Şey de olabilir hani savaş çıktığında Ayşe Tatile Çıksın diye şifre oluyor ya.Tümer İnönü'ye Çıktı yapabiliriz onu.. |
Alıntı:
Cok haklisin küfürsüz olmali, bide dedigin gibi "O" hic bir zaman bjk li olmadi buda iyi.... |
ya ugraşmayalım arkadaşlar ,inönüdeki fener maçı ikinci yarıda bu ezik zaten o zamanda askerde yaylalar söylüyo olacak eger azize bişey yaparda ezik askere gitmezse bi arkadaşın söledigi gibi desene tümer metin ezik fener desene |
Alıntı:
|
arkadaşlar evet tümer bunca yıllar boyunca gerçekten faydalı olmuştur. ama gelinen noktada beşiktaşmı yoksa paramı ( hoş bence sadece şampiyonlar liginde oynamak için böyle yaptı çünkü milli takımda da dünya kupasına katılmak için dişini tırnağına takmıştı ) diye düşünüp bir tercih yapmıştır. 1. beşiktaş tercih konusu edilebilecek bir kavram değildir biz tecih olmayız ya varızdır ya yok. kim bizi tercih noktasına koyarsa orda bizi bulamaz. 2.tümere küfür etmenin bir işe yaramayacağı açık neden derseniz samsun örneği vede bizi para için bırakması gösterilebilir. bu karakterde bir insan sövülmekle kızarmaz. 3.daha öncede dediğim gibi onu övelim ve neleri kaybettiğini görsün ve utansın zaten ileride anlayacak aklı başına gelince. boşverin dostlar büyüklük bizde kalsın |
tümer tek sey diyoruz A.Q:D |
askere gidince memleketi satma sakın!!! BEŞİKTAŞ HAYİNİ (VATAN HAYİNİ ) ŞEKLİNDESÖYLENEBİLİR AMA BENDE BAZI ARKADAŞLARA KATILIYORUM. EN İYİSİ HİÇ TAKMAYALIM BU YAVŞAĞI.KENDİNİ Bİ BOK ZANNETMESİN.ZATEN 2 YIL SONRA SÖNÜP GİDECEK.BAKALIM HANGİ FB Lİ SAHİP ÇIKCAK O ZAMAN DALGA GEÇERİZ. BİDE AKLIMA GELDİ.ESKİ TÜRK FİLMLERİNDEKİ GİBİDE OLABİLİR. PARAYI ATIYOMUŞ GİBİ KAĞITLAR ATALIM TÜMERE SONRA KADİR İNANIR VARİ Bİ ŞEKİLDE AL ULEN PARAN,SOYUN ŞİMDİ KÖPEK DİYEBİLRİZ. MUAHAHHAHAHA |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
hehehhe süper ya :D |
|
Tümer Inönüye Gelmeyecek !!!!! Bence En Güzel Laf Tümer Metin Nerdesin Ooooooooo Tümer Metin Nerdesin Ooooooooo çarşi A...... S........... Ooooooooo çarşi A........s........... Ooooooooo |
Tümer'den kötü haber (Tabii bize müjde) Hazırlık maçında sakatlanan tecrübeli futbolcu Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayamayacak. İDMAN YASAĞI Matellurg maçında sakatlanan Tümer, F.Bahçe'nin Devler Ligi ön eleme maçında yok... Köln'de dün MRçektiren oyuncunun sağ dizinde kireçlenme tespit edildi. Doktorlar Tümer'e "Bir hafta idmana çıkma" dedi. KÖLN'DE KALACAK Perşembe Valencia ile oynanacak maçta yer alamayacak olan Tümer, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DKöln'de kalıp tedavi olacak. Yıldızın, 25 Temmuz'da oynanacak Devler Ligi 2. ön eleme ilk maçında oynamasının da mümkün olmadığı bildirildi. Bizim birşey yapmamıza gerek yok o allahından bulmaya başladı... |
A.Q. tümerin |
Alıntı:
en iyisi bu bence |
Arkadaşlar butun trıbunler hıc susmadan uzun bı sure ; '' Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı dogulur, Beşiktaslı olmayanlar ******cocugudur'' u soyleyelım. Sonrada dev bır pankart acalım herkesın gorecegı buyuklukte tumerın resmı ve altında kocaman sen hıc bır zaman besıktaslı olmadın yazan |
inönüye hoş geldın inönüden s..lerek gıttın bir daha beklerız |
Sahaya büyük bir hırsla gelecektir yani kendini hazırlayacaktır. Şayet o yokmuşuz gibi davranırsak hem motive olmasını engelleriz, hem de yeterince değersiz kıldığımızı gösteririz. Bu iyimser yaklaşımımdı.. :) Şimdi ikinci planda. Onun tribünlerle söylediği fener küfrünü hepimiz biliyoruz. Yine aynısını söyleriz, doğal olarak karşılık vermeyecektir. Biz ise tıpkı "çevik kuvvet beyaz desene" olayındaki gibi cevap gelmediği için "yuuu" çekeriz. Bu da olabilecek esprili bir yaklaşım. Tribünlerin hep bir ağızdan arka arkaya "O, O, O, O, O, O, O, O, O" demesi de alternatif. Güzel bir psikolojik baskı olabilir. Her ne kadar küfürsüz bir taraftar topluluğunun ortak hareket edebileceğine inanmayıp, küfürün holiganizmin değişmez bir parçası olduğuna ve uygulanması gerektiğine inansamda, Beşiktaşlı oluşum biraz daha efendi hareket etmeye sevk ediyor benliğimi.. |
Bence Tümör inönü deki maca gelmicek.Ya Sakat olacak ya da Sari kart Cezalisi:) |
III. İnönü Savaşı mutlaka olmalı |
Alıntı:
|
Arkadaşlar pankartlarda lütfen küfür olmasın.Beşiktaşlı küfür etmez... |
::arkadaŞlar Ben En İyİsİnİ Buldum:: ## Bedellİ Olarak Fb Acemİ Bİrlİyİnde ÇavuŞ Mu Oldun Lan Hergele!!! ## |
Türkiye`de Saat: 23:58 . |