![]() |
### Yada tempo tutmak lazım ### ^^^ KUMBARA T Ü M E R E ---> KURUŞLAR ATILISIN !!!!!!!!!! |
BUDA OLUR: ## BABANA BAŞLIK VERSEM VARIRMISIN BANA TÜMER ## hehehe |
Arkadaşlar reklamlarda vardı ya kumbara kumbara şarkısı onu tümer'e uyarlayalım. Kumbaraa kumbarra Tümer için kumbarayaa |
Şerefsiz Tümör! |
Alıntı:
O ParagöZ TümöR... Senin Bu Dediklerini Anlamaz :D Onda O Kadar Kafa ve Merhamet YoK... O EziK Sevinir..! Parayıda aLdım Takımıda Sattım Halen Bana Tezahürat Yapıyorlar DeR.. Yani O Neyi Yitirdigini Biz Ne Yapsakta Görmez.. Cünkü O O Kadar Ezik ve ŞerefsiZ....! |
Alıntı:
Aslında Sahte Dolar Yaptırıp.. Sahaya Atıp Topla Lan Paragöz Tümör ParagöZ Tümör Diye Bagarcaksın :D |
bu da çok güzel Alıntı:
|
askerden kaçan FENERLİ olsun ! ! ! |
Arkadaslar Tümere eski bir pankart varmiydi acaba actigimiz onu statta yakalim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beni sadece Allah yargılar dedin ama birşeyi unuttun Allah affede Çarşı affetmemez. |
bırakalım bu boş işleri kendi takımımıza bakalım biz |
Arkadaşlar bence bu tepkiyi sadece Fener maçında değil, her maçta yapmalıyız..... Benim pankart fikrimm : |
vatan haini....................... |
bence de en büyük tepki tepkisizlik ama, ööle bi kin öö bi nefret birikti ki anlatamam... şimdi olsa tükürürüm suratına maç boyunca g.t oğlanı tümer marşını sööleyelim... ama bence gelemicek inönüye.... |
Ah u... ahhhhh. Stadta Video Ekran olsaydi, Tümerin fenere nasil küfür ettigini gösterirdik!:D Ayrica böyle bi slogan aramaya gerek yok. sövün gitsin.:D Ben siee lennnnn diyecem!:D |
It It'e Buyurur... |
Gelin olmus gidiyorsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ŞEREFSİZLERİN VEDASI OLMAZ VADESİ OLUR yada BEŞİKTAŞLILIK ŞEREFTİR ERDEMDİR SEN HİÇ BEŞİKTAŞLI OLMADIN Kİ... |
bence kendisinin de çok ii bildiği bir protesto yapalım ona.. "burası BEŞİKTAŞ.. alayına gider.. uğraşma bizimle.. g..oğlanı TÜMER.." |
yaaa biri topic açmıştı en başta tribüne çağıralım o oley çektirceğimizi sansın bizde hep bi aızdan SİEEEE LEEENNNNN die bağıralım.ben o fikri tutmuştum.. |
Bence küçük para şeklinde kağılar yaptıralım ve o sahaya çıkınca atalım kağıtlar uçarkende topla g.t oğlanı tümör yada kumbara kumbara diye tezahuratımızı yaparız. |
pankarta gerek yok arkadaslar bence herkes sahaya etek atmalı özellikle kapalının önü etek olmalı... sonrada tabi giysene tümer giysene falan... morelmen orda bitirmeliyiz tümeri.. :D |
Alıntı:
BU SÜPER ABİ ŞİMDİE KADARKLERİN EN İİSİ!!! |
Bu gün para için bunu yapanlar, Yarın aynı nedenle VATANI SATARLAR |
en guzeli yaylalar turkusu anlayan anlar |
Alıntı:
|
abi en guzel pankart abd 1 doları ustune benjamin franklin yerine ^o^nun resmini koyalım |
abi en guzeli abd 1 doları uzerinde benjamin franklinin resmi yerine onun resmini koyalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca sahaya demir para yerine(sakatlık çıkmasın)kağıt para atalım topla tümer diye bağıralım hep bir ağızdan sonra tümerle ilgili marşlar söleyelim... hatta tümerin fb eteği giymiş resmini yapalım ben başladım en kısa zamnda yollicam |
Alıntı:
bence bu gayet güzel arkadaşım kutluyorum seni:D |
Alıntı:
süpperde çok ağırr.. yanlış anlamayın o ite ağır gelir demiom bizim gibi asil takıma ağır gelir bi de tribünde biz kızlarda olucazz iti kızlara benzetmekle kızlara hakaret etmiş oluyosunuz ayıp edionuz valla :rolleyes: |
ne yüzle geldin buraya????? |
Alıntı:
dostum bu biraz saçma olur onda yüz var mı ki soralım... |
Alıntı:
|
arkdaşlar bırakalım bu ayakları yok gerek yokmuş yok ona ilgi gerek mezmiş boş iş bunlar o tümöre öle bi pankart açmalıız ve öle bi marş sölemeliiz ki utancından yern dibine girsin büyğk BEŞİKTAŞ ı satmak ne demekmiş anlasın!!!!!!!1 |
Türkiye`de Saat: 19:10 . |