![]() |
çok havalandı bi anda....biraz oldum demden daha çok çalışması lasım |
Forwet Arkasi Oynarsa Siz Burak I O Zmn Görürsünz Ama Her Msjda Sölediğim Gibi Tigana Bu Oyunculari Nerde Oynatcağini Bilmio Ama Ben Burak Dan çok şey Bekliyorum |
burak çok yol katetti allah utandırmaz inşallah |
yaaa burak cok yetenekli, cok yakiskli baska bir sey yaaa!!! ama baska resmi yokmuydu...resimde gözlerini kapatmak üzere..hehe.....tam besiktasli, mücadelede ediyor, ve ayrica taraftari cok seviyor..o bizim prensimiz.... |
burak yılmaz ıstıkrarlı aımlı ve bu takımda uzun yıllar varım demek ıcın elınden gelenı yapıyo gol atıyo attırıyo gelecek vadeden bır topcu cok da basarılı ve dahada basarılı olucagına yurekten ınanıyorum |
gercekten burak cok iyi bi futbolcu ileride cok iyi isler yapacagindan cok eminim cok yetenekli cok hirsli yani süper bi oyuncu allah onu nazarlardan saklasin |
Şımarık...Ergen davranış problemlerini üzerinde hala taşıyor.Haddini bilmesi lazım.Bu kadar toy bi oyuncuyu bi de forvet ve forvet arkası oynatacaksınız????Rize maçında beni çıldırttı!Bu vatandaşın kulağından çekecek kimse yokmu yav? |
çok erken kalktı burnu,hakemle dalaşmalar,yere yatıp numara yapmalar,karakterini düzeltmesi lazım biraz,form durumu da çok düştü birden |
yetenegi konusunda hiç bi problem yok müthiş yetenekli ama braz dha kontrollü olmalı ayagına topu aldgında.... bde son gunlerde haemle didişmeler arkadaslarına karsı takndgı tavır el kol hareketleri fln hos deill kendni düzeltmezse tepe taklak olur beşiktaş burnu havada olanların kulubu deil burak dkkat etmeli bence |
ibrahim akın ile beraber harcanan futbolculardan biri |
Türkiye`de Saat: 08:50 . |