![]() |
Burak Yılmaz http://www.karakartal.com/images/kad...yilmaz3213.jpg Burak Yılmaz ile ilgili herşeyi buraya yazabilirsiniz..... |
burak gencler arasında en cok şey beklediğim futbolcu cok etkili,dikine kaleye gidebilen önlibero,forvet arkası ve forvet oyanayadabilen cok yönlü bi oyuncumuz tek sorunu hırslı oluşundan dolayı cok kart görmesi bunu da cözerse cok ii oyuncu olucak..başarılar burak yılmaz büyük beşiktaşlıdır kendisi ayrıca ... |
burak Forvet Arkasi Oynarsa Bizi Ucurur... ondan Cok Umitliyim... gercek Bİr Kartal Olmasİ Ayrİca Guzel BİŞİ... |
sağlam çocuk sağlam... |
ondan büyük işler bekliyoruz inş altından kalkar... |
adam forvet in arkasinda delgado lan cok is yapar...... delgado pasci burak da her yerden sut atabilen bir oyuncu yan yana cok iyi oynarlar ! |
verılen 2.3 trılyona yazık.pozızyonu bellı olmayan saha ıcerısınde ne yaptıgını nerede durması gerektıgını bılmıyen mental olarak hazır olmayan ve belkıde asla hazır olamayacak malesef bu sezonun en kotu transferı.Tıgana bıran once ılk onbıre onun yerıne fahrıyı monte etmelı.bu yorumu gol attıgı donetsk macından sonra yazdıgımı da hatırlatmak ısterım. |
Alıntı:
|
Bugünkü shaktar maçında neredeyse defansta oynadı ama mükemmel bir gol attı büyük beklentilerimiz var ondan inşallah başarılı olur |
basarisi tigana'ya bagli. eger forvet yada arkasinda oynarsa olur insallah. |
Alıntı:
kusurabakma ama sana katılmak mumkun degıl. burak turk futbolunun en buyuk yıldızlarından bırı olmaya aday. |
bir oyuncu yeteneklı olabılır ama topsuz oyunu sıfır,pozızyon almayı bilmıyor ve en kotusu kendını sımdıden yıldız sanıyor bana ayhanı anımsattı |
Alıntı:
bence bu hocanın hatası. |
Maçda yorumcu fatih doğan ne söylediyse hepiniz onun etkisinde kalmış kendi fikriniz yokmu sizin ,neymiş burak sağda oynamazmış bal gibide oynar,belki ibrahim üzülmezi 32 yaşından sonra sağ kanatta oynatamazsın ama ,burak oynar .Türkiyede gol krallığına oynayan ali gültiken sağ bek , forvet ertuğrul stoper oynadı ,Rasim karanın zamanında forvet oktay sağ açık oynadı.Bunlar hazırlık maçı hoca herkesi her yerde dener ,tigana herhalde bizim kadar biliyordur bu işi ,profesyonel futbolcunun mevkisi olmaz... |
ben su ana kadar buragın oynadıgı mevkı ıle ılgılı hıc bır sey yazmadım sadece kafa yapısı olarak bana yalnıs futbolcu oldugu ımajı verdı |
profesyonel futbolcunun mevkisi olmaz ne demek ya. Sen simdi her topcu her yerde oynarmı demek ıstıyosun. sen her topcu her yerde aynı performansla oynar dıye dusunıyosan ben ce sen cok yanılıyosun. herkesın cok daha verımlı olacagı bır mevkıı vardır ben yazdıgım yazıda buragın ıcerde daha etkılı olacagından sozettım kımsenın yorumundan alıntı yapıpta yazmadım. Allah'a sukur kendı yorumumu yapacak kadar futbol bılgım var merak etme. |
forvet oynatmazda, nihat gibi oynayabilir... beklicez görcez |
adam çok güzel oynuyor. Forvet arkası oynarsa maçı bir anda hızlandırabilir o yetenepe sahip. Bizim takım kanatlardan gelen ortalarda etkili gibi gözüküyor. Ama hala adamın üstüne üstüne gidiyor.bunu bende anlamadım. |
tek korkum burak hakkında son maçta cok agresifti umarım profesyonel bi futbolcu gibi davranır ve saha içinde sadece oyununu oynar.... ;) |
mukemmel yenetenekli çok yararlı olucak ama tigana onu sağda oynatıo forvet arkası oynasa mukemmel olur |
tümer burağın tırnağa olamaz burak hem gelçek bjkli hem ondan daha iyi oynuyor.tümer burağan yaptığı şutları pasları hareketleri çalımları yapsın sonra gelsin |
cok ii ama biraz pişmesi lazım |
delgadonun yokluunda sorumluluk alması lazım. çok iyi bi kumaş. yakında milli takımın vazgeçilmezi olur. |
delgadonun ilk maçtaki yokluğu kendisi için büyük avantaj,forma şansı bulabilirse bu fırsatı iyi kullanıp tigana nın ve bizim gözümüze girmesi lasımm.. |
delgado olsa da oynatılması gereken bir cevher... |
Burak kalitesini gösterecek !! |
Kesinlikle ve kesinlikle forvette nobrenin yanında oynamalı.Hemde banko yani.Gökhan güleç olsun bobo olsun hiç farketmez.Eğer bu adam ileri ikilide oynarsa arkalarındaki delgado ie acaip gol atarlar.... |
bence burak yılın transferı cok kolay adam gecıor cok kolay faul yaptırabılıor kendıne cok frıkık we penaltı kazanabılırıs bu sene kondosyonunu 90 dk ya cıkarırsa besıktasın crıstıano ronaldosu olabılır we 2 yıla kalmadan degerı 10 euro olur bu cocugun. hırslı dıosunuz burak a zaten bızımde onun gbı futboluculara ıhtıacımız yok mu???? |
daha çooooook pişmesi lazım.ayrıca bu adamın forvette ve arkasında beşiktaşta oynaması mümkün degil eger oynucaksa sagda oynasın tek artısı gerçek bjk li olması |
tigana nın gelecek vadeden bi oyuncusu ona cok güveniorum ve başarılı olucaına inandıım bi futbolcu!!! |
çok yerinde bir transfer,umarım istanbulun büyüsüne kapılıp kendini kaybetmez,geriye değil hep ileriye gider,işte o zaman türkiyenin büyük yıldızlarından biri olacak |
Ya burak gercekten yıldız gibi parladı ama bakıyorumda ümit milli takımda gelde sinirlenme ya nese inşallah boyle dewam eder ALAH KEM GÖZLERDEN KORUSUN.. |
burak vestel maçında takımın en iyisiydi. g.antep maçında süper denizli maçında süper konya maçında muhteşem di bu adam gerçek bir yıldız gelecekte cristiano ronaldo yu geçebilecek bir oyuncu çok iyi bir futbolcu |
oyuncu tarzi ayni christinao ronaldo burakin yakinda avrupada en iyi takimlar buraki ISTEMESSE ben ne olim |
burak cok iyi oynu yaa insallah oda bu basarisini hep sürdürür |
valla burak cok ii bi futbolcu cok basarili ama bu 2 gundur cocugun ustune cok gidiliyoo bence burak bunlara hic aldirmasin oynunu oynasin burak cok iisin daha ii olacaksin (insallah). |
Burak Cok Kaliteli Bir Kumas Olabilir. Su Ana Kadar Basarili Oldugu Da Bir Gercek. Fakat Takima Yaptigi Yapacagi Katki Kadar, Besiktasli Durusunu Da Uzerinden Asla Cikarmamalidir. Konya Macinda Elle Attigi Golden Sonra O Kadar Sevinmesini Ben Yadirgadim. Bunun Disinda Burak, Besiktasta Kadro Yapisi Itibari Ile Sadece Sag Kanatta Ya Da Forvette Oynayabilir. Sanirim Tigana Da Onu Sagda Dusunuyor. Fakat Hucum Aksiyonlari Cok Kuvvetli Olan Burak'in Defansif Mentalitesini De Fiziksel Ve Taktiksel Olarak Kuvvetlendirmesi Gerekir. Eger Planli Programli Calisirsa Cok Uzun Yillar Etinden Sutunden Faydalanabilecegimiz Bir Oyuncu. |
türkiyenin c.ronoldo'su burak adam gibi adam burak bence bjk gelmiş geçecek en iyi futbolcu burak gerek oyun stili gerek yüz stili c.ronoldoyu anımsatoyor.:mad: :mad: bence çok iyi bi transfer.eliyle ettıği gole laf atanlar var lan ibneler neden burak. anelkaya neden bu kadar laf atmadınız adam bjk yeni gelmişmiş de cin olmadan adama çarpma gibi laflar ediyolar.abi burda diyeceğim burak en iyi olmasını temenni ediyorum burak laf atanlar kendine balsın bence türkiyanin en iyi genç futbolcusu. |
inş. dahada geliştircek kendini... |
burağa çamur atanın beşiktaşlılığından şüphe duyarım ben bu kadar diyorum |
Türkiye`de Saat: 20:43 . |