![]() |
bu akşam süperdi ya ilk golde ondan dı aşkım yaa |
bn begenmedim yine 1 gol attı helalde baska birseyde yapmadı |
bu akşam iyiydi |
burak beni şaşırttı bu macta ilk baslarda biraz canımı sıktı ama sonradan İyi oynadı...Umarım iyi oyunu dewam eder ve ben şaşırırım... |
ya dün iiii oynamis insallah böyle devam eder ben bu Buragi görmek istiyorumm |
burak gerçekten iyi bir futbolcu biraz kendine dikkat etmesi lazım.ben burakı gençlerbirliği maçında da beğenmiştim.çok gol kaçırmasına rağmen pozisyona girmesi olumluydu.son vuruşlardaki becerisini arttırırsa tam aradığmız oyuuncu olur.dikkat ettiyseniz burakın oynadığı son iki maçta çok pozisyona girdik... |
şiddetle karşı çıkıorum..bence gereksiz biri..aklı hep artislikte karı kızda..bundan kurtulması lazım..oyuna hiç katkısı olmuo..akıllanıp oynasa iyi futbolcu diyebilecem ama böle giderse burakta gider..aklını başına alması gerek.. |
burak yılmaz a destek wermeyen arkadasların bjk li olduğuna inanmıyorum eğer bi avrupa takımında oynasaydı bi messi dan farksız. o bizim messi miz |
yua bırak yaa sen messiye ne diye hakaret ediyosunki geçen yıl fener maçında bizi batıran burak bugun gene rezaletti allah kahretsin ya.. |
bence messiye hakarettir bu bu kadr rezil herife ii demek.. |
burak ta futbolcumu onun beşiktaş ta olması başlı başınca zarar |
Ben olsam Burak YILMAZı bırakın topcu top toplayıcı olarak BJK kapısından içeriye sokmam Ertuğrulda bilmem milliyetcilik yapma amacındamı vazgecemedi onan.Özür dileyerek soruyorum acaba burak ertuğrulun oğlumu???Neden bu kadar ısrar |
burak yılmaz çok istekli hırslı genç bi futbolcu kardeşimiz ama beşiktaşa hiçbir katkı sağlayacağını sanmıyorumm.. bana gore kuçuk klüp topçusu |
beşiktaşı katleden bi futbol tarzında herzaman..11 de sahaya çıkması zaten olayı kökünden bitiriyo..bugünkü maçta higuen yerine oynasaydı çok farklı olurdu.. |
ARKADASLAR ALLAHINIZI SEVERSENIZ YA NAAPTI BU COCUK BIZE GELDI GELELI..FAYDASINDAN COK ZARARI VAR..BENCE COK GEREKSİZ BİR TOPCU |
burak kesinlikle devre arasında gonderilmeli hatta mumkunse hemen simdi artk kac mactır sabret sabret nereye kadar hıguain oynasaydı cok farklı bitebilirdi mac |
bu adamı var ya sivasa fln kiralayacaksın ya da antebe ama ole ankara ya fln diil buyuk sehirlere uzak olacak biraz burnu surtulecek bakacaksın orda iş yapıosa durumuna gore geri getirirsin baktın olmuo hadi kocum sen git antep te sıla barda karılarla kızlarla dans et dieceksin |
Burağı sonuna kadar destekledim.Çünkü ilk geldiğinde 'kendini göstermek için' belkide çok iyi maçlar çıkarmıştı.İyi bir kumaş var dedim bu adamda.Ama sonra birdenbire birşeyler oldu bu adama.Yavaş yavaş çökmeye, yanlış kişileri örnek almaya başladı.İ.Akının yolundan gitmeye başladı.Herşeyi kendi kendine yaptı bence.Kendine yazık etti.Dünkü maçtan sonrada beşiktaş futbolcusu olacağına kesinlikle inanmıyorum artık.Öbür maçta rövaşataylan gol atsada!!!Devre arasında takımda tutulmamalı bu adam.Belki gençtir kiralık verilebilir ama bize yarar sağlayacağına hiç mi hiç inanmıyorum.Onun için en hayırlısı devre arasında kendine göre bir kulüp bulması.Antalyaya geri dönebilir mesela... |
bn burak'ımı c.ronaldoya bensetiorum walla her ne kdr siz onu sewmesenizde beğenmesenizdee o bnm pitanmm :D:D burayada onun hakkında neler diyosunuz diye bakmak için girdim ve sonra üye oldumm ;);) |
buraktan ancak manken olur baska hıcbıse olmaz!!!! |
burak resimdeki gibi uyuyor bizi topçu diye kandırmışlar.bir adam hiç mi bir gelişme gösteremz |
Alıntı:
sana katılıyorum |
BURAK YILMAZ ADETA FUTBOL İÇİN YARATILMIŞ BİR OYUNCU, TEKNİK ÖZELLİKLERİ BELLİ BİR NOKTA DA OLSADA HARİKA FİZİĞİ ONU ÇOK İYİ YERLERE GETİREBİLECEK DÜZEYDE. AMA BURAK MAALESEF BİR TÜRLÜ İSTENEN ARANAN ARZU EDİLEN BURAK OLAMADI BU DENLİ GÜÇLÜ BİR OYUNCU OLMASINA RAĞMEN SIK SIK GEÇİRDİĞİ SAKATLIKLAR HEM KENDİNİN İSTENEN SEVİYEYE GELEMEMESİNE, HEM DE TARAFTARIN ONA KARŞI OLAN SABRININ AZALMASINA YOLAÇIYOR. BU KADAR SIK SAKATLANMASI VE BAZI MAÇLARDA KAÇIRDIĞI SAÇ BAŞ YOLDURAN POZİSYONLAR ARTIK ADETA BURAK LA ÖZDEŞLEŞMİŞ DURUMDA.ÖNCE BİR BEŞİKTAŞLI SONRA BİR FUTBOLSEVER OLARAK BURAK IN BU DURUMUNA ÇOK ÜZÜLÜYORUM.OLA Kİ BEŞİKTAŞ TAN KOPARSA KENDİ ADINA BÜYÜK KAYIP OLACAK. DİLEĞİM BURAK YILMAZIN BU ACI GERÇEK DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETMESİ VE KENDİNE BİR ÇEKİDÜZEN VERMESİ, HER NE KADAR BUNU GERÇEKLEŞTİRECEĞİNE DAİR OLAN İNANCIM ZAYIF OLSA DA... |
cokkkkkkkkkkkk çalışması lazımmm iyi bi kartal |
saç stiliyle oyunuda güzelleşen kartalımız son zamanlarda sever oldum |
DuyguLaRım paRamparça ANLatmaya yüzüm yok ÖyLe biR çektiN ki içiNe Çekip gidesim yok... buda benden burak'ıma gelsin..onun için yazmıştımm..;) |
ÇOK yakışıklı :) ama futbol anlamında çoq çalışması lazım AMA BURAĞADA GÜWENİMİS SONSUZ ;) |
yaaa burağı bi yerde görebilirsem sorucam diyicem ki yaa burak bu kadar büyük camiyanın içinde böyle bir taraftar topluluğunun desteğini arkana almışken böyle de bir yeteneğe sahipken nasıl olurda bu kadar berbat oynayabiliyorsun dicem ona inş.en kısa zamanda düzelir yoksa bileti i.akın gibi kesilir onu seviyoruz |
eminimki burak kendini toparladiktan sonraa cok iii olucak cunku herkes onun yetenegini biliyorr gordukkk yaniiii insallah en kisa zamanda kendini toparrrlar eminimki toparlayacaktirrr insallah |
... |
yolun açık olsun ...kendini gösterip çok iyi yerlere gelmeni bekliyoruz.. |
oynadıgı futbolla beşiktaşa hiç bir zaman layik olmadı gittigine çok sevindim |
yazık oldu |
her koyun kendi bacağından asılır burakta öyle oldu |
burak efendi hattrick yapmış tebrik ederim ama nerelerdeydin demek lazım tabi... |
Burak bundaan sonraki maclardada gollerini atar,Burak yilmaz büyük takimda oyniyacak kapasitede bir oyuncu degil,manisada bayagi is yapar! Olay manisa gibi kulüpte gol atmak degil Besiktas formasi altinda neler yaptigi önemli! Burak Yilmaza Istanbul yaramadi ve manisada simdi kendini göstermek icin elinden geleni yapacaktir,ama kendisi asla büyük takiminin oynucusu olamiyacaktir saygilarimla Buminkaan |
Türkiye`de Saat: 16:07 . |