![]() |
Burak büyük bir yıldız adayıdır. Hepimiz değerini bilelim, bağrımıza basalım. Onu yıpratmak, yok etmek isteyenler olacaktır, sağduyulu davranmalı, tahriklerden uzak tutmalıyız. |
burak yılmaz 2 sene ye kadar avrupada büyük kulüpler peşine koşar inşallah i.akın gibi olmaz ! |
stili c.ronaldo hatta onun biraz daha gole dönük veryasyonu.tüm temennim o da ibrahim akın gibi olmaması hem assist yapması hem gol atması hem de mütavazı olmasını istiyorum cok yıldız kaybettik bu gece hayatı yüzünden insallah bunu kaybetmeyiz.ve bir nihat hatta daha iyi bir oyuncu ortaya cıkar insallah uzun yıllar bize ve milli takıma hizmet eder |
inşallah şımarmaz çok iyi olacağı kesin |
burak çok yetenklı ve güçlü bi futbolcu ama birisi ona Beşiktaşın geleneklerini anlatması lazım konya macından sonra ben o topu elimle düzelttim deyip özür dilemesini beklerdim burak burası Beşiktaş bizde hile ve emek hırsızlığı olmaz inşaallah en kısa zaman da bu huylarından vazgecersin oynadığın futbola gelince sahaya çıktığında bi kartal gibi savaşman bizi gururlandırıyor umarım hep böyle devam edersin.. |
Alıntı:
arkadaşım adam söyledi zaten topun eline çarptığını çıktı açıklama yaptı merak etme sen... bir başka konuda fatih terim in milli takıma ligde hiç oynamamış olan ergun pembe yi alıp,burak yılmaz ı almaması ilginç...:mad: |
Hangi futbolcu cikip acıklamis da o acıklasin , tabe bu acıklamamasini gerektirmez ama geneli böle... Besiktas geleneklerini dıosun ,en basta yonetımın cıkıp özur dılemesi gerekirdi... |
ben bugun fanatiki okudum ve orda aciklamis ki top elime carpti ben topa degil bence cok ustune gidilmemesi gerekiyooo yazik cocuka daha cok genc ve bence o gün cok da güzel oynadii afferim BURAK!!!! |
burak yerli bir trnnsfer olmasına ragmen bnm bu sene en cok ilgimi çkn trnsfer adam 40 yıllk bjk'li gibi oynuo |
artık transfer sezonuda bitti bu çocuğa sataşıp dururlar artık haber bulamayınca yok brak çok artist yok burak çok havalı sizene kardeşim adam hayallerini gerçekleştirdi tadini çıkarıo golleri atıyo attırıyo sizenee....ezik medya nolcak |
Dün ben Buragi ilk yarida beyendim ikinci yarida biraz durgundu ama ginede iidi |
dimi :) :) bence adam nobreden daha iyi forvett adam dikine müthiş gidebilen bi oyuncuu:) :) |
Çok kaliteli oyuncu umarım şımarmaz |
dün kimin üzerine gittiyse hataya zorladı inş böyle ii oynamaya devam eder.. |
GELECEKTE BUYUK BIR YILDIZ OLACAK DEĞİL ZATEN YILDIZ BENİM BEŞİKTAŞTAKİ EN SEVDİĞİM FUTBOLCU........ |
ya arkadaslar ben mi yanlis okudum yoksa Burak Sakatlanmismiii |
BURAK EN IYI TRANSFERDI burda TIGANAYI COK BEGENDIM , iyi KI BU OYUNUCU ALMIS |
ona özel ilgi göstermemiz lazım o çünki doğuştan kartal |
Gs Maçinda Hiç Yoktun Senden çok şey Bekliyordum.. Beni Yanilttin!!! Ama Sana Güveniyorum Ankarada 1 Tane çakarsin Kesin... |
burak cok iyi bir futbolcu olacağı kesin fakat benim tek korkum denizli maçında elle aldı ve gol attı sofya macındada bence penaltıda kendini yere attı bu tür olaylar BEŞİKTAŞ ımıza yakışmaz bu yüzden burağında kendini düzelteceğini umarım her ne kadar ezikler şike ile hile ile sampiyon olsada takımımızın elle yada farklı yollarla atılacak tek bir gole ihtiyacı yok tur |
Alıntı:
|
valla buraga afferim dün Cok GÜZEL oynadiii insallah hep böyle oynar Burak dün tek Kelimeyle süperdin |
Kolpacı medyanın oyununa gelmeyin arkadaşlar.. elle gol attı, sahte penaltı yaptırdı filan ayakları ile..hakemleri baskı altına almak.. ve böyle bir yıldızı daha parlamadan söndürmek istiyorlar.. Nitekim bunun semerelerini de görüyoruz..trabzon ve cincon maçlarında Burak'a yapılan hareketler penaltı olarak verilmedi.. Bu oyunlara gelmeyelim.. Burak harika bir topçu.. gol bölgesinde oynamadığı halde 4 gol attı ve bizi heyecanlandıracak çut ve gol girişimlerini bu güne kadar hep o yarattı.. Ben aslında onun 10 numara ya da gol bölgesinde ( Gökhan Güleç ile birlikte ) oynamasını çok istiyorum.. ama bu hocanın takdiridir.. İnanıyorum ki.. gelecek olan aklllı ve ileri görüşlü bir hoca.. ona bu görevi de verecektir.. Burakı her zaminde desteklemeli.. ona her zaman moral vermeliyiz.. O bizim geleceğimiz.. ve büyük yıldızımız olmayı şimdiden hak etmiş bir oyuncumuzdur.. Onu gözlerinden öpüyor. saygı ve sevgilerimi sunuyorum..! |
KARABUDUN17 sana tamamen katiliyorummm |
en sevdiğim oyuncu daha iyisi yok |
valla biraz durgun gordum bi problem mi var acaba |
gerçekten güzel oyuncu inşallah o da kendini harcamaz |
her yerde oynuyor nerdeyse hll olsun... |
allah nazardan saklasinnn cokk kalitelii bi oyuncuu insallah boyle devam eder |
aldimiz paranin en az 50 katindan daha fazlaya satariz |
bu takımda topun ayagına en cok gelmesini istediğim futbolcu ..... Karakartalımıza hayırlı olsun. |
özene bezene yaratılmış ;) :D |
burak yılmaz gerçekdende sahaya çıktığında ve topu rakip kaleye doğru sürdüğü zaman beni heyecanlandırıyor.umarım beşiktaşda kalıcı olur. |
sözleşmesi 2 yıllık yanlış bilmiyorsam kapmazlar inşş... |
çok iyi oyucu ama istikrarsız ve şımarık |
Bu adam bence en büyük transferimiz ama nedense anlamadım gitti hoca her maç burakı oyundan alıyor |
tek kelime ilesüper ancak kendini dahada geliştirirse en geç 2 sene sonra ingiltereye veya dünyanın en büyük kulüplerinde oynamayı hak eder |
fiziyle bjk'nin en iyisi denebilck konumda |
Aklıma geldide bu adam sanki christian ronaldoya benziyor:D:D:D:D |
inallah C. Ronaldodan iii olurr bence super oynuyooo allah nazardan saklasin |
Türkiye`de Saat: 10:52 . |