![]() |
yakışıklı çocuk, alpay gibi (kalastı topçuluğu daum öğretti) biranda kendini geliştirirse sarı fırtına metin babayı hatırlatır ama o ışığı göremedim |
Defansım zayıf Tigana'nın sağ kanatta görevlendirdiği Burak Yılmaz, kulübün resmi dergisine verdiği ropörtajda, "Beşiktaş'ın yararına olacaksa sağ bek bile oynarım" dedi. Defansif yönünün zayıf olduğunu itiraf eden Burak şöyle konuştu: "Alışık olmadığım bir yerde oynuyorum. Defansif yönümü geliştirmeliyim." http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D |
Beşiktaş'ın genç oyuncusu Burak Yılmaz, bir dönem Siyah-Beyazlı takımın formasını giyen Nijeryalı futbolcu Daniel Amokachi ile beraber oynamak istediğini söyledi... Amokachi ile oynamak isterdim Beşiktaş Dergisi'ne konuşan Yılmaz, "Amokachi'nin oyun stilini ve hareketlerini çok beğeniyordum. Onunla şimdi beraber oynamak isterdim." dedi. Teknik direktör Jean Tigana'nın kendisine sağ kanatta görev verdiğini belirten Burak, "Tigana'ya inanıyor ve güveniyorum. Defansif yönüm gerçekten zayıf. Bu bölgede oynadığım sürece de defansif yönümü geliştirmem gerekiyor.'' diye konuştu. Konyaspor maçında eline çarpan top sonrasında golü atmasıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Samimi konuşmak gerekirse, hangi futbolcu o durumda olursa olsun, gidip bunu hakeme söylemez. Lütfen kimse herhangi bir maçla İnönü Stadı'ndaki maçı kıyaslamasın. Tecrübesizliğimden kaynaklanan bir hata oldu. Aynı şey bir daha başıma gelirse gidip hakeme söylerim." Burak, Sergen'in kendisi için idol olduğunu, şu anda ise Delgado ile oynamaktan keyif aldığını açıkladı. zaman |
Burağın kumaşı cok iyi...Bunu geldiği gun gosterdi...Beşiktaş a faydalı olabılecek bi oyunucu...Genc olmasının verdiği enerjiyle cok kosuo...Hareketli ama bu enerjisdini bazen gereksizce harcıo sonra da kale onunde yakaladıgı pozisyonlarda başarılı olamıo...Bu yönune dikkat etmesi lazım...Ayrıca burak ın defans özelliği de sıfır...Defansif yonden kendini geliştirmesi gerekk... |
Ya bu adama ne oldu böyle be.Gerçi son maçlarda biraz kıpırdandı ama.Kendisi bunu 3 maç arka arkaya oynamakla bağlıyo.Şimdi uefa da gitti.Bakalım neler yapıcak. |
Ronaldo Burak! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ın genç yıldızı Burak Yılmaz’a arkadaşları, ‘Cristiano Ronaldo’ lakabını taktı. 08.02.2007Antrenmanlar ve maçlar öncesinde saçlarına özel ilgi gösteren golcü oyuncuyu ‘Ronaldo’ diye çağıran Siyah-Beyazlı futbolcular, Burak’ın stilini de Portekizli yıldıza benzetiyor. Cristiano Ronaldo’yu çok beğendiğini söyleyen milli futbolcu, “Aynı dönemde yetişmiş isimleriz. Hedefim onun kadar büyük başarılar kazanmak” diye konuştu |
Cristiano Ronaldo’ gibi olmamasi icin hic bir neden yok, onun da defansif yönü zayif:) |
insallah ondan daha iyi olur inaniyorum ondan dahada ii olacak |
İkinci yarı kıpırdanma var Burak'ta.Umarım istikrarlı gider böyle.Ronaldo'ya herşeyi benzemesin ama.Çalımları dışında. |
onun gibi olmak icin daha cok calismasi lazim burak.ronaldo kanat oyuncusu oldugu halde ingilterenin en cok gol atan kisi 15 golle. |
Türkiye`de Saat: 10:41 . |