![]() |
burak ta futbolcumu onun beşiktaş ta olması başlı başınca zarar |
Ben olsam Burak YILMAZı bırakın topcu top toplayıcı olarak BJK kapısından içeriye sokmam Ertuğrulda bilmem milliyetcilik yapma amacındamı vazgecemedi onan.Özür dileyerek soruyorum acaba burak ertuğrulun oğlumu???Neden bu kadar ısrar |
burak yılmaz çok istekli hırslı genç bi futbolcu kardeşimiz ama beşiktaşa hiçbir katkı sağlayacağını sanmıyorumm.. bana gore kuçuk klüp topçusu |
beşiktaşı katleden bi futbol tarzında herzaman..11 de sahaya çıkması zaten olayı kökünden bitiriyo..bugünkü maçta higuen yerine oynasaydı çok farklı olurdu.. |
ARKADASLAR ALLAHINIZI SEVERSENIZ YA NAAPTI BU COCUK BIZE GELDI GELELI..FAYDASINDAN COK ZARARI VAR..BENCE COK GEREKSİZ BİR TOPCU |
burak kesinlikle devre arasında gonderilmeli hatta mumkunse hemen simdi artk kac mactır sabret sabret nereye kadar hıguain oynasaydı cok farklı bitebilirdi mac |
bu adamı var ya sivasa fln kiralayacaksın ya da antebe ama ole ankara ya fln diil buyuk sehirlere uzak olacak biraz burnu surtulecek bakacaksın orda iş yapıosa durumuna gore geri getirirsin baktın olmuo hadi kocum sen git antep te sıla barda karılarla kızlarla dans et dieceksin |
Burağı sonuna kadar destekledim.Çünkü ilk geldiğinde 'kendini göstermek için' belkide çok iyi maçlar çıkarmıştı.İyi bir kumaş var dedim bu adamda.Ama sonra birdenbire birşeyler oldu bu adama.Yavaş yavaş çökmeye, yanlış kişileri örnek almaya başladı.İ.Akının yolundan gitmeye başladı.Herşeyi kendi kendine yaptı bence.Kendine yazık etti.Dünkü maçtan sonrada beşiktaş futbolcusu olacağına kesinlikle inanmıyorum artık.Öbür maçta rövaşataylan gol atsada!!!Devre arasında takımda tutulmamalı bu adam.Belki gençtir kiralık verilebilir ama bize yarar sağlayacağına hiç mi hiç inanmıyorum.Onun için en hayırlısı devre arasında kendine göre bir kulüp bulması.Antalyaya geri dönebilir mesela... |
bn burak'ımı c.ronaldoya bensetiorum walla her ne kdr siz onu sewmesenizde beğenmesenizdee o bnm pitanmm :D:D burayada onun hakkında neler diyosunuz diye bakmak için girdim ve sonra üye oldumm ;);) |
buraktan ancak manken olur baska hıcbıse olmaz!!!! |
Türkiye`de Saat: 14:44 . |