![]() |
çok yerinde bir transfer,umarım istanbulun büyüsüne kapılıp kendini kaybetmez,geriye değil hep ileriye gider,işte o zaman türkiyenin büyük yıldızlarından biri olacak |
Ya burak gercekten yıldız gibi parladı ama bakıyorumda ümit milli takımda gelde sinirlenme ya nese inşallah boyle dewam eder ALAH KEM GÖZLERDEN KORUSUN.. |
burak vestel maçında takımın en iyisiydi. g.antep maçında süper denizli maçında süper konya maçında muhteşem di bu adam gerçek bir yıldız gelecekte cristiano ronaldo yu geçebilecek bir oyuncu çok iyi bir futbolcu |
oyuncu tarzi ayni christinao ronaldo burakin yakinda avrupada en iyi takimlar buraki ISTEMESSE ben ne olim |
burak cok iyi oynu yaa insallah oda bu basarisini hep sürdürür |
valla burak cok ii bi futbolcu cok basarili ama bu 2 gundur cocugun ustune cok gidiliyoo bence burak bunlara hic aldirmasin oynunu oynasin burak cok iisin daha ii olacaksin (insallah). |
Burak Cok Kaliteli Bir Kumas Olabilir. Su Ana Kadar Basarili Oldugu Da Bir Gercek. Fakat Takima Yaptigi Yapacagi Katki Kadar, Besiktasli Durusunu Da Uzerinden Asla Cikarmamalidir. Konya Macinda Elle Attigi Golden Sonra O Kadar Sevinmesini Ben Yadirgadim. Bunun Disinda Burak, Besiktasta Kadro Yapisi Itibari Ile Sadece Sag Kanatta Ya Da Forvette Oynayabilir. Sanirim Tigana Da Onu Sagda Dusunuyor. Fakat Hucum Aksiyonlari Cok Kuvvetli Olan Burak'in Defansif Mentalitesini De Fiziksel Ve Taktiksel Olarak Kuvvetlendirmesi Gerekir. Eger Planli Programli Calisirsa Cok Uzun Yillar Etinden Sutunden Faydalanabilecegimiz Bir Oyuncu. |
türkiyenin c.ronoldo'su burak adam gibi adam burak bence bjk gelmiş geçecek en iyi futbolcu burak gerek oyun stili gerek yüz stili c.ronoldoyu anımsatoyor.:mad: :mad: bence çok iyi bi transfer.eliyle ettıği gole laf atanlar var lan ibneler neden burak. anelkaya neden bu kadar laf atmadınız adam bjk yeni gelmişmiş de cin olmadan adama çarpma gibi laflar ediyolar.abi burda diyeceğim burak en iyi olmasını temenni ediyorum burak laf atanlar kendine balsın bence türkiyanin en iyi genç futbolcusu. |
inş. dahada geliştircek kendini... |
burağa çamur atanın beşiktaşlılığından şüphe duyarım ben bu kadar diyorum |
Türkiye`de Saat: 14:41 . |