![]() |
Burak büyük bir yıldız adayıdır. Hepimiz değerini bilelim, bağrımıza basalım. Onu yıpratmak, yok etmek isteyenler olacaktır, sağduyulu davranmalı, tahriklerden uzak tutmalıyız. |
burak yılmaz 2 sene ye kadar avrupada büyük kulüpler peşine koşar inşallah i.akın gibi olmaz ! |
stili c.ronaldo hatta onun biraz daha gole dönük veryasyonu.tüm temennim o da ibrahim akın gibi olmaması hem assist yapması hem gol atması hem de mütavazı olmasını istiyorum cok yıldız kaybettik bu gece hayatı yüzünden insallah bunu kaybetmeyiz.ve bir nihat hatta daha iyi bir oyuncu ortaya cıkar insallah uzun yıllar bize ve milli takıma hizmet eder |
inşallah şımarmaz çok iyi olacağı kesin |
burak çok yetenklı ve güçlü bi futbolcu ama birisi ona Beşiktaşın geleneklerini anlatması lazım konya macından sonra ben o topu elimle düzelttim deyip özür dilemesini beklerdim burak burası Beşiktaş bizde hile ve emek hırsızlığı olmaz inşaallah en kısa zaman da bu huylarından vazgecersin oynadığın futbola gelince sahaya çıktığında bi kartal gibi savaşman bizi gururlandırıyor umarım hep böyle devam edersin.. |
Alıntı:
arkadaşım adam söyledi zaten topun eline çarptığını çıktı açıklama yaptı merak etme sen... bir başka konuda fatih terim in milli takıma ligde hiç oynamamış olan ergun pembe yi alıp,burak yılmaz ı almaması ilginç...:mad: |
Hangi futbolcu cikip acıklamis da o acıklasin , tabe bu acıklamamasini gerektirmez ama geneli böle... Besiktas geleneklerini dıosun ,en basta yonetımın cıkıp özur dılemesi gerekirdi... |
ben bugun fanatiki okudum ve orda aciklamis ki top elime carpti ben topa degil bence cok ustune gidilmemesi gerekiyooo yazik cocuka daha cok genc ve bence o gün cok da güzel oynadii afferim BURAK!!!! |
burak yerli bir trnnsfer olmasına ragmen bnm bu sene en cok ilgimi çkn trnsfer adam 40 yıllk bjk'li gibi oynuo |
artık transfer sezonuda bitti bu çocuğa sataşıp dururlar artık haber bulamayınca yok brak çok artist yok burak çok havalı sizene kardeşim adam hayallerini gerçekleştirdi tadini çıkarıo golleri atıyo attırıyo sizenee....ezik medya nolcak |
Türkiye`de Saat: 14:39 . |