![]() |
Alıntı:
|
valla buraga afferim dün Cok GÜZEL oynadiii insallah hep böyle oynar Burak dün tek Kelimeyle süperdin |
Kolpacı medyanın oyununa gelmeyin arkadaşlar.. elle gol attı, sahte penaltı yaptırdı filan ayakları ile..hakemleri baskı altına almak.. ve böyle bir yıldızı daha parlamadan söndürmek istiyorlar.. Nitekim bunun semerelerini de görüyoruz..trabzon ve cincon maçlarında Burak'a yapılan hareketler penaltı olarak verilmedi.. Bu oyunlara gelmeyelim.. Burak harika bir topçu.. gol bölgesinde oynamadığı halde 4 gol attı ve bizi heyecanlandıracak çut ve gol girişimlerini bu güne kadar hep o yarattı.. Ben aslında onun 10 numara ya da gol bölgesinde ( Gökhan Güleç ile birlikte ) oynamasını çok istiyorum.. ama bu hocanın takdiridir.. İnanıyorum ki.. gelecek olan aklllı ve ileri görüşlü bir hoca.. ona bu görevi de verecektir.. Burakı her zaminde desteklemeli.. ona her zaman moral vermeliyiz.. O bizim geleceğimiz.. ve büyük yıldızımız olmayı şimdiden hak etmiş bir oyuncumuzdur.. Onu gözlerinden öpüyor. saygı ve sevgilerimi sunuyorum..! |
KARABUDUN17 sana tamamen katiliyorummm |
en sevdiğim oyuncu daha iyisi yok |
valla biraz durgun gordum bi problem mi var acaba |
gerçekten güzel oyuncu inşallah o da kendini harcamaz |
her yerde oynuyor nerdeyse hll olsun... |
allah nazardan saklasinnn cokk kalitelii bi oyuncuu insallah boyle devam eder |
aldimiz paranin en az 50 katindan daha fazlaya satariz |
Türkiye`de Saat: 01:17 . |