![]() |
beşiktaşa yakışmayan bir topçu. |
Baki nin asıl mevkisi stoper diip onu savunanlar 3 maçtr onu bu mevkide izliolar... Gördüümüz şey ise şu: Baki o bölgede sol bekte oynadıından daha ii ama bu "kötünün iyisi" demek. Beşiktaşta da kötünün iyisine yer yok. Olmamalı.. Bu adam Sofyadaki CSKA maçında yenen ilk golde en az kalecimz Runje kadar hatalı. Arka direkte tuttuğu adamı tam orta gelirken ve üstelik Runje topa hamle yapmadan bırakmış ve taç çizgisine koşmaya başlamıştır. Bunu gören İbrahim Toraman uzakta olmasına rağmen bu bölgeye koşmuş ama yetişememiş ve golü engelleyememiştir... Ayrıca Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor ile oynadığımz karşılaşmada sol bekte oynayan Baki, topu ilk kez 87. dkkada kesiyor ve Yeni Açık onu alkışlıyor(!). Baki o maçta asıl yerinde oynamasa da 87 dakika boyunca Beşiktaş lehine tek bir hareket yapmadığı gibi, rahatça karşılayabileceği hava toplarında bile topu arkaya sektirip kalemizde tehlike yaşanmasına neden olmuştr. Bu adam baskı altında diilken bile hava toplarını sektirio. Beşiktaşımızın 100. yıldaki şampiyonluğunda en önemli özelliği kolay kolay gol yememesiydi. Bunu da ZAGO-RONALDO ikilisinin müthiş hava hakimiyeti sayesinde yapıyordu. Nitekim şu an Gökhan Zan'ın oynadığı ve oynamadığı maçlara bakınca da hava hakimiyetinin ne kadar önemli olduğunu rahatça görebilioruz. Baki'yse pres yokken bile rahatça kafa vurabileceği bir topu arkaya sektirip rakibe pozisyon verebilen bir futbolcu. Bu adam oynadığı sürece nasıl gol yemeyiz ki !!! |
bakii bence bizm takımın kalitesinde bi oyuncu diil bi kere onun ayağına top geldiğinde bizim rahatlamamız gerekirken bakalım nereye yanlış pas atıcak diye düşünmeye başlıorz..olmaz.. |
fiziği sağlam iyi niyetli iyi adam tutan markajı iyi olan bir futbolcumuz |
adam elimizde patladı resmen yaw.... |
Bence Tigana'nın gençlere önem vermesi çok güzel ama Bakide ısrar etmesi çok saçma. İyi niyetli oynadığı kesin fakat yetenekleri kısıtlı biri bence bu adamdan bi cacık olmaz. Tabi tüm bunların altına büyük bi umutla şunu yazmak istiorum; UMARIM YANILIORM |
bu kadar üstüne gitmeyin ya..zarar veriyorsunuz adama..tamam ii değil diyorduk ama yerinde oynadığında daha etkili...kenar adamı değğil ki |
Ben bu adama inanıyorum inşallah beni ve çoğu kişiyi yanıltıp istikrarlı bir şekilde oynamaya başlayacak ve bizde ilk geldiğinde kötüydü hatırlıyormusunuz diye mazilere gidecez inşallah yararlı olur |
solda tam bir rezaletti,stopere geçince biraz olsun toparladı ama hala yeterli değil,beşiktaş savunması kaldıracak kalitede değil,yedek klübesi onun için ideal bir yer |
açıkcası ben hıc begenmıyorum ıyı bır oyuncu degıl |
Lütfen biri bana cevap versin.Yasin Sülün,Ali Güneş,Baki gibi futbolcuları beşiktaşta izledikten sonra kahroluyorum.akaretlerdeki klup binasının önünden geçerken heyecanlanıyorum.Çünkü eğer bu futbolcular bu takımda oynadıysa veya oynuyorlarsa inanın yaş hiç farketmez hepimiz beşiktaş ta oynayabiliriz.Baki ne olur futbolu bırak evine git.Rakibi seyredeceğine kümeste tavukları seyret.Bizi de sinir hastası yapma... |
Bu takımın tek sorunu baki değil , baki diye diye diğer sorunları göremiyorsunuz , bu takımın elle tutulur bir yanımı varki baki'yi eleştiriyorsunuz.Bu takımda bakide iyi oynamıyor ilk golde hata yapan zan'da iyi oynamıyor (zan'dan istenen önce savunma yapması gol atması değil) kaleci rezil oynuyor en önemlisi Ricardinho diye birini akşam gören varmı ? |
baki beşiktaşa yakışan bi oyuncu değil |
Alıntı:
bu adam çok boş hava transferlerden biri |
BAKİ yi bi kenara bırakalım artık nasıl oyuncu olduğu ortada yol geçen hanı gibi...................... birde rico muz varmış birde paşa olacak nerde bunun paşalığı yahu dün akşam sahada bile doğru dürüst göremedim sanki takımda yokmuş gibiydi.üztüne üstlük birde dünyaca ünlü brezilya takımında oynuyor......... |
Baki son gençler maçında çok iyi bir oyun ortaya koymuştur.Tüm BEŞİKTAŞ taraftarının kendinden beklediği oyun budur aslında.Tam yerinde araya bıçak gibi girip topu kesmek.Baki biraz daha dikkat ederse kalıcı olacağından eminim.. |
Baki seni transfer ederlerken gicik olmustum yönetime simdi sanada Gicigim... |
bakiye muhtaç olduğumuza inanamıyorum,acil bi yabancı stoper gerekli |
:D Alıntı:
|
arklar bi birinci sayfadaki yorumları okuyalım sonrada son sayfalara doru gelelim önceden ne derken şimdi neler diyiyozz vallah güldüm:) |
Alıntı:
|
Bence takımda kalmalı ...ama yedek olarak |
beşiktaşa sadece iyi bi yedek olur okadar mustafa doğan gibi gerisi boş |
yedege cekilmeli....bir an önce bu adamın aslında nevzat demir tesislerine daqhi sokulmaması lazım kazara oraları yakar makar:) |
baki zaman zaman iyi kimi zaman fasulyeyle oynar gibi oynuyor |
yedek klübesi için ideal |
kim ne derse desin bakiyi seviyorum cocuk ilerleyen zamanlarda süper olacak alemde görecek |
Beşiktaşta devre arası gitmesi gereken futbolculardan ilkidir. |
walla bu adamda ayarsızlık var çok tehlikeli oynuyo bide hata yaptıgında o saf bakısları yok mu beni delirtiyo:D devre arasında gönderilmeli |
allah rızası için bu adamdan defans oyuncusu olurmu arkadaşlar. bırakın beşiktaşı antepte bile bu adamı oynatmazlar. halı saha takımımda bile zor ilk altıya girer |
Beşiktaş ilikleri donduran bir gecede tribünleri ısıtan mücadeleci futboluyla Brugge'ü yendi. Tigana'nın Gökhan Zan'ın yerine oynatacağı oyuncu merak konusuydu. Fransız hoca Avrupa deneyimi üst düzeyde olan Mustafa Doğan'ın yerine Baki Mercimek'i tercih etti. Baki de hocasını yüzünü kara çıkartmadı. Tek başına yüksek topları aldı, Brugge forvetleriyle bir cengaver gibi boğuştu. TEBRİKLER BAKİ SENİ BAŞKALARININ İNADINA SEVİYORUM |
sürekli elestirdigim baki beni yaniltti baki kardesimi tebrik ederim. brugge macinda gercekten superdi hakkini verelim.. |
Yarıştan kopmayız http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/12/09...EB844389Eb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifYarıştan kopmayız Bugünkü maça sarı kart sınırında çıkacak olan Baki Mercimek, "Ligin ilk yarısını en iyi şekilde kapatmayı hedefliyoruz" dedi. Baki, "Kayserispor maçından 3 puan alarak, şampiyonluk yarışından uzaklaşmamayı ve ikinci yarıya iyi bir konumda başlamayı hedefliyoruz. Başaracak güçteyiz" ifadesini kullandı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bir baki eksikti zaten konuşmayan |
ooo bakiden de ardı ardına demeçler geliyor..vay beeeeeeeeee...ok baki aldık bu maçı :D |
her hareketi sakat,uzun topları aynen geri dönüyor,yakışmıyor beşiktaş defansına |
ne zaman kafa ile doğru pas atacak merak ediyorum |
konuşmayın oynayın iyi niyetinden şüphem yok ama kendini daha da geliştirmeli kafa pası atamayan biri hep rakibe atıyo |
vallah artik nedicemi bilemiyom :D |
şu adama sadece bir maçta mükemmelsin v.s demeyelim bence mercimek beşiktaşta oynayabilecek bi adam değil arkadaşlar LÜTFEN yaaaaa.. |
Türkiye`de Saat: 08:46 . |