![]() |
ne bir lokma ekmek nebir kızı sevmek seviyoruz seni baki mercimek |
ilk glediginde zaman lazim oturur diye dusnmustum ama bu adamdan Besiktasa defans olmaz iyi niyetli elinden geleni yapmaya calisiyor ama cok adam kaciriyor ceza sahasi icinde tehlikeli faul yapiyor ama iyi bir yedek olabilir |
çok ağır ya bu adam acayip ağır hele tigana ofsayt taktiği oynatytıgı zaman bu ağırlıkla hep bozuyordu |
kupa macının yarı finalindeki 2. macta kadıkoyde mac sonu uclusunu unutamıom YouTube - ulubatli runje |
hemen gönderilmsei gerektiğine inanıyommm |
bence de hemen gönderilmeli. |
Bence durabilir... |
bende yollansın istiyorum ama ilk 11 olmasada bu adamı mecbur yedek olarak izleyecez gibi gelio =/ |
bu sene forma şansı zor hele birde defansa yabancı alnırsa onn içn en iisi gönderilmek olr |
baki :) keske yabancı dil kadar utboluda cok ii bilseydi maalesef ki futbolda cok garet bazen yetmiyor hırs azim vaer ama yetmiyo bence besiktasımıza daha iyileri lazım |
bırazdaha kıvrak olsa bence yerını garantıler |
Baki Mercimek bir an önce gönderilmeni beklyorum |
baki giderse biz kime sinirlenecez kime bağırıp stres atacaz:) |
burak var ama:D |
takımda açık ara en sevdiğim adam, çok ciddiyim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adamın arkasında mafya mı var nedir kimse takımdan gönderemiyor:) |
bu kadar saydırıp da ağzını açmayan kaç adam var...:D |
Alıntı:
|
ya mustafa nie hep mualefetsin hıh. baki sevilirmi beeee |
yazık yaw, nouma'yı herkes sevebilir, ama iş baki'yi sevebilmekte...:D biraz farklı olmak lazım... |
bakiyle farklı olcaksam bn ölüyüm :H |
kuregin kazmayi sevdigi gibi seviyorum bakiyi keltosum benim |
Alıntı:
ne karı kız sevmek ne bir kuru ekmek Seviyoruz seni Baki Mercimeeeeeeeeeekkkkk :D:D:D:D:D: |
Yolcudur abbas bağlasan durmaz tarzı bi insandır kendisi |
go home b@ki...:D |
Baki'siz bir takım düşünülemez :D |
Bakinin oynadığı her maçta yüreğim ağzıma geliyodu yaw:)) Koyu bir ANTİ-BAKİ ciyim... |
Alıntı:
|
tigana gitti baki bitti |
Baki 70 Metreden Geliyor Geliyor ve Ters Kademeye Giriyor İnanılır Gibi Değil Seyirciler :D |
|
|
Ne 1 Lokma Ekmek, Ne 1 Kızı Sevmek, !!!Sewioruzz Senii !!! !!!Baki MERCİMEKK !!! |
ya ben aslında pek sevmezdim ta ki karşıklı konuşana kadar..tamam ii futbolcu değil ama çok şeker bi insan.. |
aslında çok iyi oyuncu toraman veya gökhan sakatlansa bile umuroyum ki hiç birini aratmaz çünkü onda beşiktaş ruhu var beşiktaş ruhu olmasa gitmek isterdi |
baakiiiiiiiiiiiiiiiii git desem gidermisin bu takımdaaaannnnn........ |
gereksizin biri |
sevdiğim söylenemez.hazır yeri gelmişken ertuğrul hocayada tşk etmek istiyorum.sayesinde maç izlerken sinir harbi yaşamıyorum:D:D:D baki yok huzur varrrrrr |
Türkiye`de Saat: 10:00 . |