![]() |
kazma denince aklıma gelen ilk isim böyle bir futbolcunun beşiktaşı bırak oynayacak bir takım bile bulması çok büyük bi şans onun oynunu gördükçe futbolculuk konusunda inanlmaz bir özgüven kazanıyorum kendimi ronaldo falan sanıyorum yaaaa ilginç bir adam |
bakinin ilk onbirde banko oynayacak kapasiteside olup olmadığı tartışılsa da bu takımda banko kalmalı. oynadığı maçlarda,sakatlıklar varken elinden geleni layığıyla yapıyor; çok iyi bir yedek ve iyi bir profesyonel. seni seviyoruz baki. |
baki baki baki çok başımızı ağratacak çok faullü oynuyo |
YER SİYAH GÖK BEYAZ ŞAMPİYONSUZ BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ |
Baki mercimek son haftalar çok ii oynamaya başladı devamını getirmesini bekleriz |
sevmem hiç bakiyi. |
baki mi aman allah korusun bi maca cıkıo gol yiyoz bakisiz oynadığımız maclarda gol yemedik onla oynadığımız her mac garanti gol yiyoz bence yollanmalı büyük takım oyuncusu deil o adam |
bu adam beni korkutuor...iyi niyetine birsey demem ama kapasiten belli bakicim |
ilk başta yorum yazanlar gördünüz mü bakinizi? bu takımın yakınından bile geçmemesi gerkli |
baki ye ne denilebilir kii |
Bence bakiyle işimiz var.Ayak pası atamıyo.Bence sergenin takımına gitsin! |
Alıntı:
|
arkadaşlar bence baki diil beşiktaş 1.lig futbolcusu bile diil ama adam elinden geleni yapyo elinden gelenden bu canla basla oynuyo tamam yetersz hemde fazlasıyla yetersz ama şimdiye kadar bize kimler geldi baki kadar caba göstermedi ama bjk de kalması doru diil... |
Baki Mercimek çok güçlü kondisyonu yüksek bir futbolcu fakat bu gücünü tam olarak kullanamıyor kullandığı zamanlar oldu ve bulunduğu konumunu felç ettiği zamanlar da oldu tabiki ama bunun sürekli olması gerek sürekli derkende her maç aynı formu bekleyemeyiz.o futbolcununda belli bir yrgunluğu atması ve dinlenmesi gerekir.bu yorumum.gerisi adam gibi adam ERTUğRUL SAĞLAM hocamıza kalmıştır |
bu arada gidip gitmeme kon usunda bence de gitsin çünkü takımda hafif kalıyır |
Alıntı:
|
ne bi dilim ekmek ne bi kızı sevmek seviyoruz senii baki mercimek...... |
BU TAKIMDA EN SEVDİĞİM OYUNCU BAKİM MERCİMEK ÇOK GÜZEL OYNAYABİLİR AMA ADAM ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ VE YÜREĞİNE KOYARAK FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞIYOR BEN ONUN ÇOK İİ BİRİ OLDUĞUNU BİLİYORUM SÜPERSİN BAKİİİİİ |
GÖREVİNİ LAYİKİYLE YAPAN BAKİ GÜÇLÜ KONDİSYONLU ÇALIŞKAN YÜREKLİ DAHA NE SÖYLEYEBİLİRİM BU TAKIMDA EN SEVDİĞİM OYUNCU BAKİ DİR |
üzerindeki baskıyı bi kaldırsa defasnta en ii adamlardan biri baki dir.kendine güveni geldikçe BEŞİKTAŞIN değişmez neferi olur.hilesiz oyunu ve ii niyetini görmemezlikten gelmemeliiz |
iyi niyetine, efendiliğine, karakterine, bişey dediğimiz yok kimsede diyemez ama yeterli değil olmuyor işte adam saatli bomba gibi ne zaman patlama yapacağı belli değil eğer hedefimiz yüksekse baki ile asla olmaz olamaz |
BAKİ MERCİMEK Her maçta olduğu gibi Gençlerbirliği maçında da yapacağını yaptı ve göl yememize sebeb oldu.Yeter artık Baki ya oyna yada kendini kızağa çek. |
ibrahim kaş ve gordon iyileşsede kurtulsak şu bakiden |
10 kişi oynayalım ama bakiyle oynamayalım. dün akşam ve her maç benim gördüğüm baki saatli bomba. 10 kişi oynasak en azından daha dikaktli oluruz. |
Ben aslında bu baki mercimek kadar futbol altyapısı olan bir oyuncunun boyle hatalar yapmasına anlam veremiyorum..Sonucta Ajaxın alt yapısında yetişmiş ve aavrupa kulturunu almış bir oyuncunun bu kadar basit hatalar yaparak hala bu takımda kalmasına şaşıyorum..Bazen diyorum kendi kendime ya ben futboldan anlamıyorum yada bu adamın hala bu takımda kalmasına seyirci kalanların baki'yle akrabalıkları falan var...!!!GİT ARTIKK BAKİİİİİİİİİ..... |
cok hata yapmasa fena degıl ama her an hata yapıp bıtırebılır takımı gıtmesı lazım |
Baki maçtaysa eyvah diyorum !! Adam resmen kalkıp gol yememize neden oluyor, ayağıyla topu adamların önüne atıyor.. Bir maç olur , iki olur.. Ama her oynadığı maçda da olmaz be kardeşim ;) Ligde yükseldiğimiz galatasaray maçında az kalsın bu adam yüzünden köşeye yatıyorduk, sabır bırakmadın Mercimek ..! |
ben kendisine Yeter! diyorum |
artik oynamsin yaa..otursun ve sezon sonunda gitsin +(ali )..ve artik böyle transfer yapilmasin |
pek de güzel oynamıo yani bazen ama :) |
Ses etmeyin MALDİNİ o:D:D |
gecen sene gs,bayerleverkusen,sakarya ... en kritik maclarda hata yapti... sampiyonliktan , uefa dan etti.. Benim icin bir defans , macta 9 top cikarmis, ama 1 hata yapmis (ama ne hata).. ise basarisizdir.. defansin hata luksu yok... bakinin hic yok, onlar hep gol oluyor... |
teknik ekip arkadslar bu kadarda yuklenmeyelim Baki ye.sonuçta çocuk zorlan oynamıyor. onu oynatan bi teknik ekip var. Bu konuyada dikkat lütfen . |
tambir balta |
allah sonunu ve sonumuzu hayıetsiN :D |
iyi oyuncu ama şansız |
şu adamla bizi düşürdükleri duruma bakın ya tamam çok iyi niyetli oynuyor ama kısıtlı yetenek sınırlı kapasite.... her top ona geldiğinde acaba hata olacakmı diye yüreğim ağzımda izliyorum her maçı...... |
walla ben bakiye hiç bi zman güvenemiorum :( |
Baki bir Zago\'dur, bir Stam\'dır, bir yaşam tarzıdır! :D ne bir dilim ekmek, ne bir kızı sevmek, seviyoruz seni, Baki Mercimek! :D:D:D |
baki benim adamım:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 10:00 . |