![]() |
bobo gelecek potansiyeli yüksek bir oyuncu, ama o seviyeye gelmesi için maç yapması gerek. En iyi antrenman maçtır. Bobo ilk 11 de oynayamadıkça seviyesini yükseltemez ve zamanla harcanır gider. |
bence bobo ts ya da manisaspor a kiralansın onun yerine sol iç alınsın bide yabancı stoper show yaparız show runje i.toraman---------yabancı----g.zan----------deli ibo burak-----kleberson-----yabancı delgado-------ricardinho nobre |
bobo ii ama 2010 dünya kupasına girer girmez bilmityorum ama biraz tecrübe kazanmasında fayda var diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
bobo iyi yeter bize |
bobo iyi bizde çok iyi işler yaptı ve daha yapacak |
Alıntı:
dostcakalin.. not: bu arada bobonun cok yetenekli oldugunu da söylemek de fayda var.. yani ona güveniyorum yedek kalmamasi icin kiralanmali bence.. |
Açıkcası Boboya iyi bir transfer teklifi gelirse satalım. İyi bir oyuncu ama o kadar ahım şahım biri değil bence |
Alıntı:
arkadaşım bobo'nun transfer sürecinde hep aynı şeyleri söyledim.sonuna kadar katılıyorum sana eğer almasaydık 5 sene içinde bu adamı kaçırdık diye izlicektik!!! |
Herkes izLesin ve Görsün...! Daha Lig Yeni Basladı.. Bobo Gecen Sene Harikaydı.. Bu Sene oLaganüstü OLmayacagını Nerden Biliyorsunuz ??? Herkes Sabretmeli izLemeLi ve Görmeli Ondan Sonra Karar Vermeli.! Ön Yargılı oLmayaLım Dimi ;) |
Türkiye`de Saat: 09:17 . |