![]() |
Bobo'ya ilişkin bir soru ve transfer önerisi.. Arkadaşlar bilindiği üzere Bobo "gelecek vaat eden " bir futbolcu olarak tanınıyor: ancal adı üstünde "gelecek vaar eden" ; yani kendini daha geliştirmesi ve olgunlaştırması gerekmekte.......Beşiktaş'taki gençleştirme operasyonu elbetteki olumlu. Ne var ki takımın en kritik noktalarından birine kendini henüz kanıtlamamış(geçesn sene Beşiktaş zaten her şeyini kaybettikten sonra Bobo geldi) bir futbolcuyla tüm sezonu geçirmeyi düşünmek bence epey riskli bir durum. Yabancı hakkı 7-8 olsa Bobo'nun kalması taraftarıyım ama takımın başarısında kabul edersiniz ki en kritik olan ayaklardan biri side "gol" atmaktır. Diğer bölgleer yeni gelen gençlerle idare edilebilir ama gol bölgesinde oynayanlar bence riske edilemeyecek kadar önemli ve ben Bobo'nun bir risk olduğunu düşünüyorum. Eğer Beşiktaş tam olark oturmuş oyu kimyasını oturtmuş bir takım olsaydı Bobo araya kaynayablirdi: ama Beşiktaş daha yeni kuruluyor. Dolayısıyla bn Bobo'nun başka bir takıma kiralık verilmesinden yanayım: olgunlaşınca geri Beşiktaş'a gelir. Bobo'nun yerine fırsatçı Nobre'yle ikili oluşturacak kendini kanıtlamış bir forvet alınmalı: Bu akşam İtalya'da cazalar belli oluyor. Beşiktaş acba bir şeyler kapabilir mi? Sizce şu ana dek Beşiktaş'ın yabancı transferlerine baktığımızda (Runje(2 defa yılın kalecesi), Kleberson(M. United, 2002 D.KUpası), Nobre(FByi şampiyon yapan isim), Delgado(Uefa gol kralı) kendini kanıtlamamış tek genç transfer olan Bobo'yla yabancı kontejan hakkını tüketmek doğru mu? Ayrıca Gökhan Güleç bence Bobo'yu yedek bırakabilir: böyle bir durumda da zaten 1 yabancı kontejanı yarı yarıya heba olur........ |
bobo 2010 Dünya Kupasi'nda Brezilya Milli Takimi'na Ronaldo'nun Yerine Girecek Ve Bizde Onunla Bir Beşiktaşli Olarak Gurur Duyacağiz Arkadaşlar.tigana Henry Ve Trezeguet Gibi Isimleri çikartmiştir.boş Bir Adama,hele Hele Yabanci Kontenjaninin Dolmasina Rağmen Boş Bir Futbolcuya 2 Milyon Euro Vermez.bobo Bu Sene Delgado Ve Nobre Ile En Iyi Transferimiz.eğer Bobo'yu Almasaydik Iki Sene Sonra Ispanya Veya Ingiltere'de Görüp çok üzülürdük.bu Transferde Emeği Geçen Herkesi Kutluyorum... |
Uste arkadas dedigi gibi BoBo Cok Faydali olacak BESIKTASA.. ayrica forumda bir cok BoBo topicleri var... Forza BoBo Forza Besiktas!!!! |
Alıntı:
|
Bence de tigana yaş tahtaya basmaz bonservisini alarak cinconların yaşadığı ribery skandalını önlemiş olduk bu adam 2-3 sene sonra avrupayı sallayacak |
Ona bakarsan ribery de sıfırdan bir futbolcuydu ama şimdi herkes peşinde uefada başarılı olursak bu adam çok para eder hem unutmamak gerekir ki büyük takımların gözlemcileri her zaman bu tip futbolcuları izler trabzondaki genç defans oyuncusunu da chelsea istiyor hatırlatırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bnde aynen bole dusunuorm forvete buyuk bi yıldız alınıp bobo kiralık olarak verilmeliydi cnku bzm riske girmeye tahammulumuz yok sınırsız yabancı olsa bobonun durması cok ii olurdu ama nasılsa seneye veya öbür sene sınırsız yabancı olacagına gore bobo bu yıl süper ligde goz onundeki bi takıma kiralansın yerine carew gibi bi adam alınsın güçlü bi bobo işlerde cok sey verir bize |
bence doru BOBO yasi icin cok güzel oyniyor bence ! |
olan olmuş , bıten bıtmıs. Bence bu saatten sonra bısey degısmeyecegıne gore destek vermemız lazım hepsıne. Ayrıca bobo yeteneklı de bi genç, bence burada imza atmış ve beşiktaşımızın malı olmus futbolculara daha lıg bıle baslamadan elestırı getırmemelıyız ve sahıp cıkmalıyız. |
boşuna tartışıyoruz,bana göre bu yılki en büyük transferimiz kesinlikle bobo'dur,adam müthiş yetenekli... |
bobo basarili olacak bu yil , her oyuncu bir yerde parlar bobo da bizde parlayacak |
ya niye hep olumsuz düşünüyorsunuz anlamıyorum biraz da ii tarafından baksanız olaya inş başarılı olacak yıldızımızı kendimiz yaratacağız...... |
Alıntı:
|
bobo kendını gelistirmeli yoksa hiç bir yere gelemez... son vuruslarini mutlak duzeltmeli.... umarim duzelir.. |
luca toni de yıllarca iknci ligde oynadı keza grosso üç sezon önce üçüncü ligteydi ....futnol bu kimn patlama yapacagı belli olmaz cok büyük yıldız gibi gösterilip fos cıkan cok futbolcu gördük avrupa piyasasında bunun yanında zamanında bişey olmaz denilen adamalrdan da cok büyük yıldızlar cıktı zamanında henry kanatta oynarken alex fergusona önerildi ferguson bundan hücüm oyuncusu olmaz dedi ama şimdi henry dünyanına en iyi iki üç hücum adamından biri oldu yani futbol hiç bir zaman kesin die bişey yoktur |
Arkadaşlar Bobo'yu istemeyenlerin hepsi yıldız meraklısı arkadaşlar,ama futbolda yıldız olmak avantaj getirmiyor asla Real Madrid'in hali ortada 3 senedir. |
nedir bu bobo takıntısı anlamıyorum bobo nun yerine henry i alsalar onada yaşlı diceksiniz nedir bu kazım kanatlık anlamıyorum hep destek tam destek olalım lütfen bobo transfer edildiğine göre bize eleştirmek deil ddesteklemek düşer..bobo transfer edilmeden önce aklınız nerdeydi o z aman hiç böle topicler acmıodunuz şimdi mi aklınız başınıza geldi Lütfen arkdaşlar kardeşler bu genc takıma sahip cıkalım destek olalım biras sabır biras cok güsel günler yakında... |
bencede bobo gereksiz bir transfer. onun yerine kanatlara veya on liberoya biri alinabilirdi. |
bobo 13 forza bobo valla bu yıl formasını alacam |
ben bobonun ileride çok iyi bir olcü olacağını düşünüyorum. kazanma arzusu hızı ve toplu topsuz çok iyi oynuyor.ailtonu aldığımızda almanya gol krakıydısonucu hepimiz gördük geçen sene bobo ailtondan on kat daha faydalı oldu. 2 sene sonra avrupa peşinden koşacaktır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
tebrik ederim en güzel sen yazmışsın.sana sonuna kadar katılıyorum. bu takım çok genç ve aç.destek gelirse güçlenirler ama biz şimdiden onları küçümsersek hatta tek tek seçerek yaparsak bu takım üzerinde çok kötü bir etki yapar.hatta takım korkak futbol oynayarak bize çok şeyler kaybettirir.sırf kendilerini kurtarmak için.sonrada biz bunu yine onların üstüne atarız.hatta yıldız olacak insanları yok ederiz.bununda zararını sadece beşiktaş görür. birlikten güç doğar diye atalarımız boşuna söylememiş. HEP DESTEK TAM DESTEK diyorum ben.sizlerdende beklerim.birdaha bu kadar genç ve yetenekli gençleri bu takımda göremeyebilirsiniz unutmayın.kıymetini bilin. ve son olarak o adamın adı tigana.hangi ismi seçerken yanlış yaptıki bobo da yanlış yapsın.sorarım size |
Bobo' yu sadece kapalı defans yapmayan, hucumu dusunen, seven bır Anadolu takımına kiralasınlar; mesela Vestel Manisa, hem orada gozonunde olsun hemde tecrube kazansın, gelişsin. Bızde ondan doğacak boşluğa kiralık olarak tanınmış, tecrubeli, taraftarı trıbune çekecek, karsı takımın adını duyunca çekineceği bir yıldız alalım; mesela Trezeguet, Saha, Crespo vs. Sizce? |
Valla bu kadar laftan sonra hala yok Bobo kiralansın,yok Bobo niye alındı diyenlere artık cevap vermiyorum.Sahaya çıksın görürsünüz Bobo'yu diyorum ve konuyu kapatıyorum.. |
hadi bakalım attık kuyuya ilk defa bir taş işallah yarar başları boboya destek verelim arkadaşlar geçen sene attığı bir kaç gol vardı çok teknik ve klas gollerdi aklımda kalanlar umarım kendini gelişitirir canavar gibi bi golcü olur takımda kalır başarılar elde ederiz. destek vereleim |
bobo çok kaliteli topçu. ilerdr çok para kazanırız ama şimdi şamp. olmak istiyorsak onu bi takıma kiralayıp finans gücü sağlanıp trezeguet kiralanmalı |
yaa ben anlamıyorum bu etiket merakını. bobo nun gecen yarım sezonda yaptıgı işler ortada. bunu yaparken ülkesi dışına ilk kez çıkmıs ve neyin ne oldugunu bilmediği bi ülkeye gelerek yaptı. bu çocuk ve takımdaki diğer gençler kendini geliştirip kanıtlayıp ilerde kariyeri için basamak yapmak isteyen adamlar. mesela alınacak bi yıldızın bobo kadar yaralı olacagı nerden belli. bi maç der ayagım agrıyo,bi antrenmanmda der başım agrıyoo, onun nazını cekmektense bu genç çocukların hırsını azmini ve inancını desteklemek daha mantıklı.sonuna kadar destek işte o kadar. bu kadar fuzuli yere ve hep aynı topici açmak için birbirinizle yarışcagınıza, yapıcı ve destekçi tavrınızla yarıssanız daha çok makbule gececektir.... |
hele şükür düşünen biri çıktı |
Hep Destek Tam Destek |
Sinan engin delgadoyu rızaya teklif ettiğinde bonservisi bir milyon dolardı rıza o zaman beğenmedi şimdi beş milyon dolara aldık ,bobo yuda gönderelim değeri on milyon dolar olunca alırız.Bizde ucuz futbolcu beğenilmiyor illa kazık yiyeceğiz...! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Adamın kalitesini daha önce oynadığı takımlar ve fiyatı ile ölçmeye alışmış çünkü insanlar.Bizden önce Avrupa'da kalburüstü başka bir takımda kiralık olarak oynamış ve adı birazcık duyulmuş olsaydı ve de 10 Milyon Euro'ya almış olsaydık şimdi burada beğenmeyenlerin hepsi mutluluktan uçardı.Arkadaşlar anlayın artık.Biz Juve,Real ya da Manchester değiliz.30 milyon Euro'ya adam alamayız.Örnek almamız gereken anlayış bu değil.Bu takımlar gibi olamayız çünkü ne bütçemiz ne de Türkiye liginin Avrupa'da ki yeri bu tip bir transfer anlayışını kaldırmaz.Bence Ajax ya da PSV gibi bir yapı kurmalıyız.Güçlü bir altyapı.Gelecek vaadeden kaliteli yabancıları zamanında kapmak ve yurt içinden de seçme kaliteli eklentiler yapmak.(Ör:Mehmet Topuz) Anlamsız yıldız merakınızla bu adamları daha sezon başlamadan strese sokmak neyin nesidir anlayabilmiş değilim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobo oynamaz bu takımda? |
bobo bu takımda 11 oynar sacma olcak ama onu kiralayacagıma nobreyi kiralarım daha iyidir biz besiktaslı olan futbolculara sahip cıkmalıyız unutmayın bu adam bize karsı hic ikili oynamadı gidip kulubune baskı yaparak rakamı yarı ya kadar indirdi |
Hala vakit var kiralamak için........Ben ce Beşiktaş ın adam gibi son vuruşları iyi hızlı bir forvete ihtiyacı var........6 pastan gol kaçırmayannnn:D |
Türkiye`de Saat: 07:12 . |