![]() |
bence bu sene yönetimin en büyük hatası boboyu almak,bir adam hiçbir işe yaramaz mı yaa...6 pasdan gol kaçırıo,10 toptan 8 ini tutamıyo.bence bize yakışmıyo...daha iyi bir forvet lazımmm |
eğer uefa da gerçekten final istiyorsak bobo yu kiraya vermemiz ve onun yerine son vuruşları iyi bir forvet (mesela sakaryaspordaki "cangele". bu adamı iyi izleyin bu sene. ben sakaryalıyım izliyorum adam hem genç arjantin ümit milli hem teknik tam bize göre) almamız lazım. boboyla final zor zaten alınması ne kadar doğruydu tartışılır. çok duygusal milletiz adam amaçsız bi sezonda biraz oynadı diye gittik aldık. tabi defansa takviye de olmalı. |
Alıntı:
|
bobo kesinlikle cok buyuk yildiz olacak |
Bobo takıntısı gene hortlamış gördüğüm kadarıyla.Yazık çocuğa yaaa vallaha takımın günah keçisi oldu.Bir zamanlar bu görevi Yasin üstlenmişti.Takımın tamamı kötü oynasa da suç yine ona bulunurdu.Yeni kurbanınız Bobo anlaşılan.6 pastan bir tane gol kaçırdı diye yerden yere vuranlar Antep maçında iki çok güzel gol attığında da övdünüz mü? Şu yıldız takıntınızdan niye kurtulamıyorsunuz ve bizim kulübü Milan, Barcelona falan sanıyorsunuz anlamadım ki ? (Bu büyüklük kıyaslaması değil bütçe kıyaslamasıdır.) Bir gün de bir adam Beşiktaş'ta yıldız olsun da biz satalım.İlla yıldız olacak, adını başka kulüp duyurup kaymağını yiyecek, biz de takımın hisselerini satıp onu alıcaz.Ne güzel yaaa böyle devam edelim.Yıldız uğruna kulübe kilidi vuralım.Yeter artık arkadaşlar.Zaten alacağımızı aldık.Başarı için gerekli olan şey yıldızların adı değil takım olmaktır.Şu takımın ve genç oyuncuların yakasından düşün artık. |
Alıntı:
|
Bobo'nun bonservisi için nasıl "2 milyon euro" verildiğini hala aklım almıyor. Ricardinho'nun bonservisi bile 1.7 milyon euro. Bobo BJK'de ilk 11 oynayacak bir santrafor değil, bunu herkes de biliyor Tigana dahil. Ayrıca geleceğe yatırım için de yabancı bir oyuncuya 2 milyon euro verip kontejyan da doldurulamaz. Nasıl mı olur? Eğer Bobo'yu geleceğe yatırım olarak alacaksan en fazla 500 bin euro ya verirlerse alır bir anadolu takımına kiralarsın. Vermezlerse de vermesinler başka adam mı yok? Anadolu'da başarılı olursa döner olmazsa satarsın. Ama şu an 2 milyon euro bonservisine ödendiği için de elin kolun bağlı -mecburen- tutuyorsun takımda. Beşiktaşımıza yedekte oturacak yabancı alan yönetimimizi kınıyorum. Bizim aslında Avrupa'da başarılı olmamız için de Nobre'nin yanına çok iyi bir santrafor ihtiyacı olduğu aşikar. Topu aldımı adam eksiltebilen, hızlı, son vuruşları son derece başarılı bir santrafor lazım, 1 metreden topu kaleye nişanlayamayan adamlar değil. Zararın neresinden dönülse kardır, umarım gereken yapılır. Gökhan Güleç'e de Türk olduğu için ses çıkartmıyorum ama onun da Bobo'dan aşağı kalır yanı yok. Bu takımda forvete gerçekten bu haliyle yakışmıyor. Umarım gelecekte!!! kendini geliştirir ve başarılı olur. Bizim altyapıdan çıkan Ali Cansun, Güleç'ten çok çok daha kaliteli bir forvetti, hem de gerçek bir BJKli.... Saygılar, tt |
Alıntı:
Vizyon meselesine gelince.Sizin vizyonunuz yok biz büyük düşünüyoruz lafını klavyenin başında söylemek kolaydır.Daha iki gün önce taraftarın yıldız stresi sonlansın diye hisse satılarak Ricardinho alındı.Bunun devamının kulübü nereye götüreceğini göremiyor musunuz ? Bobo yerine Tevez'i almayı tek düşünebilen siz değilsiniz.CM oynarken futbolcu almıyorsun.O paralar kulübün kasasından hatta artık hisselerinden gidiyor.Daha önce 500 kere yazdım yine yazıyorum.Bizim bütçemiz eksik görülen her mevkiyi gidip 10 milyon Euroluk adam satın alarak kapatmaya yetmez.Biz Milan ya da Barcelona değiliz.Örnek almamız gereken kulüpler bunlar değil, Ajax gibi kulüplerdir.Bence Bobo süper bir yıldız olmasa da kalbur üstü bir futbolcudur.Artı başarıya aç bir futbolcudur.10 milyon Euroyu içi geçmiş ve futbol hayatının son demlerinde çok para kazanmaya niyetli doymuş bir futbolcuya vereceğime Bobo'yu tercih ederim. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Beşiktaş forması altında onu görmek istemiyorum ama artık iş bitti.Kiraya falan vermezler,destek olmak lazım,yapacak birşey yok.Ama yinede söylemeden edemicem yönetimin bence bu seneki en kötü ahmlesiydi.İnşallah bobo yanıltır bizi... |
Alıntı:
|
BOBO nun bonservisini almak AKILLIDIii |
bence bobo beşiktaşta her sene en az 15 gol atabilecek bir golcü ama son vuruşlarda biraz kabiliyetsiz başka sorunu yok,daha iyi bir yabancı yıldız golcü alınırsa gitmesine hayır demem.ayrıca gokhan guleç değil bobo yu türkiye liginde hiçbir takımda 11 de oynayabilecek kapasitesi yok dikkatle izliyorum 0 0 0 0 boş bu adam gerçekten veysel falan bizim çok daha iyi futbolcuydu ondan.bobo yu hayyatta kesemez. çok yeteneksiz. |
Konya maçı sonrası...... Beyler Brezilya milli takımının bir kaç sene sonra bankosu diye savunulan Bobo bu maçta Dünya Rekoru kırdı: Şu istatistiklere bakın: Bobo kafa şutu sayısı: 0 Bobo şut sayısı: 0 yANİ bOBO=0.0 Baki 100 fırın ekmek yese ondan bir şey olmaz.....Bu Bobo ile Baki yedek bile olamaz...Hele Baki belkide Türkiye süper liginin en kötü oyuncusu......Baki ile Bobo yu hala hayran olan var mı? |
Her zaman söyledim ama kim dinler bizi.Bobo ancak yedek olabilecek bir santrafor ve yabancı hakkını yedekten kullanmakta nasıl mantıkla açıklanır bilmem.Artık ne kiraya verirler,nede satarlar,nobrenin yedeği olur işte.. |
herşeyı zamanla görecez... |
Alıntı:
biraz optimist olun yaw... |
iddia ediyorum beğenmedeğiniz bobo hepinizin yüzünü kara çıkartacak. bu çocukta yıldız kumaşı var. ya bir bekleyin allah aşkına dün çok iyi derkin bu gün delgado ve ricardinho gelincemi kötü oldu bu adam |
bobo kendini daha fazla yetiştirmeli. şu anda Beşiktaşımızda onayacak kalitede değil. fakat yaşı genç . çalışmalı ve gendini geliştirmeli... |
Alıntı:
|
Alıntı:
neyse şaka bi yana bobo nun yaptıkları yapamadıkları ve yapamayacakları meydanda iken hala iddalısın. tamam iyi niyetli ama kapasitesi bu işte fazlası yok. ne kadar beklersen bekle. |
kim ne derse desin maça yetişemedim işim vardı dışarda kaçırdım bu hafta maçı ama bjk tv de ki yorumcu bobo için bugün görünmeyen yıldızdı dedii sizce bi bildiği wardı heralde boşuna dememiştir dimi.. topu ayağında cok tutmuş rakip takımın savunmasını çok zorlamış ... Walla yaptığı yorumlar buydu .... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
maçına göre yorum yapan yazarlara döndünüz be hayret bişey ya bu ne yaw valla eleştri yapanları anlamakta güçlük çekiyorum muhalefet gibisiniz sizin gördügünüz tigana'da görüyor adam ne diye boş adam oynatsın o zaman verelim yetkileri size transeferi siz yapın kadroyu da siz kurun bu ne saçmalık be eleştirileride bi yere kadar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu eleştiriler takımı bozmak için değil arkadaşım aksine bişeyler daha güzel olsun diye yapılıyor. aksayan yanlar görülüyor ve foruma yazılıyor. o zaman verelim yetkileri size siz yapın transferi türü yaklaşımlar yakışık almıyor. görüştür sen beğenirsin biz beğenmeyiz ama burda herkesin yorumunu düşüncesini yazmaya hakkı var sen de beğeniyorsan beğendiğin yönünde yorumlar yazarsın olur biter yok bu saçmalık yok eleştirei de bir yere kadar olmuyor böyle |
Alıntı:
|
Ben de Bobonun şu an verimli olduğuna inanmıyorum, ama bonservisini verdin ve aldın, bu saatten sonra da yönetim Boboyu kiralayamaz,bunun hesabını veremez, madem öyle niye aldın bonservisini derler adama.Hadi verdin kiraya diyelim yerine süper bi yabancı forvet mi alacaksın?Yapmayın arkadaşlar para kalmadı para.O süper forvet yine nerden baksan 5 milyon $ dan fazla |
Alıntı:
İşin özeti şu dostum.Bir adamı değerlendirirken bu tip şeyleri de düşünmek gerekir.Ben bu adamın Adriano olduğu iddaasında değilim ama sizin düşündüğünüz kadar kötü olduğuna da inanmıyorum.Bir adamı altı pastan bir tane gol kaçırmasıyla ya da alışık olmadığı bir tarzda oynamak zorunda kaldı ve iyi oynayamadı diye asmak bana mantıklı gelmiyor.Geçen seneden beri izliyoruz,çok kötü oynadı diyenlere de şaşıyorum.Diyebilecek hiç bir şey bulamıyorum.Ayrıca yedekte yabancı oturamaz diye bir yasa var heralde.Boş şeylere takılıyoruz bence ama neyse ben susuyorum.Çünkü demek istediğimi anlatamıyorum.Ben burda Bobo'nun o kadar da kötü bir futbolcu olmadığını anlatmaya çalışırken insanlar hani hayran olduğunuz Bobo nerde falan gibi yazılar yazıyorlar.Bu saygısızlık olmuyor ama biz saygısız oluyoruz.Bu benim Bobo konusunda son yorumumdur.Yapıcı değil yıkıcı eleştiriler içerisinde tartışmak çok anlamlı gelmiyor bana. Sizin dediğiniz gibi olsun.Hatta inşallah yollansın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forza Bobo! |
Alıntı:
|
forza beşiktaş |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dostum bence de biz bu konuda anlaşamayalım ama Beşiktaş başarılı olsun boşver.Senin de dediğin gibi ne kadar kassak da anlaşamayız bu konuda. :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:31 . |