![]() |
Alıntı:
Kal sağlıcakla.. |
bu dakkadan sonra bobo yu ne kiralayıp br adam alabiliriz nede kontenjan açabiliriz tek aypacağımız defansa bir adam |
arkadaşlar zaten bir yabancı hakkımız daha var... bu yabancı hakkımızla defansa süper bir adam alalım.. boboyu da kiralayıp yerine süper bir golcü alalım... |
bobo dan iyisi lazım bu gün roberts si seyrettim.tugayın takımına transfer olmuş.bence çok iyibir forveti kaçırmışız.adam asla yenilgiyi kabullenmeyen komple ve usta bir forvet. yani sadece oyunculuğu değil karakteri de bize uygunmuş.ama biz gittik stajyer bir forvet aldık.bobo bu takıma hafif geliyor bence.ilk günden beri yazıyorum.bir sürü para harcayıp iyi orta saha oyuncuları aldık iyi bir forvetle inanılmaz işler yapardık.mert tamam ama bobo sanırım bizi çok üzecek.saygılar... |
Alıntı:
|
bobo unun bonservisini ALMAMAK cok yanlis olurdu |
Alıntı:
Katılıyorum. Bobo henüz takımın yükünü kaldırabilecek düzeyde değil ama zamanla olacak, potansiyeli olan bir oyuncu. İleride bize faydası çok olur. |
Alıntı:
|
kesin karar vermemek lazım |
bn en basında soledim bobo ii olacak ama suan bize yıldız lazımm keske kiralasalar bi yıl |
Türkiye`de Saat: 09:17 . |