![]() |
Sezonun Basinda Ben Soyluyorum Bu Takimdan ... DEFANSI DEFAN DEGIL ORTA SAHADA TAKIMI YONLENDİRECEK 10 NUMARA YOK FORVET DESEN AYNI TİP OYUNCU BOLLUGU VAR TİGANA KENDİNİ ON PLANA CIKARMANIN HESAPLARINDA GENCLER TUTARSA TİGANA TURKİYEDE VE AVRUPADA ILAH OLACAK ONUN ICIN TECRUBELİ VE YILDIZ OYUNCU ISTEMIYOR.. KOSKOCA TIGANIN O AFRIKA KOKENLI TOPCULARI INCELEYEN EKIBI OLAN TIGANA nın yaptıgı yabancı transferlere BIR BAKIN HEPSI TURKIYEDE GORDUGU TOPCULAR HIC MMIYABANCI OYUNCU YOK AVRUPADA YABANCI OYUNCU DEMEK SENIN ULKENDE DEKI OYUNCULARDAN 1-2 GOMLEK USTUN OYUNCU ANLAMINA GELIR BENIM DUSUNCEM BOBO DAN SIZCE KAC TANE CIKAR TURKIYEDE NOBRE DESENIZ ORTA YOKSA ODA YOK AHMET HASSAN I GONDERIP ALDIGINIZ YABANCILARA BAKIN... NE SAG KANAT VAR NE SOL YAPILACAK SON YABANCI TRANSFERI SOL KANADA OLACAK MIS PEKI YA SAG KANAT KIMI OYNATACAKSINIZ ISIN OZU BU SENE TIGANA KENDI SHOW UNUN PESINDE GENCLIK FORMULU TUTARSA BIR DAHI OLUP AVRUPADAKI UNUTULMUSLUGUNADA BIR SON VERMIS OLACAK TUTMAZSA MAZERETI HEMEN HAZIR HEPSI GENC ZAMANA IHTIYACI VAR AMA OLAN BIZIM YILLARIMIZA OLUYOOO YAZIK YONETIM BU KADAR IPLERI BIRAKMAMALI YOKSA ONLARDA AYNI IPLE BERABER UCURUMA GIDERLER GORUNUNEN FUTBOLDA ORTADA SANKI YEDEK TAKIM OYNADI DA BEN ICIMDEN 2. YARI AS TAKIM CIKAR SHOV YAPARIZ DIYE DUSUNDUM AMA SADECE HAYAL MIS.... SAYGILAR |
hep böyle konuşuyosun. bende hep sana katılıyorum.. |
Alıntı:
nede olsa malesef bu saatten sonra yapacak bıseyımız yok:( |
Alıntı:
saol arkadasin ama keske konusmasam ve keske desemki super kadro yildizlarimiz harika 1 sn bile gozumu alamiyorum takimin futbolundan orta sahadaki 10 numarimiz harika .... icim aciyor cunku umut alamiyorum yedegi olmayan yakim var mi yaa BIR TAKIM DUSUNUN TRANSFER SEZONUNDA TAKIMI GUCSUZLESTIREN BIR HOCA DUSUNUN SEZON ICINDE BANA YARISMACI TAKIM LAZIM BEN SAMPIYONLUGA OYNAYACAK TAKIM YARATMAMA IZIN VERILIRSE VARIM BASARI YILDIZ OYUNCULARLA GELIR DIYIP 360 DERECE DONEN BEN 1 SENE DAHA 20 HAFTA KALA SEZONUN BIR AN ONCE BITMESINI BEKLEMEK ISTEMIYORUM BILMEM ANLATABILDIM MI!!!!! |
Alıntı:
|
küçük harfle yazmayı , forum kültürünü öğrenemedik gitti... |
Arkadaşlar sizleri kastetmiyorum ama ne oldu o olağanüstü Beşiktaş yorumlarına !!!!:rolleyes: Şimdiye kadar bu forumdaki yorumların çok çok büyük çoğunluğu Tigana ve takıma en ufak bir eleştiri getirmemişti....Arada bir iben ve çok az sayıda kişi bir kaç tane argumanlı eleştiri gelince hemen herkesten tepki geliyor....hep destek tam destek sözleri geliyordu....Tigana'ya güvenelim Tigana her şeyin en iyisi bilir o şöyledir o böyledir yorumları geliyor takımdaki eksiklerden bahseden konuların açılmaması vurgalanıp Tigana ve Beşiktaş "eleştirilemez" ilan ediliyordu.......Şİmdi o harika Beşiktaş yorumlarını bekliyoruz........;) ŞUNU anlamamzı lazım bu takımdaki eksikleri söylemek bu takıma kaşı olduğumuz ya da desteklemediğimiz ya da Tigana'ya düşman olduğumuz anlamına gelmez...Sadece gözümüzü kapatıp olanların iyi olması poliyannaca ummaktansa gerçekleri apaçık söylemektir........;) |
Alıntı:
seninde her yorumunda son 20 yildir hep sampiyon oluyoruz saniyorum.. |
Alıntı:
|
[quote=matador]DEFANSI DEFAN DEGIL ORTA SAHADA TAKIMI YONLENDİRECEK 10 NUMARA YOK FORVET DESEN AYNI TİP OYUNCU BOLLUGU VAR TİGANA KENDİNİ ON PLANA CIKARMANIN HESAPLARINDA GENCLER TUTARSA TİGANA TURKİYEDE VE AVRUPADA ILAH OLACAK ONUN ICIN TECRUBELİ VE YILDIZ OYUNCU ISTEMIYOR.. KOSKOCA TIGANIN O AFRIKA KOKENLI TOPCULARI INCELEYEN EKIBI OLAN TIGANA nın yaptıgı yabancı transferlere BIR BAKIN HEPSI TURKIYEDE GORDUGU TOPCULAR HIC MMIYABANCI OYUNCU YOK AVRUPADA YABANCI OYUNCU DEMEK SENIN ULKENDE DEKI OYUNCULARDAN 1-2 GOMLEK USTUN OYUNCU ANLAMINA GELIR BENIM DUSUNCEM BOBO DAN SIZCE KAC TANE CIKAR TURKIYEDE NOBRE DESENIZ ORTA YOKSA ODA YOK AHMET HASSAN I GONDERIP ALDIGINIZ YABANCILARA BAKIN... NE SAG KANAT VAR NE SOL YAPILACAK SON YABANCI TRANSFERI SOL KANADA OLACAK MIS PEKI YA SAG KANAT KIMI OYNATACAKSINIZ ISIN OZU BU SENE TIGANA KENDI SHOW UNUN PESINDE GENCLIK FORMULU TUTARSA BIR DAHI OLUP AVRUPADAKI UNUTULMUSLUGUNADA BIR SON VERMIS OLACAK TUTMAZSA MAZERETI HEMEN HAZIR HEPSI GENC ZAMANA IHTIYACI VAR AMA OLAN BIZIM YILLARIMIZA OLUYOOO YAZIK YONETIM BU KADAR IPLERI BIRAKMAMALI YOKSA ONLARDA AYNI IPLE BERABER UCURUMA GIDERLER GORUNUNEN FUTBOLDA ORTADA SANKI YEDEK TAKIM OYNADI DA BEN ICIMDEN 2. YARI AS TAKIM CIKAR SHOV YAPARIZ DIYE DUSUNDUM AMA SADECE HAYAL MIS.... SAYGILAR[ arkadaşım haklısın ama karamsar davranmıyıp süper kupayı beklemek lazım ozaman bu takımın ne yapacağı belli olur,he o maçta allah korusun yenilip tigana derseki daha takım oturmadı biz o zaman çok bekleriz takımın oturmasını,yine 4. hafta 11.sırada olup havlu atarız lige sezon sonu da 3.sırada tamamlarız ligi |
Neler Oluyor burda anlamis degilim!!! Simdiden herkes Pes etmise benziyo.Ben Tigana ya ve Bu yeni Besiktas imiza sonuna kadar güveniyorum.Bunun bir hazirlik maci oldugu ve takimin daha yeni kuruldugunu herkes unutuyor.Hazirlik maclari asla ölcü olmaz bunu da burdaki bütün arkadaslarin bildigini saniyorum.Önümüzde sezona hazirlanmak icin yeterince zaman var.kimse umudunu kesmesin besiktas imiz bu sene cok farkli olacak.Haftaya Süper kupa Finalinde herkes bunu görecek. |
hazırlık maçlarına bakıpta yorum yapanı ilk defa türkiyede görüyorum kanat yok diyosun ali tandogan ne güne duruyo nobre iş yapmaz diyosun sanki fener hep ortamı yaptı attıgı goller korner yada duran topdu yani kısacası hazırlık maçlarına bakıp bu takım kötü diyemezsiniz bu maçlar sadece birbirlerini anlamak için yapılır stres yok ve sorumlulugu olmayan maçlardır yoruma biraz erken başlamışsın bana kalırsa bunu galatasaray maçında görecegiz |
Abartmayalim arkadaslar!!! Bi hazirlik macina baglayacaksak bütün sezonu. ooooooo vay halimize !!! |
Ahmet Hassan icin yaptigin yoruma katiliyorum hem kalsaydi Türk Vatandasi olacakti, ama takimimizin henüz 2. maci takim cok yeni ve her nedense cok az hazirlik maci yapiyorlar rakiplerimiz kactane yaptilar bile u19 milli takimla oynanan maci hazirlik maci olarak bile saymayalim.... bu takim tigananin dedigi gibi zamana ihtiyac var taraftarinda sabira... :) |
Bence yanlış bi sistem var ve bu sistemde cok oyuncu kaybolup gidicek gibi gelio bana en basta forvetler harcanıo nobre bişi yapamaz böle giderse....... hadi hayırlısı bu sene ezikler sampion olmasında du bakalım.. :D |
bu gidişle şampiyonluk zor |
Tam tersi.. Bu gidişle şampiyonluğun en kuvvetli adayı Beşiktaş olacaktır.. Lütfen pozitif enerji yayın. Birkaç hazırlık maçıyla yargılayamazsınız. Ayrıca aslan gibi yürekli gençlerimiz var. Hepsi başarı istiyor. Para için değil, kendilerini kanıtlayabilmek için geldiler. Ve başaracaklar.. Biz Beşiktaşlıyız, başkalarıyla karştırmayın.. Desteğimiz bir gün bitmedi, kimse heveslenmesin bitmeyecekte.. Burası Beşiktaş, alayına gider..! |
Alıntı:
|
Kaleci: Runje SağBek:Ali Güneş SolBek:Baki Stoper:Yabancı(Lugano,Thuram,Ujfalusi,Coulibaly... ) Stoper:İbrahim Toraman Sağ Kanat:Burak Yılmaz Ön Libero:Kleberson Sol Kanat:İbrahim Akın Forvet Arkası:delgado Santrafor:Nobre Santrafor:Bobo Takım böyle oynamalı.Çok değişiklik yok gibi gözüküyor ama... 1)Orta özürlü sol kanat oyuncumuz ve kaptanımız İbrahim Üzülmez'in yerine orta yapabilen,şut atabilen,süratli ve artık pas atabilen İbrahim Akın sol kanadı çalıştıracaktır... 2)Gökhan Zan gibi kazma bir futbolcunun yerine Ronaldo veya Zago gibi bir defansın gelmesi yediğimiz 2 komik gol gibi golleri yememizi engelleyecektir... 3)Mustafa Doğan gibi stoper doğmuş bir adamı sağ bek'ten çekip Ali Güneş gibi hem hücumu hem savunması olan,kanat bindirmeleri yapabilen bir oyuncunun gelmesi sağ kanadı da çalıştıracaktır... Ama ne yazık ki Tigana'nın bunları yapacağını hiç sanmam.Hele İbrahim Akın Tigana'da artık takıntı olmuş.Harcayacak bu adamı valla.Biri Tigana'yı çekip ikna etmeli sol kanada İ.Akın'ı koyması hakkında.Şu Jorgensen gelirse bitecek çocuk.İyi de oynamaya başladı.Evlilik yaramış sanki.Bir de bakalım Tigana daha ne kadar sabredecek bu kendilerine savunmacı diyen futbolculara. |
Defansın yaptıgı hatalar akla zarar cinsten.. orta saha forvete top atamıor hal böle olunca takım dökuluyor... |
ben biraz daha sekillendirmek istiyorum takimi. kale: runje(bence iyi bir secim degil) sag bek: toraman sol bek : baki orta ikili koray ve gokhan zan orta sahanin solu:yabanci yada ibrahim akin orta sahanin sagi ali tandogan veya kleberson on libero:fahri veya kleberson ileri donuk orta saha:delgado veya burak yilmaz forvet nobre ve iyi calismis bir bobo gokhan gulecin yetersiz oldugunu dusunuyorum. klebersonun on liberoda cok kosup yeteneklerini gosteremedigini dusunuyorum. bu kadroda sag ve sol beklerin fazla hucuma katilamayacak oyunculardan kurulu oldugunu goruyoruz. o halde sag ve sol kanat oyuncularimizin cok iyi kanat adamlari olmalari ve acik oynamalari gerekiyor. yani sag ic ve sol ic kavrami bizim icin unutulmali. yada roberto carlos ve zambrotta gibi sag ve sol bekler alinmali. |
Alıntı:
|
arkadaşlar herkes bişiler yazıp dökmüş ortaya..ama bence bunları söylemek için yine de erken..bu bir hazırlık maçıdır netice itibariyle..tigana ve diğer topçular da bunun bilinciyle oynamışlardır..şunu kabul ediyorum..dün akşamki görüntüyle kanatlar çalışmıyor,alenen gözüktü..ama a.tandoğan ve i.akının girmesiyle biraz hareketlendi..orta sahada fahri girişi hissettirdi kendini..burak attğı harika golle sabit bir sağ kanat oyuncusu olmadığını gösterdi..işte bunlar hep birer denemedir..arayıştır..tigananın forvet adamını bile savunmaya çektiğini unutmayın..onun içi biraz daha sabırlı olmalıyız bence..tigana bu işi ne güzel şekilde başaracaktır..bu takım iyi yolda..buna inanıyorum.. HEP DESTEK,TAM DESTEK.. |
Dün bir kez daha gördük ki sene başında söylediğimiz herşey sahada yaşandı. Beşiktaş'ın en önemli eksiğinin defansta tecrübeli, topa oyuna sokarken usta bir stoper, orta sahanın ve forvetin etkili olabilmesi için sağ ve sol kanada iki zıpkın gibi kanat adamı. Nobrenin etkili olabilmesi, Delgadonun rahatlaması defansın verimi için bunlar acil olmalı. Ali Tandoğan, Ali Güneş, İbrahim Üzülmez ile bunlar olsaydı zaten geçen senede olurdu. |
ya yanlış hatırlamıyorsam biz şampiyon olduğumuz sezon sezon açılışına çok az bi süre kala AEK denen kolpa yunan takımından 5 (beş) yemiştik |
Ya Eleştiri Yapan Arkada$lar Noluyor Yaw..... Bir Tane Lig Macımı Yaptınız Daha..??? 2 Tane Oynanan HAzırlık Macından Sonramı Takımı Bu Kadar Yerin Dibine Soktunuz.. Helal Olsun Size.... Siz 2 HAzırlık Macı iLe Bu KAdar Eleştirirseniz Takımı Bu Takımda Bizim Güvenimizi Alamadıgından Hic Bir Yere Gelemez.. 2 MAcla Takımı Kafasından Asıyorsunuz Ya.... Durun Bir Sabredin.. Daha Bir Sürü Zaman Var...! Ne Bu Hemen Eleştiri Eleştiri.... Bekleyin Hep Birlikte Görelim Ne Yapacaklar.... Sonra Hakettikleri Eleştirileri Yaparız.. Ama Şimdi SUSUN.... Bekleyin.... Sabırlı OLUN..... |
Alıntı:
Defansimiz Avrupa icin yeterli olmayabilir ve hatta fazla hata yapabilir, ama sen forveti ve orta sahasi guclu bir takim kurarsan tkaim ileride topu tutar ve attigi fazla gol ile zaten sorun olmaz. Su an Nobre'yi kullanamiyoruz, cunku kanat oyunculari yok bizde. Sakin Ibrahim Akin falan demesin kimse, bu oyuncu winger degildir, zorunlu olarak oynayabilir, ama gercek mevkiisi forvetin arkasidir, kanatta oynamak icin gerekli olan hiz ve dripling ozellikleri yok Ibo Akinda. Herkes maalesef benim yazidigim istatistikleri kaale almiyor ve gormemezlikten geliyor. Besiktas gecen sene sampiyon GS'den 5 gol fazla yemis, ama tam 30 gol eksik atmis, FB'den ise tam 38 gol eksik atmis. Besiktas Inonu'de gecen sene tam tamina 6 mac gol atamamis arkadaslar, bu ne demek biliyor musunuz? Sirf kendi sahanda gol atamiyorsun diye tam 18 puan kaybi demek. Nobre transferi ile aranan golcu bulunmustur bence, hatta Delgado ile duran toplari degerlendirecek bir oyuncu da bulunmustur, ama kanatlardan top getirip oyunun sikistigi bolumde oyunu acacak adam yok. Bazi arkadaslar hala defans diye direniyor. Sen Inonu'de rakibine gol atamayacak kadar acizsen istedigin kadar defans olsun sen yine basarili olamazsin. Felaket tellalligi yapacagimiza biraz bekleyelim ve sabir gosterelim. Bu takim Avrupa icin kesinlikle yeterli degil, ama Turkiye liginde iyi bir kanat oyuncusu transferliyle sampiyon olabilir. Siz hala defansimiz eksik, Kleberson sagda oynasin, Ibrahim Akin solda oynasin, Delgado 10 numara degil diye devam ederseniz bu takim yine ilerlemez. Artik bazi seyleri gorelim ve ogrenelim... |
Alıntı:
|
valla jorgensen veya otarz bi adam alınırsa kanada bi beşiktaş iş yapar diye düşünüyorum |
yaw bu takımı oluşturmak,oyuncuların birbirine alışması,bir oyun şablonu oluşturmak bu kadar kaolay bişey mi?her sene böyle dendiği ve de başımızda yönetici falan olup da takımın arkasında duramadıkları için bu ahle geldik zaten,şimdiden anlaşıldı bu taraftar zihniyetiyle bu yıl da bi b*k yapamıycaz...hepinize şimdiden hayırlı olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... |
ayrıca şunu da söyliyim,bjk dün akşam iyi görünmeyebilir ama bunun altında yoğun idman yatabilir,ayrıca bilmem siz nasıl izliyosunuz ama ben bjk'de yıllar sonra ilk defa orta saha organizasyonunda gerçek bir sistem farkettim,tamam şu anada pas organizasyonlarında hatalar var ama oyuncular duracakları yerleri iyi biliyorlar.ve hala sergen veya tümer diyenler dikkat, takımda yıllar sonra ilk defa bir birliktelik var,o anti-profesyonellerin bu takımda yri asla olamaz... |
biz zaten takımın eksik olduğunu bu takıma bidefans bi sol bide sağ kanata ihtiyac olduğunu bütün beşiktaşlılar zaten biliyoruz ama bunu karamsarlığa sürklemek bize yakışmaz bende şahsen bu takımın bisol bisağ bide göbek defansa adam alınmadan şampiyon olabileciğini sanmıyorum ama inşallah ben yanılırım inşallah şampiyon oluruz bunu cok istiyorum ama rakiplere baktığızda kadro olarak cok geriyiz...kesinlikle takıma defans lider sol acık ve sağ acık lazım ... |
takımı yönlendirecek en iyi 10 numara lincoln bence |
arkadaslar ne oldu hemen sırt mı dönecegiz. düsünün bu takım iyi olacak. sabirli olacaz daha takım hazır degil..ne bekliyorduk daha bir sezon baslasin ondan sonra görürüz.bir teknik traktör bu kadar kör olamaz demi kendini ve kariyerini yakamaz demi..bir bildigi vardir elbette..bekleyip görecez hep beraber.. |
sene 2002 beşiktaş 100. yılı için yine yeni sayılabilecek kadro kurmuş. Ve AEK ile hazırlık maçına çıkıyor. Sonuçta ne oluyor 5-0 yenilioruz. Ama aynı takım sene sonunda puan rekoru kırarak şampiyon oluyor. Bırakın arkadaşlar ben razıyım oynadıımız tüm hazırlık maçlarını kaybedelim ama ligde ve uefada ve kupada tüm maçları kazanalım. Nedir ki hazırlık maçı? Puan mı alıyosun sıralamanı mı yükseltio napıyo? Daha takım 3 maç oynamış millet hemen saldırıyo takıma. Defansa oyunu kuracak adam denior. Koray bu işi yapmıyo mu? Bobo nobre delgado beğenilmiyor. Zaten biz Real Madrid kadar zenginiz ve o kadar başarımız var ama bilerek bu adamları alıoz. Geçelim bunları artık lütfen. Menejerlik oyunu değil bu.Bütçene uygun yeteneği olan adamı bulursun takıma kazandırırsın.Herkes Tiganadan iyi biliyıor ya herkes onun sahip olduğu öngörüye sahip ya hemen asıp kesmeye başlanıo.Daha takım tek bir resmi maç oynamamış hemen eleştiriler yağıyor.Biz böyleyiz de rakiplerimiz çok mu iyi. Hollandanın Belçikanın sıradan ekipleriyle oynuyorlar. Bizse ukrayna şampiyonunu ilk yarıda eziyoruz ama ikinci yarıda kondisyon eksikliğinden kötü oynamaya başlyoruz.Sonuçta bu takım daha 1 aydır beraber ve daha tam hazır değiller.Ayrıca Tigananın dediğini de hatırlatmak istiyorum:Fransada emeklemeyi Türkiyede yürümeyi Almanyada koşmayı öğreneceğiz. Bu yüzden süper kupa finaline kadar sabretmenizi diliyorum. |
çok haklısın matador . her yazında sana katılıyorum dediklerin doğru ama ne yapabiliriz başkan bağlamış kendini hocaya gidio öle ama süper kupa maçını bekliyelim eğer ordada kötü olursa bombardımana başlarız |
Alıntı:
|
VALA kardeşim sana katılıyorum.çok büyük endişelerim var bu takım hakkında.inşallah biz yanılırız.Tiganaya gelince beşiktaşi çaylak futbolcu takımına çevircek bukadar yetki bu adamın eline niye verildi anlamıyorum...yönetim ağrılığını koymalı bence tigana nederse yapılıyo kimse sesini çıkarmıyo.sergen tümer gitti bunların kalıtesinde delgadoyu aldılar ama onuda dah göremedik tam formuyla takım içinde lider yok beni bu olay çok korkutuyo |
bende dün akşamki maçtan sonra karamsarlığa kapılamadım dersem yalan olur. ama kötü düşünmek istemiyorum inşallah takım iyi olacak. |
ya arkadaslar karamsarlık için erken bence..Hem daha 1 transfer hakkımız var...Uygun bir yere ii bir oyuncu alırsak ve takım birbierine alışırsa neden ii olmayalım |
Türkiye`de Saat: 00:49 . |