bjk4ever | 19-07-2006 10:03 | Alıntı: matador´isimli üyeden Alıntı
DEFANSI DEFAN DEGIL ORTA SAHADA TAKIMI YONLENDİRECEK 10 NUMARA YOK FORVET DESEN AYNI TİP OYUNCU BOLLUGU VAR
TİGANA KENDİNİ ON PLANA CIKARMANIN HESAPLARINDA GENCLER TUTARSA TİGANA TURKİYEDE VE AVRUPADA ILAH OLACAK ONUN ICIN TECRUBELİ VE YILDIZ OYUNCU ISTEMIYOR..
KOSKOCA TIGANIN O AFRIKA KOKENLI TOPCULARI INCELEYEN EKIBI OLAN TIGANA nın yaptıgı yabancı transferlere BIR BAKIN HEPSI TURKIYEDE GORDUGU TOPCULAR
HIC MMIYABANCI OYUNCU YOK AVRUPADA YABANCI OYUNCU DEMEK SENIN ULKENDE DEKI OYUNCULARDAN 1-2 GOMLEK USTUN OYUNCU ANLAMINA GELIR BENIM DUSUNCEM
BOBO DAN SIZCE KAC TANE CIKAR TURKIYEDE NOBRE DESENIZ ORTA YOKSA ODA YOK
AHMET HASSAN I GONDERIP ALDIGINIZ YABANCILARA BAKIN...
NE SAG KANAT VAR NE SOL YAPILACAK SON YABANCI TRANSFERI SOL KANADA OLACAK MIS PEKI YA SAG KANAT KIMI OYNATACAKSINIZ
ISIN OZU BU SENE TIGANA KENDI SHOW UNUN PESINDE GENCLIK FORMULU TUTARSA BIR DAHI OLUP AVRUPADAKI UNUTULMUSLUGUNADA BIR SON VERMIS OLACAK
TUTMAZSA MAZERETI HEMEN HAZIR HEPSI GENC ZAMANA IHTIYACI VAR
AMA OLAN BIZIM YILLARIMIZA OLUYOOO YAZIK YONETIM BU KADAR IPLERI BIRAKMAMALI YOKSA ONLARDA AYNI IPLE BERABER UCURUMA GIDERLER
GORUNUNEN FUTBOLDA ORTADA SANKI YEDEK TAKIM OYNADI DA BEN ICIMDEN 2. YARI AS TAKIM CIKAR SHOV YAPARIZ DIYE DUSUNDUM AMA
SADECE HAYAL MIS....
SAYGILAR |
Defansimiz Avrupa icin yeterli olmayabilir ve hatta fazla hata yapabilir, ama sen forveti ve orta sahasi guclu bir takim kurarsan tkaim ileride topu tutar ve attigi fazla gol ile zaten sorun olmaz. Su an Nobre'yi kullanamiyoruz, cunku kanat oyunculari yok bizde. Sakin Ibrahim Akin falan demesin kimse, bu oyuncu winger degildir, zorunlu olarak oynayabilir, ama gercek mevkiisi forvetin arkasidir, kanatta oynamak icin gerekli olan hiz ve dripling ozellikleri yok Ibo Akinda. Herkes maalesef benim yazidigim istatistikleri kaale almiyor ve gormemezlikten geliyor. Besiktas gecen sene sampiyon GS'den 5 gol fazla yemis, ama tam 30 gol eksik atmis, FB'den ise tam 38 gol eksik atmis. Besiktas Inonu'de gecen sene tam tamina 6 mac gol atamamis arkadaslar, bu ne demek biliyor musunuz? Sirf kendi sahanda gol atamiyorsun diye tam 18 puan kaybi demek. Nobre transferi ile aranan golcu bulunmustur bence, hatta Delgado ile duran toplari degerlendirecek bir oyuncu da bulunmustur, ama kanatlardan top getirip oyunun sikistigi bolumde oyunu acacak adam yok. Bazi arkadaslar hala defans diye direniyor. Sen Inonu'de rakibine gol atamayacak kadar acizsen istedigin kadar defans olsun sen yine basarili olamazsin. Felaket tellalligi yapacagimiza biraz bekleyelim ve sabir gosterelim. Bu takim Avrupa icin kesinlikle yeterli degil, ama Turkiye liginde iyi bir kanat oyuncusu transferliyle sampiyon olabilir. Siz hala defansimiz eksik, Kleberson sagda oynasin, Ibrahim Akin solda oynasin, Delgado 10 numara degil diye devam ederseniz bu takim yine ilerlemez. Artik bazi seyleri gorelim ve ogrenelim... |