![]() |
Beşiktaş'ta Lugano için son dakika atağı!!! Beşiktaş Fenerbahçe'nin her konuda anlaşmaya vardığı Lugano için girişimlere başladı.Dün ajanslara "Fenerbahçe Lugano ile her konuda anlaşmaya vardı." diye düşen haberde,bugün değişiklik olabilir.Dün akşam Tayfur'un jübilesinde Shakhtar Donetsk ile oynanan maçta Tigana'nın,yenilen gollerden sonra çılgına döndüğü ve sol kanat transferinden vazgeçtiği bildirildi.Maçtan sonra Yıldırım Demirören ve Murat Aksu ile görüşen Jean Tigana,"Sol kanat transferi şu an için acil değil.Bu akşam görüldü ki,bizim daha çok tecrübeli bir stoper'e ihtiyacımız var" dediği öğrenildi.Bunun üzerine Tigana'dan isim isteyen Demirören ve Aksu,Tigana'dan Fenerbahçe'nin işini imzaya kadar getirdiği Lugano'yu verdiği ifade edildi.Demirören'in de bu transfer için acilen Murat Aksu'yu görevlendirdiği öğrenildi.Aksu'nun hemen Lugano'nun kulübü Sao Paolo Başkanı'nı aradığı ve "Fenerbahçe Lugano transferini bitirdi mi?" diye sorduğu bildirildi.Sao Paolo Başkanı'nın ise"Büyük ölçüde anlaştık" cevabını verdiği,bunun üzerine Aksu'nun "Fenerbahçe size ne kadar veriyorsa fazlasını vermeye hazırız" dediği öğrenildi.Brezilyalı Başkanı'nın "4 milyon euro verdiler" cevabı üzerine ise,Aksu'nun bugün Tigana ve Demirören ile görüşüp transfer için karar verecekleri öğrenildi.Eğer Tigana transferde ısrarcı olursa,Aksu Sao Paolo'ya Lugano için 4.5 Milyon Euro teklif götürecek.Bu arada Lugano'ya teklifler hızla artıyor.Lugano'ya Fenerbahçe,en son Beşiktaş ve şimdi de Atletico Madrid'in talip olduğu öne sürüldü.Beşiktaş Lugano transferini gerçekleştiremezse,Fransa'nın Lens takımının Mali'li stoperi Adama Coulibaly'e teklif götürecek... Hakan GÜNDOĞAN http://www.vatanim.com.tr/pics/news_135x92/82342000.jpg http://www.lequipe.fr/Football/photo...lImage7738.jpg DIEGO LUGANO COULIBALY |
yalan haber... |
bencede ortamı germek için yapılmış bir haber.. |
kolpanın önde gideni |
sallama haber |
saçmalık..inanmayın ve tam okumadan koymayın böle haberleri buraya.. |
inshallah dorudur... |
bi gol yedi diye fikir değiştirmiş adam |
SaLLamasyoN habeR... :) |
Kaynak?????????? |
beyler bence bugun super bir transfer haberlere sarsilacak bence hemde saat 19.03 te cunku fener bugun saat 19.07 de super transferini belirlemek istiyor ve bizim baskanin bir suprizi var gibi bekliyorum hadi baskan guldur yuzumuzu siyah beyaz en buyuk besiktas |
Bizim baskan sakin Fenerbahce'nin transferini golgede birakmak icin bugunu beklemis olmasin? |
olabilir de acıklayacak sa da o isim bomba bi risi olmaz diyr dusunuyorum |
Bencede yalan haber...ama eger bir dogruluk payi varsa süper bir transfer olur....Lugano cok kaliteli bir futbolcu...hem bizim gercek sorun yasadigimiz bölgeye ilac gibi gelir... |
Alıntı:
|
tabii ki sallama bi haber... |
ben defansa güveniyorum. ibrahim t.-----------gökhan z.--------baki m.----------ibrahim ü. ----------------------koray------------fahri------------------------- -----------delgado----------kleberson-------ibrahim a.-------------- ----------------------------nobre---------------------------------- bu takım gol yemez. |
yalan haber ama defansa kesin bi adam lazım ayrıca kanatlar sıfır su an bobo yu bi yıl kıralık verseler orayı kapatacak bi adam alablırız |
savunmaya adam alınmıcak kanatlar daha acil sola yabancı sağa türk düşünülüo mehmet topuz için baskı yapacaklar tekrar arkadaşta lugano hastalığı var galiba 2 başlık yukarda kadroya da koymuş |
yok yaw bjk hesabında bole oyuncu |
Forma tanıtımı saat 20.00 de neden bugun cünkü fenerin 19.07 den sonra yeni transferimiz Formayla sahneye cıkacak. tabi senaryo yazdım ama belki olur hep umut hep umut bakalım nereye kadar |
İnşallah doğrudur. Bu defansla başarılı olmamız neredeyse imkansız... |
fener almış lugano yu. |
harbi kolpa |
Yalanin Alasi Beyler |
Alıntı:
|
birakin böyle haberleri! |
"LUGANO TRANSFERİ HENÜZ GERÇEKLEŞMEDİ" Nihat Özdemir, transfer çalışmalarının sürdüğünü ancak Uruguaylı futbolcu Lugano'nun transferinin henüz gerçekleşmediğini bildirdi. Bir Fenerbahçe taraftar sitesinde, "Transfer Bombası Patladı" başlığıyla verilen haber üzerine, kulübün resmi internet sitesinde, Özdemir'in açıklamasına yer verildi. |
lugano benim şuanda dünyada beğendiğim en iyi futbolcu mevkiisinde keşke biz alsak gerçektende lugano demek defansta sorun yok demektir bu adam süper gerçektende sol kanat almamıza gerek yok ben iddaa ediyorum i.akını sol kanada alalım sağ kanattada burak süper olur ! |
Alıntı:
|
bencede yalan haber , ama yonetimin o ismi golgede birakacak birisini alacagini hissediyorum |
Hakan Gündğan kim ? Ne iş yapar ? nerde calısıyo ? kaynagı neresı ? |
bu haber yalanında yalanı. fotospor dan falan mı geliyoo bu haberin kaynagı :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yalan haber |
Fener henuz bitiremedi lugano'yu . sao polo dun guney amerıka sampıyonlar lıgınde tur atladı ve kupa bıtene kadarda takımında . Menajeri'nin yaptıgı acıklamaya gorede transfer olacagı takımlar arasında eziklerin adı fılan gecmiyo. milan a.madrid yada lyon deniyor. Bu adam bence Türkiyeye gelmez beyler. |
yalan haber |
lugano yu almak kolay değil ilk başta rafiel benitez almak istiyor onu ! |
|
Türkiye`de Saat: 19:41 . |