![]() |
beyler bence bugun super bir transfer haberlere sarsilacak bence hemde saat 19.03 te cunku fener bugun saat 19.07 de super transferini belirlemek istiyor ve bizim baskanin bir suprizi var gibi bekliyorum hadi baskan guldur yuzumuzu siyah beyaz en buyuk besiktas |
Bizim baskan sakin Fenerbahce'nin transferini golgede birakmak icin bugunu beklemis olmasin? |
olabilir de acıklayacak sa da o isim bomba bi risi olmaz diyr dusunuyorum |
Bencede yalan haber...ama eger bir dogruluk payi varsa süper bir transfer olur....Lugano cok kaliteli bir futbolcu...hem bizim gercek sorun yasadigimiz bölgeye ilac gibi gelir... |
Alıntı:
|
tabii ki sallama bi haber... |
ben defansa güveniyorum. ibrahim t.-----------gökhan z.--------baki m.----------ibrahim ü. ----------------------koray------------fahri------------------------- -----------delgado----------kleberson-------ibrahim a.-------------- ----------------------------nobre---------------------------------- bu takım gol yemez. |
yalan haber ama defansa kesin bi adam lazım ayrıca kanatlar sıfır su an bobo yu bi yıl kıralık verseler orayı kapatacak bi adam alablırız |
savunmaya adam alınmıcak kanatlar daha acil sola yabancı sağa türk düşünülüo mehmet topuz için baskı yapacaklar tekrar arkadaşta lugano hastalığı var galiba 2 başlık yukarda kadroya da koymuş |
yok yaw bjk hesabında bole oyuncu |
Türkiye`de Saat: 00:17 . |