![]() |
bu kadar gozde oyuncuları alabilirsek helal walla ama bomba yababncılar gelse ahhh ahhh |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bir Manisalı olarak Caner`in ileride pek de yıldız olacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Defansif özellikleri de hiç yok. V. Manisaspor - K. Erciyesspor maçında (A kategorisindeki maçta) yediğimiz iki golde de onun oynadığı mevkiden geldi. Maçın sonucu (1-4) |
Yerlilere de hücum BEŞİKTAŞ yabancı transferin yanı sıra yerli oyuncularla da yakından ilgileniyor. Kayserisporlu Mehmet Topuz'un yanı sıra, Malatyasporlu Bilal Kısa, Trabzonsporlu Celaleddin, Ç.Rizesporlu Fahri ve Bucasporlu Mehmet Batdal ile temaslara hız verildi. |
Burada yazmış olduğum V. Manisasporlu Caner için yazdıklarım için kendisinden özür diliyorum. Eğer hep böyle Oynarsa kesinlikle alınması lazım |
bu kadar çok transfer yapılması bence yanlış. 3 tane olsun süper olsun. |
vallahi gidipte gençlştircez diyip ailton gibi 50 yaşında oyuncu getirmesinlerde bu oyuncularda mehmet batdalı ilk defa duydum o yüzden yorumum yok ama diğerleri kesinlikle alınmalı |
'Orta' ya 4 aday 'Orta' ya 4 aday Tigana, yeni sezonda orta saha için Mustafa,Bilal, Fahri ve Mehmet Topuz'dan birini istedi. Beşiktaş'ın Fransız çalıştırıcısı, yeni sezon arayışlarınısürdürürken, yurt içinden dü-şündüğü isimleri yönetime bil-dirmeye başladı. Tigana'nınönümüzdeki yıl özellikle orta sahayı güçlendirmeyi planladı-ğı öğrenilirken, yönetimdenSamsunlu Mustafa Çiçek, Malatyalı Bilal Kısa, Ç. Rizeli Fahri Tatan ve Kayserisporlu http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DMehmet Topuz gibi genç isimlerdenen az birini kadrosunda görmekistediğini söylediği belirtildi. MUSTAFA ÇiÇEK 1982 Kırcaali doğumlu. 1.78 boyunda ve71 kilo. Sözleşmesi Ağustos 2006'da sonaeriyor. Samsunspor'a gelmeden önceYenibosna ve Kartalspor'da forma giydi. BiLAL KISA 1983 Çorum doğumlu. 1.80 boyunda ve 70kilo. Malatyaspor ile 3 yıllık daha sözleşmesivar. Daha önce İstanbul Yücespor,Fenerbahçe ve İzmirspor'da forma giydi. FAHRi TATAN 1983 Rize doğumlu. 1.77 boyunda ve 65 kilo. Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Daha önce Pazarspor ve Fenerbahçe'de forma giydi. MEHMET TOPUZ 1983 Şefaatli doğumlu. 1.83 boyunda ve74 kilo. Sözleşmesi önümüzdeki sezon so-nunda bitiyor. Kayserispor'a gelmedenönce Kayseri Yolspor'da forma giydi. kaynak:fotomac |
ya biz bu kadar forveti alırsak 11 forvetlemi sahaya cıkıcaz..bende tahmin etmiyorum bu kadar oyuncu istedigini... |
ya biz bu kadar forveti alırsak 11 forvetlemi sahaya cıkıcaz..bende tahmin etmiyorum bu kadar oyuncu istedigini... |
Abı adamın transfer polıtıkası bu genc ve koşan bı takım.gerekırse boyle bı revizyon yapsınlar ama artıq sampıyon takım ıstrıyoruz ama unutmasınlarkı kumeye bıle dussek(ımkansız:))ıcımızdekı kartal askı hep zırvede kalır... |
ya bobo nasıl gıder ya bu haber kesınlıkle yalan! |
bobo gitmez bence |
kayseriden mehmet topuz alınmaz inşallah |
Alıntı:
|
yok ben onu tanıyorum onun bi kere kapasitesi yetmez tutunamaz iki kelimeyi biraraya getiremez istanbulda kaybolur gider |
Türkiye`de Saat: 01:52 . |