![]() |
tuncayin alinabilme ihtimali cok ama cok kücük...hayrettin yerlikaya gelirse iyi olur derim...üc büyüklerden formda oyuncu gelmez diye düsünüyorum ben |
dogru saten bende alinabilirse diye yazmistim.... |
Mehmet Topuz-Caner-Hayrettin-Mehmet Batdal alınsa yeter elimizdeki bütün oyuncularıda yollamak gerek tabii ! |
ya arkadaşlar diğerlerini pek bilmiyorum ama m.topuz bu takımda oynayamaz.çok dağınık bu takımda onun yeteneğinde çok futbolcu var bence. |
alınacak oyuncuları bir kenara bırakalım ilk önce kimler gitmeli ona bakmak lazım .bir takımın oluşmasında kaleci.libero.önlibero.ve striker.dan oluşan sağlam omurgayı kurmalıyız eldekilerden bu omurgaya uyacak sağlam 3 adam çıkar cordoba.koray.kleberson +4 yabancı ve diğerlerinin içinden taraftarın hisedebileceklerini hisseden takım olma ruhunu kabul eden oyuncularla winner takım olunur...yoksa 2 seneden farklı bir takım olmaz... Saygılar |
Alıntı:
Mehmet Batdal: uzun boylu bir boş kutu... Burak Yılmaz-Mehmet Topuz-Caner 'e tamamdır.. Gökhan Ünal için kayseriye gökdelen parası istiyorlar.Hiiç gerek yok Bobo bonservisiyle alınmalı ve bir yıl kiralık olarak Türkiye 1.liginde oynatılmalı... |
bence ilk basta önemli olan, gönderilmesi gereken oyuncular.. gönderdigimiz oyuncularin mevkilerine bakarak eksik mevkilere kaliteli transfer yapmaliyiz. |
Kayseriden Gokhan Unal , Mehmet Topuz ve Ergun Teber mutlaka alinmali |
caner ve mehmet topuz yeter fazlası zarar. |
Alıntı:
tuncayı isteyen kim zaten!allahın hindisi |
Türkiye`de Saat: 09:42 . |