![]() |
Ugur Yildirimm.. arkadaşlar ugur yıldırım heerenveen'den resmen ayrildigini acikladi. turkiyedende teklifler varmiş. bizimde kanatlarda sorun var ztn nobreye de ugur gibi bi kanat lazim asistler yapicak sizce nsi olurdu gelse?? solda jorgensen sagda ugur _yıkariz ortaligi...:) |
uğur bildiğim kadarıyla cinconlu ve gayse formasıylada fotoğrafları var onun için ben istemem gs forması giyen oyuncuyu yeterince profesyonel deil.. |
adam gündemde olduğu zaman bağıra bağıra gsliyim dedi. hem çok iyi bir oyuncu feğil bence, abarttılar... |
geçen sezon, yani bu geçtığiğimiz sezonun oncesindeki sezon, çok müthiş oynuyordu. Dünyanın en iyi serbest atış atan oyuncu oldu ve Hollanda da assist rekorunu kırdı sağ kanatta. Bu sezon bıraz bıraktı kendini ama geçen sezonki form grafiğini yakalabilirse muhteşem, süper oyuncu hemde çok genç. Bence alalım, Tigana işini iyi yaparsa çok faydalı olabilir... |
Bu adam iyi bir oyuncu degildir, sirf ortalari cok iyi ve serbest vuruslari iyi, ama bir adam gectigini hala goremedim. Markaj altinda hicbirsey yapamiyor ve oyundan dusuyor, yani bize yaramaz. |
boşverin şunu bizde işi olmaz..... |
ben yorumlara katılmıyorum, uğur yıldırım bizde iş yapar, adamın serbest vuruşları da süper... |
Alıntı:
|
o pusht hem gsli hem de hollanda milli takımını Türkiye milli takımına tercih etti. bölelerinin ne işi var BJK de!!! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:57 . |