![]() |
bobo kiralansın... arkadaşlar biliyorum eleştirmek için daha erken ama takım bana fazla ümit wermiyor. kanatlar çalışmıyor defans hata yapıyor forwet pas alamıyor ve yönetim yabancı hakkını kulübe için kullanıyor. anlamak mümkün değil. bence bobo kiralanıp kanatlardan birine ve defansın ortasına bi yabancı alınmalı. önerim kanat için yattara(ister sola koy ister sağa), defans için espinosadır. hem defans toparlanır hem de yattara sayesinde gol sorununu çözeriz... |
Arkadaşlar Bobo için açılan her topicde söylüyorum.Bobo kulübe için alınmadı.Bobo bu sene Nobre ile birlikte ileri ikilide oynayacak.Artık sürekli aynı şeyleri konuşmayalım.Kiralanacağı falan da yok adamın.Çok iyi bir golcü Bobo. |
keske bi yıllıngına kiralansda yerine süper star alınsa ilerde yararlqansak bobdan ama olmıcak ole bişi. ama olsun bobo ii adam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Siz Koskoca Beşiktaş JK Hakkında Yorum Yapıyorsunuz Fifa Futbol Menager Oynamıyorsunuz Dikkatinizi Çekeyim Harcanan Paralar Reel Sanal Değil Her İstediğinizi Getirip Götüremezsiniz.. |
ya bobo gökhan gülecten 5 kat üstün süper adam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Adamı alalım diye göbeğimiz çatladı , bir maç seyretmeden adamı astınız , iddia ediyorum beşiktaş tarihinde bu kadar isabetli yabancılar transfer edilmedi,göreceksiniz altısı birden oynayacak ,hangi dönemde yabancıların hepsi aynı anda oynadı , milletin kafasını karıştırmayın,2 milyon dolar ver al 200 bin dolara kiraya ver ,bunlar çakıl taşı değil dolarrrrr... |
amma abarttiniz hee artik bundan sora bunlari tartişmayalim ark destek olalim ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
nobre dribling yetenegı olan bı oyuncu deılde shaktar macında neden sureklı top alıp gerıden drıblıng yapmaya calıstı adam ozmn? bnm anlatmak ıstedgm 3ü de oynıcaktır lig içinde ama nobreyle bobo yanyana max 5-6 mac oynar gbi gelıo neyse bakalım gorelım... |
Alıntı:
|
ben hala bu bobo düşmanlığını anlamadım. Hayır adam ne yaptı? zarar mı verdi kulübe? Oynadığı her 2 maçta bir gol attı atamadıysa da asist yaptı. Her geçen gün performansını arttırdı. Tigana gibi genç oyuncuları bulup çıkarmada usta bir hoca onu ısrarla istedi. Siz hala bazı spor yazarlarının gazına gelip adamı kötülüyorsunuz. Beğenmeyen arkadaşlar hangi özelliğini beğenmediklerini söyeseler de anlasak. Yok gözünün üstünde kaşı var yok ismi komikyok şu yok bu. Bırakın Allah aşkına. Kimi bekliyordunuz adrianoyu, henryi falan mı? Elimşize böyle genç yetenekli gelişime açık bir oyuncu gelmiş biz hala onu kiralama derdindeyiz.Sanki herkes anasının karnından yıldız doğuyor. Şu an bazılarının genç diye beğenmediği takımımız gibi aynen arsenal de yapılanmaya gitti. Sonuçta CL finalini kılpayı kaybettiler.lElimize yıldız olarak gelen ailtonu da gördük. Bobo çok daha faydalı işler yaptı ondan. |
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum iyi para ile al 4 yıllık sözleşme 1 sene kirala 2.sene ne yapacağına karar verme yani bu resmen aşkın ızdırabı bu adam alındı ise oynatılmak için alındı ! |
beyler bu adam patlama yapıcak görürüsünüz |
Yok yok en iyisi bobo'yu inönüde asalım tamamen kurtulalım,yerine yıldız bir yabancı alalım , ama adı bobo olmasın... |
Alıntı:
ya kardeş ne bu bobo hayranlığı ya.tamam bobo kötü demedik ama biraz daha geniş bak ya.biz de seyrettik bu boboyu geçen sene.çok ekstra bir oyuncu değil ortalama forvet işte.abartma bu kadar... |
nobreden daha iyi. o zman nobreyi kiralayalım. |
2 milyon euro verdiler hayatta kiralamazlar. |
Boboya hayranim, bu sene bakinda görün !!!! hatta gökhandan iyi buluyorum. |
Bobonun kumaşı süper ama 1 yıllık kiralansa, bizde sol+defans veya sol+sağ kanata 2 oyuncu alsak harika olur.1 sene içinde bobo kendini bulur.Bizim takım da yerine oturur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Transferi geç bittiği için Paris kampının son iki gününe katılabilen Bobo, Almanya kampına hayli iddialı gitti. Geçen sezon sahilde güneşlendiği dönemde Beşiktaş’a geldiğini hatırlatan Brezilyalı oyuncu, “Hayatımda ilk kez böyle bir olayla karşılaşmış, doğal olarak uyum sorunu yaşamıştım. Buna rağmen 10 gol barajını aştım. Bu sezon aramıza Nobre de katıldı. Forvet daha da güçlendi. Yeni sezonda en az 20 golü bulurum” diye konuştu. Bobo, kendisini ısrarla isteyen Tigana’ya teşekkür ederek sözlerini noktaladı. |
Bobo'da son nokta budur.Teşekkürler Alonewolf.Adamdan plajdan geldi 10 gol attı.FORZA BOBO... |
arkadaşlar bende bobonun kiralanıp daha iyi bir futbolcu alımasından yanayım bobodan önumuzdeki seneler faydalanırız |
son yıllarda kaç kere biz futbolcu kiralayıp pişmesini sağlayıp geri alabildik.... eser yağmur? sinan kaloğlu? ali cansun? bakalım bu yıl bir serdar özkan var o neler yapacak...ben pek geri dönüp iyi işler yapan hatırlayamadım...belki vardır...bobo'yu pişsin tecrübe kazansın diye kiralamak da çok saçma geliyor bana bu örnekler yüzünden....futbolcu tecrübe kazanacaksa bu takımda oynayarak kazancaktır...arkadaşlarıyla birlikte birkaç yıl geçirdiğinde daha başarılı olacaktır...siz bu yıl boboyu gönderir seneye de kadroya pek dokunmazsanız bu adam kendisini dışlanmış hisseder yine uyum sorunu çeker geldiğinde... |
Alıntı:
|
Beşiktaşta 6 yabancının hepsinin 1 sezon boyunca harika oynaması bence imkansız.Elbet biri sezon sonunda gönderilecek.Bu bütün takımlarda böyle.Fb -gs ts yada biz hep sezon başında yeni yabancılar alıyoz.İkinci olarakta Bobo gittiği takımda iyi oynarsa alamayacağız diye bir şey mi var?Sonuçta kiralık olarak gidecek.
|
Ya Nobre Gökhan güleç Başka forvetimiz yok..Kiralanırmı Bobo ya hem çok ii ve akıllı oyuncu..bence hiç bir yere gitmesin |
Bobo mu Kiralansın... Arkada$lar Saçmalıyorsunuz Heralde..! Biz Boşu Boşunamı Verdik O Kadar Parayı... ÇIkacak Aslanlar Gibi Oynayacak.. Herkeside Şaşırtacak..! |
Alıntı:
|
bobo kiralanırsa forvette sakatlık durumunda kim oynayacak |
Nancy maçından sonra Bobunun kiralanması gerektiğini daha iyi anladım.Hayır oynasın diyenler 2 sezon öncesi gibi 5 hafta sonra ne olacak bu Beşiktaşın hali demeye başlarlar.Eğer Beşiktaşın 2 iyi kanat oyuncusu olsa kalsın derdim fakat 2 kanatta berbatken Bobunun kalması yanlış.Kiralanmalı... |
Türkiye`de Saat: 01:22 . |