![]() |
Yok yok en iyisi bobo'yu inönüde asalım tamamen kurtulalım,yerine yıldız bir yabancı alalım , ama adı bobo olmasın... |
Alıntı:
ya kardeş ne bu bobo hayranlığı ya.tamam bobo kötü demedik ama biraz daha geniş bak ya.biz de seyrettik bu boboyu geçen sene.çok ekstra bir oyuncu değil ortalama forvet işte.abartma bu kadar... |
nobreden daha iyi. o zman nobreyi kiralayalım. |
2 milyon euro verdiler hayatta kiralamazlar. |
Boboya hayranim, bu sene bakinda görün !!!! hatta gökhandan iyi buluyorum. |
Bobonun kumaşı süper ama 1 yıllık kiralansa, bizde sol+defans veya sol+sağ kanata 2 oyuncu alsak harika olur.1 sene içinde bobo kendini bulur.Bizim takım da yerine oturur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Transferi geç bittiği için Paris kampının son iki gününe katılabilen Bobo, Almanya kampına hayli iddialı gitti. Geçen sezon sahilde güneşlendiği dönemde Beşiktaş’a geldiğini hatırlatan Brezilyalı oyuncu, “Hayatımda ilk kez böyle bir olayla karşılaşmış, doğal olarak uyum sorunu yaşamıştım. Buna rağmen 10 gol barajını aştım. Bu sezon aramıza Nobre de katıldı. Forvet daha da güçlendi. Yeni sezonda en az 20 golü bulurum” diye konuştu. Bobo, kendisini ısrarla isteyen Tigana’ya teşekkür ederek sözlerini noktaladı. |
Türkiye`de Saat: 05:19 . |