![]() |
Caner Erkin !! Arkadaşlar kusra bakmayın bu çocuktan sebep topic açtım ama bana bu çocuk çok sarıyo yaa.adam tam bi sol kanat oyuncusu..nereye koysan oynuyo.bonservisi de 3 milyon dolar mış galiba..milan gibi büyük takımlar bile istemiş bu yeteneği.Milan'ın genç yetenek avcısı Andrea Valdinoci'nin SABAH'a "A Takımımız da bile oynayabilir demiş..sizce bu topçuya 3 milyon dolar verilmez mi ... ya da bunun için bi topic açılıp kampanya başlatılmaz mı?siz ne diyorsunuz bu konu hakkında? haksız mıyım.. |
olabilir genç ama onun yerine mehmet sedef var almaya kalksak 2 milyondan aşağı vermezler |
bence 2 milyon eder.aslında daha önce almamız gerekiyodu.bu çocuk bir kaç yıl içinde avrupaya gidecek zaten.bence alınabilir.bize de derman olur... |
sanmam orda deli ibo,m.sedef var. alıncağınıu sanmam |
Gelse cok güzel olur be....Cocukta süper bir yetenek var...gelecegini parlak görüyorum....Siyah beyaz formalarimiz yakisir Canere....Bence gerekli bir transfer... |
Caner Erkin'i kesin almalıyız! |
bizim bu yönetimle bir arpa boyu yol gidilmez. onlar ancak sallar murat aksu takıma kefilmiş bobo üst düzey oyuncuymuş falan ozman takım kötü gidince paraları cebinizden verin.bide başkan benim klupten 10-15 milyon dolar alacağım var ama sorun etmiyorum demiş. yok sorun edin nevzat demir hiçbirşey beklemeden 2-3 milyon dolar harcayıp tesis yaptırdı ya siz ne yaptınız bırakın gidin. konuşmakla olmuyo ben şahsen ihsan kalkavanı başkan yada yönetici olarak görmek istiyorum |
alında yedekbekler bizde bence ibrahim akından daha ii bi oyuncu deil elimizdeki i.akının değerini bilmek lazım hee alınırsada bişi demem genc cocuktur yetişir ilerde.. |
Alıntı:
caner mutlaka alinmali. cocuk 17-18 yasinda ve süper yetenek! 3milyon vallahi deger. gelcegi cok parlak. u-17 dünya kupasinda izledim bir canere bayildim birde nuri'ye. |
bencede gözde gençlerden bir tek bu kaldı bunuda almalıyz. birde birkaç gündür u19 da ilhan parlak ve mevlüt erdinç dikkatimi çekiyor. mevlüt erdinçi daha önce topiç olarak açmış idim zaten ben gençlik madem sonuna kadar olsun ozaman dimi |
[quote=nouma1]ibrahim akin bize nezaman degerini gösterdi? adam bize sergenin velihati olarak geldi. evet gercekten sergene cok benziyor. elinden hic at yarisi ile ilgili dergiler ... düsmüyor. i.akın bize değerini gösterseydi şuanda ya arsenaldeydi yada rea madridde anladın mı kardeş ne demek istedğimi i.akında dünya starı yeteneği var ama sergilemekde güçlük cekio aynı sergen gibi.. |
İbrahim Üzülmez gibi kafasını kaldırdığında düşman ateşine maruz kalacağını düşünen büyük bir futbol ustası varken Caner Erkin'e ne gerek var? |
GElen giden adami adamı alalım dıyorsunuz turk oyunuculardan hamıt yıldıray disinda kimse alınmasın bana göre... |
Alıntı:
Caner cok iyi olurdu, hem defansta hem ofansta oynayabiliyor, ayrica genc ve yetenegi belli. Bence bunu 4-5 milyondan asagi vermezler, biliyorsunuz Manisa'nin maddi durumu baya iyi ve Ersun Yanal yonetiminde iyi bir kadro kurdular, kolay kolay gondermezler. Unutmayin, Burak Yilmaz'a Manisa bizim teklif ettigimizin iki katini teklif etmisti. |
yönetim caner ve mehmet topuzu çok istedi ancak manisa 5 milyon ytl istedi caner için mehmet içinde kayseri uefada oynayacağız dedi onun için vermediler yoksa ikiside şuan bizdeydi yani suç yönetimde değil sorun ersun yanal biliyorsunuz ersun yanal ın çalıştırdığı takımdan oyuncu almanın ne kadar zor olduğunu ! |
ya anlamıyorum ibrahim akın gibi biri varken caner diyosunuz ibrahim akınıda ısrar etsek portekizli ronaldo gibi bir oyuncu olacak hala caner diyosunuz siz uğraşma devam edin başkalarıyla elinizdekilerin kıymetini bilmessek daha çok sayarız onu alın bunu alın diye biraz destekleyip baskı oluştursak kendi yıldızlarımızı yaratacaz ama nato kafa nato mermer nediyeyim size ............. |
caner iyi topcu alinabilir kadroya cok da iyi is yapar, zira kendisi cok begendigim biridir. |
sola caner alınıp defansa zago tarzı bi yuncu çok güzel olur gibi geliyor. bu defans biraz korkutuyor. |
Alıntı:
|
dahlil snn kafa basmıyo heralde.canerle i akın ne alaka şimdi ?i akın gerçek sol kanat oyuncusu mu ?bakma orayı idare eder die solda oynuyo ama onun mevki forvet arkası..bilip bilmezden konuşma.nato kafaymış...keşke gelse caner..göbek atardın |
Alıntı:
|
Harika çocuk Caner Erkin İspanyol takımlarını bu yaşında peşinde dolaştıran Caner Erkin 3 yıl Vestel Manisaspor takımında düzenli oynayan bir futbolcu. Avrupa'daki pek çok takım tarafından transfer listesine alınan Manisasporlu Caner Erkin her iki ayağını da çok iyi kullanabiliyor. Sol kanatta görev yapıyor. Kanattan getirdiği toplar, ortaları ve şutları etkileyici. Not: Caner Erkin daha önce BJK altyapısında denenmiş ve beğenilmeyip gönderilmiştir. Aklını seveyim ben onu gönderenlerin! :mad: :mad: :mad: vollst. Name:Caner Erkin geboren am: 04.10.1988 geboren in:Edremit, http://www.weltfussball.de/bilder/flaggen/50.gif Türkei Nationalität:http://www.weltfussball.de/bilder/flaggen/50.gif Türkei Größe:174 cm Gewicht:68 kg |
Alıntı:
|
gerçekten çok yetenekli bi oyuncu hatta u-17 milli takımının en iyisi bence oydu ama bizim sol kanat problemi neredeyse çözüldü o mevkiye daha fazla yüklenmeye gerek yok bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İyi adamda bu sene aldık aldık alamazsak bu adam seneye fiyatını 2'ye katlar |
tigana zaten istiodu ndn alinmadi annamadim bncede alinmali orta sahada ztn eksigmz var ii bi alternatif olur |
Transferler bi yabanci oyuncu ( onuda sanmiyorum) aldiktan sonra bitecek kesin!! Yeter ya her sezon yeni takim! bu ne ya???!!! |
Alıntı:
|
bnce bu sene alınmalı yada pazarlığını bu sene yapıp seneye alınmalı.çünkü bu çocuk bu sene elmas gibi parlar ve 3 katına alamayız seneye..o yüzden yönetim şimdiden işini bitirmesi lazım |
öyle görülüyo ki nancy maçından sora bize caner gibi bi sol lazım..şimdi dha ii anladım canere ne kdr ihtiyacımız oldunu... |
iyide bilmeden yorum yapmayın caner doğuştan EzikBahçeyi tutuyor bizim okuldan mezun manisa cumhuriyet lisesi . ezikleri tutanın bjk de işi ne? |
Alıntı:
http://www.besiktasforum.net/forum/s...ead.php?t=7736 |
sanki bizde oynayan bütün futbolcular eskiden kartalı tutuyodu...ne saçma düşünce ya..bu devirde takım tutma die bşy yok.geçti artık.parayı verdn mi at gbi oynar hepsi |
olabilir seyretim ben guzel oynuyo,gelecekte lazım olcak oyunucu hem oynat hemde rahatca sat |
Alıntı:
BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR BEŞİKTAŞLI OLMAYANLARIN NE OLDUĞUNU BİLİYORUZ ZTN |
Alıntı:
|
iyide hangı parayla alacaksınız |
Türkiye`de Saat: 08:58 . |