![]() |
Alıntı:
|
onurözgen doru sölüyo..fenerli bjk li die bşy yok.futbolcular profosyoneldir..öle olsa fenere o golü atmazdı.. |
Alıntı:
OZAMAN TUMORE NEDEN O KADAR LAF SOYLEDIK? ODA PROFOSYONEL.NEISE YA TRANSFERI BIZ YAPMIYORUZ AMA GELECEK OYUNCU EN AZ BIZIM KADAR EN AZ PASCAL NOUMA KADAR ILHAN MANSIZ KADAR BESIKTASLI DEGILSE S.... GITSIN |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede caner çok ii bir oyuncu ama ersun yanal var başlarında hayatta beşiktaşa gelmesine izin vermez.ezikbahçeli ne de olsa. |
bu onur futboldan anlıyor..braz örnek alın onu..at gözlüğüyle bakmıyor olaylara..adamın fikrine bakar mısın !!yok tümer nie gidince laf etmişiz..sn şimdi tümerle caner i bir mi tutuyorsunuz dark efendi.. |
Kardeşim Eğer futbolcu sevinirken sadece alacağı primi düşünmüyorsa benim için Beşiktaşlıdır. gidin bakın Juventus`a küme düştü Del Piero açıkladı ben dedi Amatör ligde oynasada yinede Juventus ta oynarım diye benim anlatmak istediğim şu herif Manisanın alt yapısındayken Fener maç olunca bayrak alıp dışarı çıkıp kartala falan küfür ediyordu tanıyorum diyorum size fazla uzatmaya gerek yok.Ayrıca dediğim gibi en az benim kadar pascal kadar bjk li değilse bu takıma yararı olacağını sanmıyorum.Bize Ronaldolar , Giuntiler, Pascallar , İlhanlar , Rızalar lazım gerisi yalan |
bencegercek bir besiktaslı kadar hissedemez macı ve o kadar mucadele etmez besiktasımız için |
ya ne kdar saçma düşünüyorsunuz.bırakın artık bu işleri..tayfur fenerden geldi deli gibi çalıştı oynadı.m.doğan fenerden geldi ve şuan da takımdaki en savaşçı hatta en çok yüreğini koyan oyuncudur..öte yandan bi oyuncuya parasını verdin mi ii oynamak zorunda.kötü oynarsa kndine yapar.futbolcu zekidir unutmayın..ii oynayıp dha da yükselmek ister.siz şimdi fenerde oynasanız onun futbolcusu olsanız kötü mü oynardınız kazanmasın die fener.bşy yazarken braz düşünelim byler |
Türkiye`de Saat: 03:03 . |