![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
hayir tamamen yönetimin basarisizligi bu..... tigana kendi istedigi oyunculari transfer ettirdi ve de oynatior..... ..elestirme dediimizde hazirisin vallah.... biraz da oynattig genclere bak mehmet sedef emre özkan gibi.... |
ooo adama bak daha şimdiden resti çekmiş. sen bu kafayla çok oynarsın aydın karabulut.daha adamın yaşı kaç başı kaç. nazar etme ne olur çalış seninde bi forman olur !!! |
adam oynamadı galiba onun ıcın kadroya almadı dıye dusunuyorum ben,genede buy cocuk ilerde guzel oynarr |
Alıntı:
|
aydın ı bi takıma kaptırırsak yazık olur..çok ii bi futbolcu..bi kaç maçını izlemiştim..çok dikkat çekiyo cidden..işşala takıma uyum sağlar yada kiralık felan gider..yksa yazık olur.. |
Bu Cocuga Nuri Sahinden daha iyi diyorlardi! Bilemem artik ... |
Arkadaşlar şu anda altyapıdan Serdar Özkan ve Emre Özkan dışında A Takımda oynayabilecek bir isim yok.Bu böyle bilinsin?Öyle M.Sedef\'i,Aydın\'ı fazla abartmayın.Beşiktaş\'ta oynayacak tipte adam değil bunlar. |
istemiosa gitsin. ilk 11 de oynucak die bişey yok. i.akın bile 11 de başlayamıo |
sol kanat porblemi var ve bu çocuk bir kenara atılıp denenmiyor orada nasıl iş anlamadım..... |
Türkiye`de Saat: 05:14 . |