![]() |
Hucum zenginligi Dun Bursa-GS macini izlerken farkinda vardim ve biraz dusununce soke oldum. Aslinda bizim hucum zenginligimiz ne kadar da kistili ve yetersizdir? Simdi GS'ye bakiyorum: Umit Karan gibi klas bir golcu, Necati gibi katki yapan bir adam, Hakan Sukur gibi oyun sikistigi an oyuna girip oyunu degisterecek bir adam, Hasan Kabze gibi yine katkisini yapan bir adam(Inonu), Ilic gibi yine de kritik goller atan adam, Hasan Sas gibi senede 20-25 asist yapan bir adam, Sabri gibi uzaktan sutlari vs. guclu olan bir oyuncu. Fb'ye bakiyorum(gecen sene): Nobre gibi senede 15-20 gol atan bir adam, Tuncay gibi her zaman katkisi olan bir oyuncu, Alex gibi senede 20 gol 20 asist yapan bir adam, Anelka gibi fazla oynamasa da bir yildiz, Mehmet Yozgatli gibi ortalari ve akinlari tehlike olan bir adam, Semih gibi kenardan girip gol atip katki saglayan bir adam, Umit Ozat gibi senede 15-20 asist yapan bir adam, hatta Appiah ve Aurelio bile bu takimin gol yukune yardim ediyor. Simdi Trabzon'da bile cok adam var, Fatih-Gokdeniz-Szymek-Yattara dortlusu ve bunlara bir de Umut Bulut ve Omer Riza katildi ve bir yabanci forvet daha gelecek. Simdi bize geliyorum, ciddi soyluyorum Nobre ve Delgado disinda emin oldugum adam yok. Bobo ve Gokhan yarim sezon birseyler yapti, baski altinda bir sene boyunca ne yapacaklari belli degil, Bobo'nun kalitesi bile bu kadar tartisiliyor. Buragin nerde oynadigi ne yapacagi belli degil, Ibo Akin bir sene var bir sene yok, baska hucuma katki yapan adam bulabilemedim bile. Mesela Ali Tandogan niye kullanilmiyor, Turkiyenin en iyi orta yapan futbolcusu? Niye forvete daha fazla transfer yapilmadi? Mesela Umut Bulut gelse iyi olmazmiydi? Gokhan Unal ve Mehmet Topuz icin israr edilse alinamazmiydi? Hatta Trabzon'da uzaktan sutlari ve bindirmeleriyle basarili olan bir Volkan Bekiroglu bile fena olmazmiydi? Onlari biraktim, gonderilen oyuncular Sergen-Tumer-A.Hassan -Okan Buruk. Yaslilar anladik, ama bunlardan en azi biri ilk 11'de forma sansi bulamaz miydi? Yarin oburgun oyun sikisinca sirf Nobre ve Delgado'nun ayaklarina mi bagli olacagiz? Cok cok iyi bir sol kanat oyuncusu gelmezse biz yine FB ve GS'nin yarisi kadar gol atariz ve anca 3. 4. oluruz, cunku su an hucum gucu olarak cok cok gerideyiz. |
tbr ler kardeş çok doğru yazmışsın tamamen sana katılıyorum delgado ve nobre yanlış transfer..üzülerek söylüyorum ama bu yıl yine şampiyonluk hayal... |
Alıntı:
|
delgado ve nobre oynayınca sözlerini yutaccaksınız eleştiriyide dozunda yapın iki tane kıckırık hazırlık macıyla adam değerlendirilmes bakın görün neler yapıcak o delgado ile nobre ..bu arada bende macı izledim ve gsnin bu kadar kötü bi takım olduğunun farkına vardım defansları bizimkinde daha felaket ayrıca gollaride havadan uzaktan attılar yani faso fiso gs bence süper kupayı biz alırız gs i gördükten sonrta. |
sizin işiniz yok mu allah aşkına herşeye muhalefet oluyorsunuz kendiniz yapın transferleri de görelim.......... |
delgadoya o kadar para vereceklerine tümer e 10 numarayı birde 500bin $ fazla verseler hiç bir sıkıntı olmazadıda |
Alıntı:
Dostum sana katiliyorum bi iki mac sonra delgado ve nobre degerlendirilemez, ama bizim defans koray haric iyi bence korayin yerine ibo toraman gecmesi gerek sag bek ali günes koray da defans önüne, yani defans dörtlüsü ali günes gökhan zan ibo toraman baki mercimek onlarin önünede koray, benim görüsüm böyle... |
Alıntı:
|
Umit Ozat gibi senede 15-20 asist yapan bir adam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
allah askina yeter be hep ayni tas hayni hamam... yani iki hazirlik maci yüzünden takimi bu sene 2.lige düsüreceksiniz... tamam takim oynamiyo taslar yerine oturmamis... kanata transfer gelsin ortas saha sorunun cözülür ve otomatikmen de futbolda.. ve böylece pozisyonlara girecez ve gelsin goller... evet simdi cin conlar in futboluclar... saban imi diyorsun.. o goril önde duruyo kafayla indiryioy onu Nobre der yapar.. beki o keli mi diyorsun dünyya kuopasindan beri sifir 0 Delgado ona 10 ceker peki hasan kazmasi..inönü de girdi atti 2 gol sanki ronaldo iki sut ati sansliydi.. bizim gülec ve Bobo kat kat iyi ondan.. demek istedin Sabi sabir sabir Takim surda 30 gündür beri birlikte... süer kupaya gelirsek sacma ligin önünde olurum mu, pis gs federasyonu tabi biliyorlar bjk yeni takim kurucak hemen koyarlar o güne. normalinde sezon sonu filan kosalardi ezikleri dagitimz gibi cin conlari da dagittirdik Iyi Günde Kötü Günde BESIKTASLIYIZ |
Alıntı:
|
ümit senede 20 asist ha. o kadar asist yapsaydı bi bek oyuncusu şimdi chelsea,r.madridde oynuodu.ama gol atma sıkıntısı çektiğimize katılıyorum kesinlikle |
Alıntı:
http://www.bjk.biz/forum/showthread.php?t=7672 böyle bir adam nasil yanlis transfer olur bilemiorum.... nobre ye gelince...orda da cok acelecisin....tamam ileride belki hakli cikabilirsin...ama su an böyle bir yargi tamamen yanlis.... |
Bizim takımda 4 tane Hasan kabze çıkar. Hakan Şükür artık sırf gazla oynuyor. Boboya laf edenler geçen sene necatinin milli takımda ve gsnin avrıpa olsun kupa olsun maçlaroında kaçıırdıklarını göremediler herhalde. Ümit karanın tarzında nobre var, ikisi de karambol golcüsü. 2002 den beri yatıp da bu sene parlamış hasan şaşı övmeyin bana, veya yetenek yoksunu sabriyi öven adamın sabrinin maçını hayatında izlememiş olması lazım. Türkiyede Klebersonun klasına yaklaşabilen tek ortasaha oyuncusu Appiah, başka yok. İ. Akın tuncayın daha yeteneklisi, bu sene daha çok şey bekliyoruz. Burak, Gökhan güleç patlamaya hazır oyuncular. Delgadonun geçtiğimiz senede ne yaptığı belli, ortasahanın solundan gelip 18 gol 12 asist yapmış bir adam. Takım oyunu oturursa bu adamların herbiri gol ve asist krallıklarında söz sahibi olabilecek isimler. |
Alıntı:
http://www.turkfutbolu.net/fenerbahc...umit_ozat.html |
Alıntı:
Yorumlarin tamamen subjektif ve asilsizdir. Su an Hasan Kabzeyi begenmiyorsun, ama GS'nin 4. forveti Hasan Kabze bizim 1. forvetimiz Gokhan Gulec kadar gol atmis, garip degil mi? Necati'yi begenmiyorsun, ama bu adam gecen sene 18, ondan evvelki sene 15 gol atmis, bizde boyle rakamlara ulasan oyuncu var mi Nobre disinda? Hakan Sukur artik yaslanmis ve hareketsiz olabilir, ama oyunda oldugu anlar hava hakimiyeti ve tecrubesiyle agirligini koyuyor, dun yene cok guzel bir gol atti. Hasan Sas'i begenmiyorsa pes derim ben, bu adam gecen sene'nin en iyi futbolcusuydu bana gore ve GS'nin sampiyonlugunda en cok pay onundu bence. Ibrahim Akin'in Tuncay'dan daha yetenekli oldugunu nerden biliyorsun, hic iki oyuncunun 15-20 macini 90 dk. boyunca seyrettinmi? Iste oyuncularin son iki seneki istatistikleri: Tuncay 2004-2005 gol: 7 2004-2005 asist: 3 2005-2006 gol: 15 2005-2006 asist: 6 Ibo Akin 2004-2005 gol: 8 2004-2005 asist: 1 2005-2006 gol: 4 2005-2006 asist: 5 Tuncay gittikce daha iyi oluyor, bizim Ibrahim'de tik yok. Tamam, ben de igreniyorum FB ve GS'den, ama bu kin objektifligimizin onune gecmemeli, kendimizi kandira kandira buralara geldik zaten. Surekli patlama bekliyoruz bazi oyunculardan, ama BJK deneme tahtasi mi? O zaman PAF takimiyla cikalim, elbet 2-3 tanesi patlar, boyle bir takim mi Besiktas? Yoksa kendi kanitlamis yetenegi belli olan topcular oynamasi gereken bir kulup mu Besiktas? |
Alıntı:
|
aslında bizimde var bence hücum gücümüzde i.akın-delgado-nobre-g.güleç-kleberson tek eksikler kanatlar jorgensen ile kayserili mehmet topuzu bir alsak var ya yemin ederim ezeriz gol yeriz ama en az 2 katı gol atarız |
en az 3 tane direkt 11 de oynacak klasta adam lazım. 1 i yabancı da diğer 2 türk ü bulmak zor. |
abi bırakın bunları 3 macta delgado ve nobre yanlış transfer diyorsunuz bence delgado ve nobre bu senenin en iyi transferleri ayrıcada delgadoyla tümörü bir tutmayın |
Alıntı:
Besiktas icin bol keseden atip tutanlara yaziyorum, 100. yilimizda AEK ile yaptigimiz hazirlik macini 5-1 kaybederken forumlarda atip tutanlar, sonra tukurduklerini yalamadilar mi ?? 8 tane yeni topcu aliniyor takimin yas ortalamasi 23e dusuyor arkasindan atip tuttugunuz seylere bak.. 2 kanadimizin calismadigi cok dogru defansimizda uyumsuzluk kaleci ve defans arasinda anlasmazlik oldugu cok dogru, ama dusunurseniz zaten bunlar birbirinle baglantili, uyum sorunu gecildikden sonra herkez nerede durucani tam tamina ogrendikden sonra bunlarin kalacagini sanmiyorum.. Sonuna kadar bu genc hirsli BESIKTAS'i destekliyorum.. bizim ask'imiz 1 gunluk degil 1 omur! |
Eleştirmek,düşüncelerini sölemek herkesin hakkı....kimsenin karışmaya hakkı yok !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nobre yerine aynı ayarda avrupada bir transfer yapmaya kalksanız onun yerine kimi alırdınız? yerden ve havadan etkili vuruşlar , top saklama , isabetli paslar ,90 dakika pres arkadan gelen orta saha oyuncularının koşu yollarına top atma ve en son maçta gördük ki asist (bobo ya verdiği) inzaghi mi ? crespo mu? delgadoya gelince zamana bırakmakta fayda var ki Alex fenerbahçeye geldiğinde tam ilk 5 hafta bu mu sambacı diye dalga geçmişlerdi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Burada futbolculuklarini tartismiyor muyuz? Sen Ibrahim Akin'in daha yetenekli oldugunu soyledin, e bunu herhalde ahlak konusunda degil, futbol bakimindan soyledin herhalde. Biz de biliyoruz Tuncay'in pislik oldugunu, ama ben ilk olarak sahadaki performansa bakarim... |
Alıntı:
+1903, bence bizim yapabilecegimiz en iyi transfer Nobre'ydi. Rakibin o kadar basarili olan pivot santrforunu aldik ve en onemli acigimizi kapattik, adam Turkiye'yi taniyor ve uyum sorunun cekmeyecek en azindan. Ayrica kalitelesini ve ozelliklerini biliyoruz, supriz de cikamaz yani. |
Alıntı:
|
Alıntı:
2. video yu izlediysen görmüssündür ki ....delgado nun sahane golleri ve assistleri var.....hadi kendi kalesinden baslayip rakip kalesine kadar calimlar atsa senin dedigine katilicam.... ne yani orta sahaya bir ronaldhinho mu istiosun...bundan iiisini 20milyon euro dan ucuza bence bulamazsin..... |
Alıntı:
i.akinin yeteneklerini herkez bilior.kimse bir yil icersinde futbolu unutamaz...ibo nunda zamani gelicektir elbette.....ayrica tungay kac yildir eziklerde..daha yeni yeni basarili oluor....takim basarili olursa futbolcu da basarili olur...takim kötü giderse bu futbolcuyu da etkiler yeteneklerini ortaya koyamaz....bi kac mac haric....senin tungay hakkinda verdigin bilgiler sampion olduklari ve son anda sampionlúgu kacirdiklari sezon....birak allah askina yaaa besiktasimiza zarar vermek icin mi burdayiz yoksa destek cikmak icin mi |
delgadoya bu sozlerı acımadan soleyen arkadaslara seslenıorum sız futboldan bı bok anlamıysnuz cunku 2macta adamı karalayıp attınız bole konusanlar acaba delgadoyu basel de ızlemıslermı acaba merak edıyorum |
Alıntı:
|
siz besiktasli degilsiniz bukadar iki matcchala adam kiyasliyorsunuz nobre burak delgado kleberson ibrahim akin hatta ibrahim uzulmez var :p daha ne istiyorsunuz yaw |
hazırlık maçına bakarsanız kocaeli arseanli yenmişti ama o sene küme düştü.ltfen braz dha dikkatli olalım. |
Alıntı:
FORZA İBRAHİM AKIN |
Bir oyuncunun iyi olmasi sirf uzaktan sut atabilmesine mi baglidir? Biz Ibrahim Akini 2-3 sutuna gore degerlendirdik ve gozumuzde biraz fazla buyuttuk. Ibo Akin belki Tuncay'dan daha yeteneklidir, ama bunu o zaman gostermesi lazim. Tuncay FB gibi sampiyonluga oynayan bir takimda her mac banko 11 oynarken Ibo Akin bizim gibi dokulen bir takimda ilk 11 sansi bulamadi bile. Surekli patlamayi bekliyoruz, ama ben su Ibrahim Akin'dan hic umutlu degilim. Ayrica Tuncay da ara sira uzaktan gol atiyor: http://www.youtube.com/watch?v=PSmdO...&search=tuncay |
Türkiye`de Saat: 06:30 . |