![]() |
abi bırakın bunları 3 macta delgado ve nobre yanlış transfer diyorsunuz bence delgado ve nobre bu senenin en iyi transferleri ayrıcada delgadoyla tümörü bir tutmayın |
Alıntı:
Besiktas icin bol keseden atip tutanlara yaziyorum, 100. yilimizda AEK ile yaptigimiz hazirlik macini 5-1 kaybederken forumlarda atip tutanlar, sonra tukurduklerini yalamadilar mi ?? 8 tane yeni topcu aliniyor takimin yas ortalamasi 23e dusuyor arkasindan atip tuttugunuz seylere bak.. 2 kanadimizin calismadigi cok dogru defansimizda uyumsuzluk kaleci ve defans arasinda anlasmazlik oldugu cok dogru, ama dusunurseniz zaten bunlar birbirinle baglantili, uyum sorunu gecildikden sonra herkez nerede durucani tam tamina ogrendikden sonra bunlarin kalacagini sanmiyorum.. Sonuna kadar bu genc hirsli BESIKTAS'i destekliyorum.. bizim ask'imiz 1 gunluk degil 1 omur! |
Eleştirmek,düşüncelerini sölemek herkesin hakkı....kimsenin karışmaya hakkı yok !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nobre yerine aynı ayarda avrupada bir transfer yapmaya kalksanız onun yerine kimi alırdınız? yerden ve havadan etkili vuruşlar , top saklama , isabetli paslar ,90 dakika pres arkadan gelen orta saha oyuncularının koşu yollarına top atma ve en son maçta gördük ki asist (bobo ya verdiği) inzaghi mi ? crespo mu? delgadoya gelince zamana bırakmakta fayda var ki Alex fenerbahçeye geldiğinde tam ilk 5 hafta bu mu sambacı diye dalga geçmişlerdi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Burada futbolculuklarini tartismiyor muyuz? Sen Ibrahim Akin'in daha yetenekli oldugunu soyledin, e bunu herhalde ahlak konusunda degil, futbol bakimindan soyledin herhalde. Biz de biliyoruz Tuncay'in pislik oldugunu, ama ben ilk olarak sahadaki performansa bakarim... |
Türkiye`de Saat: 19:15 . |