![]() |
Beşiktaş-Sochaux Maçı BJK TV'de!!! Arkadaşlar inanmayacaksınız ama maçı BJK TV veriyor.Az önce BJK TV'yi açtım ve Çarşamba saat 20.00 Sochaux-Beşiktaş maçı BJK TV'de dedi.Çok sevindim valla,bir o kadar da şaşırdım BJK TV nasıl böyle bir şry yapabildi ya bravo valla. |
Alıntı:
|
çok güzel bir haber..BEŞİKTAŞ TV nin canlı olarak maçı vermesi çok mutlu etti beni..demekki yazdığımız mailler,telefonlar,faxlar işe yaradımı dersiniz..umarım BEŞİKTAŞIMIZ da kazanır da çok daha mutlu oluruz süper kupa öncesi..hazır cincon da yenilmişken..:D :D |
inanılmaz bjk tv nin canlı besiktas macı vermesi |
hazırlık maçını da versin artık o kadar mail attık ama daha hala tenis maçı izliyoruz baydı artık belki kendi tv miz bize uğurlu gelir de kampı güzel bi galibiyetle kapatırız kadroya gelince ; nobre burak (g.güleç) ? delgado ? kleberson baki g.zan koray i.toraman runje bence bobo boşuna yapılan bir yabancı transferdir onun yerine kanatlara oyuncu alınsaydı daha iyi olurdu forvette burak tan yararlanabilinirdi burak aslında forvet veya forvet arkasında oynar ama forvet arkasında delgado oynadığı için burda oynaması imkansız son oynanan nancy maçında da gördük burak 2.yarı delgadonun yerine oyuna girdi eğer tigana onu delgado nun yedeği olarak düşünürse beşiktaş hücumdaki tek diri adamını da kaybediyor benim izlediğim hazırlık maçlarında ben bunu gördüm halbuki burak ta ilhan mansız ın mücadeleci ruhunu görmek zor değil oturmuş bir orta saha yok iki tane kanat adamı lazım belki sağ kanatta serdar kurtuluş kullanılabilir ama aşı tutarsa orda şuan için i.toraman kullanılıyor o da elinden geleni yapıyor ama orta açma konusunda zaafları var sol kanata ise bir yabancı daha alınacak ailton giderse tabii defansta ise g.zan güven veriyor baki sol kanattan iyi çıkıyor ama gerisini getiremiyor i.üzülmezden biraz daha iyi ama yetersiz geriden oyun kuracak adamın eksikliğini bu yılda çekecez anlaşılan bence durum bu biraz karamsarım ama haksızsam söyleyin inşallah ben yanılırım |
nobre ve delgado birer gol atsında açılırlar belki kimbilir. yoksa gs yemi saklıyolar kendilerini? |
kanal d de eziklerin maçı olmasa biraz zordu ya neyse ... |
vay be inanilmaz.... cok duygulandim zaten ben biliyordum BJK tv nini iyi bi kanal oldugunu :D |
Alıntı:
|
bnce bobo gökhan dan ii oynadı size göre nasldı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada bjk tv'yi öyle hiç övmeyin,kanal d çekecek,yayını bjk tv'ye aktaracaklar, o kadar. bjk tv'nin yayınları hala rezalet(14 saat tekrar, 9.5 saat chinko,0.5 saat de başka yerlerden araklanan takım haberleri,üşenmedim hesapladım :D :D :D ) |
ben 2:1 alcaz diyorum insallah aliriz iyi moral olur :D |
yanılmıyorsam son hazırlık maçımız inşallah güzel oynarlarda bizide süper kupa maçı öncesi sevindiriler |
bence hazırlık maclarında skor onemlıı deıl oyuncular bırbırlerıne alıssınlar yeter runje yı begenmedım ama hayırlısı ramazan m.dogan toroman gokhan bakı burak kleberson akıın delgado nobre gulec |
Alıntı:
|
hangi kanal veriyo |
beyler bu maç 4-1 bizimm iyi bi moral olacak 2. golu delgado frikikten cakcak:D |
hangi kanal veriyor |
bjk tv canlı veriyor... |
maçı hangi kanal veriyo haberiniz var mı beyler??? |
Alıntı:
en aza yirmi kişi bjk tv veriyor diye bas bas bağırdı...:D hatta bir üst mesaja bakman yeterdi yaw...:D |
BJK TV veriyor arkadaslar bende hayrete düstüm valla |
Alıntı:
|
İnanmıyorum :eek: :eek: :eek: :eek: tabiii o kadar mail almışlardır ki yapacaklar bir şeyler ben zaten bu kanla kurulduğunda böyle olacvak zannedişyordum işte hazırlık maçları basına açık antremenlar göstrerilecek felan sanıyordum ben bu arada bayağıdır bjk tv izlyemeiyorum hala o salak chinko programı devam ediyor mu:mad: ???? |
artik bu canli yayin yüzünden sezon sonuna kadar 1765 yilinin maclarini gösterirler |
Benbu Maca Gitmeyi Dusunuyorum Insallah Aliriz 2 1 NERDE OYNANDIGINI BILEN VARMI |
bjk tv mi veriyo?????????????????????????? |
Vaybe kedi olali bir fare tuttular ama bu benim bjk tv'ye olan nefretimi dindirmez!!! bir bozuk saat bile bir günde iki kere dogru saati gösteriyor. |
beyler fotomac gazetesinde star tv verecek diyor maçı |
evet star verio dio fotomaç bjk tv haricinde |
Puhahahaha kedi olali bir fare tuttu bjk tv .. Anti bjk-tv |
devamını bekliyoruz televizyonumuzun..inş.tüm maçlarını canlı verir takımın..haydi kartal göster kendini..cincon maçı öncesi son provamız bu..güzel bir oyun ve galibiyet bekliyoruz.. |
internet üzerinden sağlıklı izleyebilirmiyim (bjk tv yi) yardımcı olurmusunuz |
Umarım takımda biraz uyum sağlanmıştır |
valla benim galibiyet beklediğim falan yok bence önemlide değil zaten hatta yararlı olacaksa yenilsinler çünkü eksik ve aksayan yönler ortaya çıkar bu sayede önemli olan süper kupa ve lig ev avrupada bişeyler yapmak dediğim gibi eğer faydalı olacaksa yenilsinler en azında geç kalınmadan önlem alınır |
Arkadaşlar maç star da veriliyo mu gerçekten ? Fotomaç'a pek inanasım gelmiyo.Star'ın yayın akışında En Son Babalar Duyar görünüyor saat 20:00 de .Ya da BJK tv yi internet üzerinden takip edebileceğimiz bir yer var mıdır ?? |
çok şaşırdım walla bjk tv ye bak he işte böle olsunlar yayınlasınlar maçları biraz bizde başka kanallarla uğraşmayalım |
Aksamki macta bizim takim kesinlikle ilk onbiri ile cikcak. Bence bu maci almamiz lazim, cunku moral bulmamiz lazim. Bana gore takim soyle: ------------Vedran---------- Toraman--Zan--Koray----Baki -----------Kleberson-------- Burak-------Matias------Akin ------Gokhan------Nobre---- Bu maca iyi baslarsak ve gol posisyonlarimizi degerlendirirsek, kesin maci farkli aliriz! |
Türkiye`de Saat: 18:12 . |