![]() |
ulan bu takim gecen seneden ta kutu hic zevk almiyorum beni bunlar deli yapacaklar.......... |
iyi de 19:00FT'Sochaux (France) 0 : 1 Besiktas (Turkey)boyle diyor soccer de? |
Hic kanat adamimiz olmadan oynayacaksak niye Nobre'yi aldik? Ali Tandogan, Ali Gunes oynamayacaksa Nobre'yi niye takimda tutuyoruz? 5 mac sabrettik ama su anki gorunuse gore isimiz cok cok zor, cunku Delgado ve Burak disinda hic isik da yok. Sistem yanlis ve islemiyor, orta alan defansif olarak zayif kaliyor, hucumda kanatlari kullanamiyoruz, hersey Delgado'nun ayaklarina bakiyor. GS macina kadar sabredecegiz, en azindan bir umut isigi olsa yine birsey soylemeyiz, ama takimda hersey kotu gidiyor ve taraftar da bunun farkinda. Destegi elbet esirgemeyecegiz ve futbolculara tek bir laf etmememiz lazim, ama tkaim olarak buyuk sorunlar var, sorun futbolcular degil, sistemdir bence. |
kanat adamlarimiz yok bu yonetim gitmedikce heralde hep ayni husran i yasiyacagiz...Gs macinada kimse umitlenmesin ben diyorum size... |
Tigana gibi bir antrenor nasil tek onlibero'yla oynuyor anlamiyorum, bu maci Capello'ya seyretsek ve Besiktas'in antrenoru olacagini soylesek adam direkt kalp krizinden geberip gider. Bu nasil bir defans anlayisidir? Tigana geldiginden beri surekli 4-3-1-2 oynatiyor ve baska birsey dusunmuyor, islerin bu kadar kotu gitmesine ragmen. Okan Buruk niye ayrildi, bu takimda orta alanda cok faydali olmaz miydi? Boyle kanat adamlariyla neden Nobre tercih edildi, o zaman Mavuba daha yararli olmaz miydi? Tamam Nobre geldi, o zaman keske Bobo yerine Umut Bulut'u alip yabanci bir bek alsaydik bari, cok yanlislar yapildi coook. |
Alıntı:
|
Beşiktaş mu maçta harika oynadı.Delgado da süperdi fakat son 1 dakikada rakip golü ofsayttan attı bu açık ve bariz. |
Boyle bir kadro ve oyun anlayisiyla oynayalim, GS bize en az 5 gol atar. Bu takimin neresi harika? Boyle bir defans anlayisi mi olur, koca orta alan tek Fahri'ye birakilir mi? Adam Vieira olsa neyse, o nasil kaldirsin bu orta alani? Ibrahim Akin nasil Henry oluyor onu anlayamadim, adam hakikaten rezil ve biz birtek patlama yapar umuduyla oynatiyoruz, boyle giderse sene sonu kimse tutamaz onu Besiktas'ta. |
siradan bir takim olduk bu yilin ozeti 15 milyon dolar verip siradan takim nasil yapilir \\tigana iyi bilir |
Alıntı:
|
Herkes kiziyor ediyor ama ben pekde umutsuz degilim. Kalede super bir kalecimiz var (Bazen topu kotu sokuyor oyuna ama genellikte kurtarislari iyi). Defansimiz cok iyi, Gokhan ve Koray cok guven veriyor. Toraman ile Uzulmezde bana gore 10 uzerinden 9(toraman) ve 8(uzulmez) alirlar. Orta sahada Fahri fena degildi ama bence o posisyonda Kleberson oynamali. Burak bana gore bu macta fazla sinirliydi. Akin bu macta kendi gucunu gosteremedi bence, Akin kendisi gibi oynasa mukemmel bir sol kanat oyuncumuz vardir demektir bana gore. Kenarlardan bir tek orta gelmedi. Gelen ortalarda bir seye yaramiyordu zaten. Bunlari en kisa zamanda halletmemiz lazim. Akin ve Burak bence cok guzel orta acan 2 oyuncu ama malesef bu macta birak guzel ortayi, orta bile acmadilar. Matias bu macta bana bir guvenli goruntu verdi. Baya pas hatasi yapmasina ragmen bana gore iyidi. Surpriz paslari devam ediyor, bu paslara Gokhan, Marcio ve Bobo daha alismalari lazim. Simdiye kadar hersey fena degil ( Kale ve Defans). EN BUYUK PROBLEM FORVET VE ORTA SAHA! Forvette top gelmedi, bunun sucu orta sahada. Gerci Marcio ve Gokhan pek cok guzel kosular yapmadi ama pek fazla topda gelmedi sag ve sol kanatlardan. Delgado bir kac ara top atti ama bunlarda fazla bir sayida degil. Kisacasi. Bizim takim bana gore cok defansif oynuyor. Defansda problem yok, bu takim kolay kolay gol yemes ama orta saha ile forvet arasinda uyum problemi var. Gecen mac 20 posisyon vardi bir tane atamadik, bu macta 2 tane vardi yine atamadik! TIGANA HALLET SU PROBLEMI YOKSA SANADA ELVEDA! |
defansta sorun yok diyen arkadaslar maçı izlemediler herhalde onceki maçlardada aynen gozuktu arkaya atılan her top golluk bu takımda iş yok wallaa zor işimiz orta sahadan ileriye top gitmiyoo gl pozisyonuna giremedik dgru duzgun pazar gunu işimiz zor kısacası |
Alıntı:
|
Herkese Elveda Aylardir Yazzzdigim Foruma Elestrileri Kaldirmayan Bir Yapisi Oldugu Icin Veda Ediyorum Herkes Kendine Iyi Baksin En Buyuk Besiktas |
skorcular iş başında |
Alıntı:
FUTBOL 11 kisiyle 2 kale ve bir topla oynaniyor daha fazla gol atan kazaniyor eger 1 ligte oynuyorsan ALDIGIN SKORLAR seni SAMPIYON YAPIYOR !!!!!UMARIN ANLAMISINDIR |
Alıntı:
|
vasatın altında top oynuyor büyük Beşiktaşımız |
Alıntı:
HAZIRLIK MACI ozellıkle buyuk yazdım kı anlayasın dıye |
Alıntı:
SEN BU TAKIMIN OYNADIGI FUTBOLU BIRAK 1 DEVRE 10 DAKIKA UST USTE BEGENDIYSEN SENLE FUTBOL KONUSSMUYACAGIM DOSTUM BU TAKIMDA TAKIMI ALIPP GOTURECEK ADAM YOK 3 MAC IYI GITSE BILE BIR YERDE PATLAYACAK NASI GORMEMEZLIKTEN DELIYORSUN ANLAMIYORUM |
yav hele bi lig başlasın sonra konuşuruz karşılıklı atışmaya dönmesin beyler |
Alıntı:
|
bu sefer uzatmak istemiyorum geçen maç için yaptığım gözlemler aynen devam etti hala kanatlar kanatlar kanatlar nancy ve sochoux maçları birbirinden farklı maçlar değildi zaten... |
Herkes Hazirlik Maci Diyo Ama Biz Pek Hazirlanamamisiz Galiba Superkupa Ve Superlig Oncesi Son Mac Ama Yine De Takim Uyumu Olusmamis Ne Kanattan Orta Geliyo Ne Orta Sahadan Derinlemesinee Pas..2. Yarida Delgado Bir Kac Pas Verdi O Kadar..bide Cok Hizli Oynamaya Calistik Bence Daha Kontrollu Olmamiz Lazim Orta Sahada Topa Basarak Oyunu Okumali Ve Sonra Oyun Kurmaliyiz..en Sakin Defansti Bence Ortasaha Ve Forvet Acemice Oynadi Hatta 5 Hazirlik Macinda Nobreye Dogru Duzgun Pas Bile Gelmedi Acil Onlem Alinmali Yoksa Pisman Oluruz.... |
Icimde bir umut var ve insallah yanilmam |
Hazirlik maclari ölcü diildir besiktas 100. yildaki hazirlik maclarindada basarili olmamisti zaten ne zaman olduki bir gecen yil Efes Kupasini kazandik... ama bu besiktas daha mac kazanamadi diilmi insallah kupa ile galibiyetle baslar sezona... |
futbol tatmin edici deildi. yine. zor gol atıoz. defans adamımız gol attı. daha nobre,bobo,güleç gol atamadı. hala iyi düşünenlerin aklına şaşıyorum |
Alıntı:
ayni umut bende de mevcut ama insallah icimizde patlamaz :D |
takımın ihtiyacı yattara...baskasına gherek yok...yonetim alıp tıgana istemesede onune koymalı...nasıl olsa eninde sonunda sarılacak..o gelse takım tamammen kabuk degiştirir..inşallah olabilir..ne derler..ihtimaldir,cihan yanabilir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de ilk başlarda karamsardım takım hakkında.Ama Le Mans,Shakhtar,Nancy ve en son Sochaux maçlarında birşeyi farkettim.Her maç üstüne birşey koyuyoruz.Ve GS maçında çok iyi olacağız.Buna inanıyorum.Özellikle Delgado ve İ.Akın'ı çok iyi buldum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu takımda beni heyecanladıran bir futbolcu yok.yani sergen ve tümer(kızmazsanız) gibi..orta sahaya renk verecek bir oyuncu lazım bence..yani taraftarı heyecanlandıracak birisi lazım...şuanda takımda öyle biri yok.. |
Maçı izleyemedim yorumlara bakayım dedim herkes farklı şeyler yazmış:D |
Bir kere bol pozisyon bulduk ve az pozisyon verdik.Bu çok önemli benim için. |
hazırlık maçları bir ölçü diildir arkadaşlar..bence dün akşam BEŞİKTAŞ gayet güzel oynadı..rakibe ii bastı,koştu..adamların doğru düzgün pozisyonu yokken biz biraz daha dikkatli olup son pasları daha dikkatli verebilsek 2-3 olurdu maç..bir gol yedik o da ofsayt..onun için hergün iyiye giden bu takım hakkında lütfen biraz daha yapıcı eleştiriler yapalım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:15 . |