![]() |
Forumlarda neler oluyor , Sahte BJK liler mi var !!!!! Daha yakın bir zamana kadar Ertuğrul Sağlam ın şakşakçılığını yapan , inşallah maşallah istikrar gibi ezberletilmiş sözleri kullanarak Ertuğrul Sağlamı savunanlar şimdi ne olduysa istikrarı unuttular ve Sayın Mustafa Denizli karşıtı kampanya başlattılar , Her nedense bu kişiler ipe sapa gelmez çok ağır yalan yanlış sözlerle Beşiktaşımızın sayın Teknik direktörü Mustafa Denizliye saldırmaktadır . Dün istikarar lazım onun için başarısızda olsa Ertuğrul hocayı göndermeyelim diyenler ne oldu da 180 derece döndüler ve Daha henüz 1 ay dır takımın başında olan Mustafa hoca ya saldırmaya onu Ertuğrul sağlam la karşılaştırma ya çalışmakta bu mimvalde tartışmalar çıkarmaktadır ve Mustafa hoca yı adi bir kumpasla gönderme çalışmalarına başlamışlardır . Yani olayın özü şu ki bir takım kirli eller Ertuğrul Sağlamı bir takım oyunlarla takımımızın başına tekrar getirtmek için çalışıyorlar . Bunu yapanlar derhal tespit edilmeli ve Gerçek Beşiktaş Taraftarının içinden ayıklanmalıdır , Burada en büyük iş Beşiktaş ımızın taraftarlarının buluştuğu taraftar forumlarının yönetimlerine düşmektedir bu forumların yöneticileri biraz ince çalışma ile ertuğrul hocanın gönderilmesi nin gündemde olduğu dönem konu ile ilgili yapılan tartışmaları içeren konuları ve mesajları ve son dönem Sayın Mustafa Denizli hocamıza saldıran konu ve mesajları incelerlerse ark niyetli kişileri tespit edebilirler ve bu tesbit edilen kişiler derhal forumlardan uzaklaştrılmalıdır bu Beşiktaşımızın bekaa sı için şarttır . Lütfen Büyük Beşiktaşlılar kirli oyunlara gelmeyim takımımızın başına yeni geçen hoca mıza ve takımımıza destek olalım ve ŞAMPİYONLUĞA İNANALIM . Saygılar sevgiler. |
Bu aralar yeni moda ertugrul hocayla, mustafa hoca'yi kiyaslamak ... yok ertugrul'dan once bu kadar puan aldik, yok mustafa hoca'nin sistem soyle ... Bir kere kiyaslayanlar ertugrul hocayla oynanan maçlara baksinlar : Deplasman : Antalya, trabzon, ibb, Inonu : Konya, antep, hacettepe Mustafa hocayla: deplasman: genclerbirligi, kayseri, bursaspor, trabzon(fortis) inonu : sivas, koaceli, antalya(fortis) 1) mustafa hoca kurmadi bu kadroyu 2) gelir gelmez zorlu maçlar oynandi Kiyaslamadan once bir düsûnun ... |
Söylediklerine katılmamak elde değil.. |
yanı haklısınz fanatıgınde dedıgı gibi katılmamk elde deil |
gelen ağğam giden paşam zihniyeti... reis sen burayı ülkü ocağı sandın herhalde kafana göre her seyi yasaklayamazsın. Senin sayın m.denizlinin ilkel taktikleri daha başımıza cok iş acacak.Muhalif grubu neredeyse ihanetle suclayacaksın.Hatta eksik kalmış eleştirnleri asın diye yazssaydın yazının sonuna.Takriri sükun yasası cıkaralım istersen??Forumda m.d'yi eleştirecek yazı yazılmasın??Ayrıca 360 derece dönmek olduğun yere gelmektir180 olmasın o... başlıkta acmıs olduğun sorunun cevabına gelirsek bence sahte beşiktaşlı yok paranoyak beşiktaşlılar var... |
Sahsen ben Mustafa hocanin sonuna kadar arkasindayim. Fakat Ertugrul hocanin yeniden getirilme gibi bi amaclari olduguna inanmiyorum. Suda bi gercekki bu yonetime Ertugrul hoca saten gelmez. Suan icin boyle bisey konusmak dahi sacma. Mustafa hocanin tecrubesi tartisilmaz zaten. |
Ertuğrul sağlamı niye çağralım sağlamı severim gitmesinide istemiyodum ancak denizli bizim için daha hayırlı oldu ... |
Sen bu tartışmalardan aramızda sahte bjk liler olduğu kanaatine mi vardın ? Senin sinan engini savunduğunu da biliyoruz Çarşı sinan engine karşıydı Bu durumda sende sahte bjkl i oluyorsun . Senin söylediklerine karşın . . Denizli bizi şampiyon yapamaz . Sezon sonu gönderilir . . Kafanızda tutun yazdım bunu |
Söylediklerine katılmamak elde değil:S |
Ne alaka şimdi reis ? Söylediklerin kamu oyunda her tarafta karşılaşabileceğin kıyaslamalar. Bir tek futbolda meydana da gelmiyor ayrıca. Reis sen rahatsız olmuş olabilirsin kardeşim ama sosyal bir konu bu, önüne geçmek imkansız birşeydir. Bizlerinde rahatsız olduğu olaylar cereyan ediyor camiada, dediğin tek bir lafa katılıyorum içerde ve dışarda tek yürek olmalıyız ! ŞAMPİYONLUĞA İNANALIM ! saygılar |
Mustafa hoca geldi takım oyun oynamaya başladı ertuğrul korka korka oynatıyordu be. |
-Ertugrul Saglami arar olduk bee!! -Uzulmezin yeri yok bu takimda!! -Bu takimin golcusu BOBOdur, Holosko veya Nobre degil!! -Nobre,Holosko ve Delgado nekadar kotu oynasada banko oynuyor, bu cok yanlis!! -Forma adil dagitilsin!! - Aydin, Batuhan ve Serdar Ozkan neden tekrar 2. plana atildi?? |
sahsen sıze katılmıyorum ben her zman ertugrul saglamı savundum oyun sıstemınıde begendım cunku o sıstemı artık bu dunya oynuyordu . bıraz zamana vardı o sıstemınnn ama bır uefa kupası macında sonra gonderdıler hocamızı. mustafa denızlıye gelınce ben bastan berıdır oyun anlayısını ve bjk bakısıı sevmıyorummm onun tek amacı var uc buyuklerde sampıyonluk yasamıs hoca olamak baska bır amacı yok onunn .lıg tv yorum yaparken hep bjk kotulerdı yok bole oynasa daha ıı olur yok bu oyuncu bole oynamalıı .. eeeee musatafa denızlı geldın bjk basına yorumları neden yansıtmıyorusn hep aynı bahane fınal paslarını ıııı yapamadıkkkk . burası besıktas kulubu bız bu bahanelere karnımız tokkkkk sız daha hangı sıstmede oynadıgınızı bılmıyorusnuz futbolcular ne yaptıklarını ve nerde oynadıklarını bılemıyor . gecen sene bjk deplasmanda en cok puan alan takımdı sımdı ne oldu bole .tekrar soyluyorum sızın oyun anlayısnınızı sevmıyorum bjk gelmenızıde ıstemıyorudm ama geldınız sadece saygı duyarımmm oda bjk basında oldugunuz ıcınnnn |
eleştiriler gayet normal.hainliğe gelince muhakkak vardır aramızda ama bunlar bir kişi bilemedin iki kişi. |
Alıntı:
s.özkanın kendini beğenmişliğini ve istikrarsızlığını tartışmam batuhanın şu an forma giyememesi gayet normal. |
Alıntı:
hiç olmazsa bir gol atıyorduk hiç olmazsa 3 PUAN Alıyorduk |
Şahsen ben sistem 3-4-3 olmuş dörtlü defans olmuş bakmıyorum. Ben mantaliteye bakıyorum ! Büyük takımsa Beşiktaş'ın adı , 3 kişiyle hücum edip , 8 kişiyle savunma yapan , 0-0 ın üstüne yatan Ertuğrul Sağlam Beşiktaşından , bekleriyle hatta stoperleriyle gol arayan Beşiktaş bin kere evladır. Varsın olsun , savunma üçlü oynamaya alışamadığı için hata yapsın , olmayacak golleri yesin. Yeterki takım hücum oynasın, büyüklüğüne yakışır oynasın. Yediğimizden fazlasını atacağımız günler gelecektir elbet. Hatıırlatırım daha 2 ay bile olmadı Mustafa hoca geleli !!! Bunları söylemekle beraber , Mustafa hocayı eleştirenlerin Beşiktaşlılığından şüphe etmeyi de hiç doğru bulmuyorum. Eğer öyle düşünürsek ,yanlış gördüğümüz şeyleri seslendirdiğmizde bizim de adımızın haine çıkmasını baştan kabullenmiş oluruz ki bunu Ertuğrul Sağlam zamanında sezon başı kadronun ve teknikl ekibin yetersiz olduğunu iddia ettiğimde şahsen ben yaşadım gerek bu forumda gerek başka yerlerde ... |
Alıntı:
teknık ekıbın yetersız oldugu fıkrıne katılıyorumm ama ertugrul saglam korkat oynatmıyordu besıktas tam 4 forvet oynuyoruddduuuuuu sıstemın oturmasına zaaman lazımdıı .galıba herkes shalke hazırlık macını unuttuu oynadıgıımız futbol muthıstı ..ama ertugrul hocanın yanına bır sergen yalcın ve bır metın tekın olsaydı daha muthıs bır ekıp olurduu |
ben sezon sonu en önemli cevabı vericem |
Alıntı:
|
Alıntı:
Git futbolu öğren maç izle ondan sonra yorum yap kardeşim , 3 dakikalık spor program görüntülerini izleyip burada ahkam kesme . üzülmez ve nobre den başka gayretli hırslı oynayan futbolcumuz yok sen ne hakla faturayı onlara kesiyorsun . Üzülmez senelerce bu takıma hizmet etti alın terini akıttı şerefi ile oynadı ona hakaret etme hakkınız yok . haddinizi bilin . zaten şurada son senesi emekli olacak efendi gibi alkışlayın onu . Aydın , batuhan ve serdar özkan gereğinden fazla büyütüldü daha pişmeden takıma monte edildi ve şimdi formsuzlar hele serdar efendi gece hayatına kendini kaptırmış durumda . bobo ya gelince sahada ruh gibi çok yavaş tıpkı delgado gibi yerden kalkmıyor . |
Alıntı:
Ben hangi mevkiinin futbolcuları adet olarak daha fazlaydıya bakmıyorum , genel anlamda takımın mhücum etme felsefesinden bahsediyorum. Ayrca Ali Tandoğan'ın geçmişine bakarsan hiçbir zaman defans oyuncusu olmadığını görürsün. Orta sahada oynatacağı Cisse ve Sivok'un olmadığını unutuyorsun galiba bu maçta Ayrıca Ertuğrul sağlamın Beşiktaşında mı vardı orta saha ? Ben o dönemde 8 kişi savunma yapan , 3 kişi hücum eden bir takım izliyordum sahada . Senin görüşün farklı olabilir , ama ben takımın bu yeni oyunundan çok memnunum. Son olarak , bir kere daha tekrarlıyorum. Adam takımın başına geleli daha iki ay bile olmadı . Biraz sabredersek , takımın çok daha iyi futbol oynayacağını göreceğimizi düşünüyorum |
Alıntı:
haspinallah ya . . |
Arkadaslar Eleştiri yapacaksanız tamam Ama biribirinizi degil Takımı Mustafa Hocayı veya konu neyse Ortamı germeden... |
Alıntı:
elestırı yapıyoruzda abı bazı abılerımız cumle kurmasını bılımyor cok bılmıslık yapıyorlarrrr veysı arkadasım haklııı ahkam kesıyolar |
Kim oldugunun farkındayım Eğer biraz daha ortam gerilirse konuyu kapatmak zorunda kalacagım. |
MUSTAFA DENİZLİ şampiyon yap(acak) bizi. |
ya mustafa denizli 6-7 senedir nerdeydi onun oynattigi sistem millatan önce kaldi...ne bekliyorsunuz bu adamdan bence günü kurtarma cabasinda ...oynattigi futbolculara ve sisteme bakin ali tandogan bu takimda 90 degil 9 dakika oynayacak futbolcu degil, denizli bey geldi tüm gencleri kesti takimdan, ne sistem var ne birsey 3 gün önce yazdigim gibi besiktasimizin hangi sistemde oynadigini biri bana aciklayabilse anlayacagim...bu arada bazi arkadaslar yazmis yok kayseri fenere 4 atmis yok bursa gs yenmis yok sivas feneri yenmis bize ne onlardan...ona kaldiysa denizliyle kazandigimiz maclara bakalim kocaeli lig sonuncusu , genclerbirliginide herkes yeniyor ...ha birde trabzon maci var o mactada 90 dakika trabzon oynadi biz sansa kazandik....biz kendimize bakmamiz lazim , bazilari sivastan ve bursadan aldigimiz 1 puanlara basari gözüyle bakiyorlar heee biz sivastan 1 puan aldik fener alamadi ama böyle oynarsak fener bizi ezer gecer 6 puan alirlar....baskalari rakiplerimizi yenecek biz sevinecegiz öylemi...Besiktassak herkesi yenmek icin oynayacagiz BUDUR, ertugrul hoca mac kaybetmemisti beeeeeeee siz yinede denizliyi savunun |
ulan takılıp kalmışsınız,sistemde sistem diye yaa arkadaşım bu sezon başında bu takım 4-2-3-1 oynamadı mı?-oynadı..Hepimiz çift ön libero doğrudur dünya oynuyo dedik bravo dedik sonuç : hem futbol olarak hem sonuç olarak hezimet..geçen sene ne oynuyorduk 4-4-2 baklava sistemi..oynadıkta ne oldu? şimdi diyorsunuz ki çağ dışı sistemmiş falanmış..valla şu anlattığım taktiklere karşı bin kere 3-4-3 ü tercih ederim ortada bazı gerçekler var bunları görmzden gelerek yorum yapmayın..bence var olan bir kaç sorun şöyle ; futbolcu kadrosunun kalitesi ve bir türlü gerçek performansına yükselemeyen bel bağladığımız önemli oyuncular , sezon başından beri hucüm organizasyonunu bir türlü sağlayamamız , sahada ki oyunculardan hiç birinin liderlik vasfına sahip olmaması...bence sorun Teknik Ekipte veya sistemde değil oyuncuların bireysel beceriksizilği hatta bazı oyuncuların layakıt ve ruhsuz oluşu.. |
Alıntı:
|
işe bak ya forum sistem -sağlam -denizli die takılı kalmış önemli olan sistem veya adamlar deil beşiktaştır arkadaşlar.. |
denizli şampiyon yaparmı yapmazmı onu bilemem ama eskiye oranla daha çok güvenilen daha istekli bir takım var onu söylerim bu aralar forumda bir gerginliktir gidiyor provake üst düzeyde işi olmayan canı sıkılan arkadaşlar kendilerine uğraş arıyor bana göre bu durumun izahı bu |
Arkadaslar bastan sona kadar herkesin yorumunu okudum . Herkes birbirine saygı göstersin herkesin kendi görüşüdür saygı duyarsanız sevinirim ;) tartışacaksanız da uslublarınıza dikkat edin... |
[quote=kuzey; eskiye oranla daha çok güvenilen daha istekli bir takım var[/quote] hakkatende öyle .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abicim diline sağlık , varya imzamı atıyorum yazının altına . Yanlız seviyenin düşmesinin tek sorumlusu küfürbaz , ağzından çıkanı kulağı duymayanlara göz yuman forum yönetimi dir , adamlar Beşiktaş forumun da Beşiktaş ın Teknik direktörüne , futbolcusuna ve Başkanına ağzına gelen hakaret ve küfrü ediyor ama ona müdahale edilmiyor çünkü foruma yakışmayan bir gruplaşma olmuş durumda yukarda bahsettiğim adamlar ve bir çok mod çok samimi arkadaşlar ayrıca grup olmuş durumdalar bundan dolayı birileri birilerini kayırıyor her türlü davranışlarına göz yumuyor. 2 gün önce benimle eski husumeti olan ertuğrul sağlam hastası bir ufaklık sırf denizli hocayı desteklediğim için ağzına gelen küfrü etti bende sinirime hakim olamadım cevap verdim ama hakaret etmedim , sayın forum yönetimine durumdan şikayetçi oldum 2 mod arkadaş duruma müdahale etti ancak o arkadaşlarının küfürlü mesajlarını yok ettiler bana fırça attılar neymiş hakaret etmişim ben bu adaletsizliği kabul edemedim ve durumu zor zekat binbir meşakkatle admin meriç bey e bildirdim , kendisinden adaletli davranmasını bekliyordum ancak hayal kırıklığına uğradım o küfürbaz ufaklığı banladı ancak 2 gün de beni banladı neymiş adalet bu ne biçim adalet , adam küfür etti banladın yahu ben küfür etmedim veya hakaret etmedim beni niye banlıyorsun , neymiş kışkırtıcı kelimeler kullanmışım ona da kabul ama ettiğim sözlerde küfür olmadığı için banlamaman lazım uyarı cezası verirsin uygun olanı bu dur .Neyse olan oldu ben yandım bari başka arkadaşlar yanmasın lütfen sayın adminler durum muhasebesi yapın gidişatınız yanlış modlarınızı uyarın işlerini doğru öğretin gerekirse bağzılarını değiştirin , bir kere yaşı 26 dan küçük olanlara görev vermeyin , baş edemiyorlar görevin altında eziliyorlar . Ben bu forumda 3 seneden fazladır üyeyim son 6 ay a kadar hiç bir ban veya uyarı cezası almadım ama son 6 ay da ne değişti forumda ceza almaya başladım , ben söyleyim üye yapısı çok değişti yaş ortalaması çok düştü , eskidende küçük kardeşlerimiz vardı burada ama küfürbaz değillerdi kendinden 1 yaş bile büyüğüne abi diyenler vardı aynı şekilde bir sürü bizden büyük abilerimiz vardı bir gün bile saygısızlık veya küfür etmedik onlara şu an onlarda yoklar gittiler , Sayın adminler bu dediklermi iyi düşünün lütfen , yazık etmeyin bu güzelim foruma . Arkadaşlar , kardeşler eleştiri başka şey hakaret ve küfür başka şey Lütfen dikkatli olalım , Başkana , hocaya ve futbolculara kıza biliriz Eleştirebiliriz ama hakaret etmeye hakkımız yok . Eleştirinin de adabı vardır , Eleştiri yaparken yapıcı olalım . Benden yaşça küçük olan kardeşlerim lütfen konulara yorum yaparken mesajınızı yaşınıza ve muhattabınıza dikkat ederek yapınız karşınızda ki yaşıtınızda olsa saygınılı olunuz . Bir Beşiktaşlıya küfür ve saygısızlık yakışmaz , küfür ve hakaret Beşiktaşlı duruşuna uymaz . Benden büyüklerim abilerim eğer bir yanlışım olduysa özür dilerim eğer sürçi lisan ettimse af ola . Naçizane düşüncelerimi yazdım , lütfen silmeyiniz sayın yetkili arkadaşlar . Saygılarımla . |
Başarıyı isteyen BJK taraftarı M.Denizliyi desteklemek durumundadır..Başka türlü olmaz bu iş.. Ama bazı yorumları görüyorum; Mustafa Denizli ilah yapılıyor resmen..Yahu bu adam okadar büyük bir futbol adamıydı da nerede 7 yıldır.? Ş.Liginde takımına 0 çektiren adam bu..Oyuna müdahaleleriyle maçı daha da zora sokan bi adam..Herşeye rağmen destekliyoruz biz..Beşiktaş için buna mecburuz..Ama yeri geldiğinde de eleştiri yapamicaksak ne anlamı var bu işin? Bi adam 20 yaşında diye M.Denizli hakkında yorum yapamicaksa nerde kaldı savunduğunuz adalet, özgürlük, demokrasi, hoşgörü? Ben de Ertuğrul'u savunanlardanım..Fakat Şuan T.D.ümüz Denizli ise ona destek vermek de şart..Bunu kimse inkar etmemeli..Ama bu demek değildir; M.Denizli eleştirilemez.. Mustafa Denizlinin yanlışlarını söylemek sahtelk oluyorsa orası apayrı bir görüş zaten...Farklı bir dünyanın düşüncesi herhalde..:) Şu 2 derbi istemediğimiz gibi sonuçlansın da ozaman M.denizliyi ilah yapanlar bu kadar kör bir şeklde destekleyebilcekler mi bilmiyorum yine de.."Destek" kavramndan 1haber insanlar var.. Herneyse.. 3-4-3 , 4-4-2, 4-2-3-1 fln hikaye..BJK formasını kaldıramayan oyuncular var takımda..Ve bunlar kilit adamlar..Bunlardan arındğımz, akıllı 3-4 transfer yaptığımız takdirde bu takımı kimse tutamaz..Rakiplerimiz ritmini bulmuşken şu derbileri kazanıp darbeyi indirebiliriz onlara..Aksi halde bizi altlarına alırlar bu gidişle..Bu sezon şampiyonlk bukadar yakınken yine olamazsak gerçekten çok vahim bir durum olur..Umarım Denizli ile işler yolunda gider.. |
ertuğrul sağlam ın en büyük problemi teknik direktör karizmasının olmamasıyı.dışarıdan beşiktaşı tanımayan biri onu teknik direktör değil de takımın yöneticisi sanırdı.mustafa hoca da o karizma,o duruş var.eğer bir gün ertuğrul da bu özelliği kazanırsa geri gelebilir. |
Arkadaşlar,Beşiktaşforum.net türkiyenin en aktif forumu.Ve inanın çok iyi bildiğim için söylüyorum;basın da ve özellikle spor gazetelerinde bizi çok yakından takip eden yazarlar var..Bunun sebebi de herkesin özgürce fikrini yazmasıdır..Ama lütfen birbirimize saygısızlık etmeyelim..Ben mod.ların bilerek ve kimseyi haketmediği halde banlayacaklarını düşünmüyorum..Ama olabilir de ben de ilk ayım da 3 gün banlandım..o an mod.olan arkadaş beni yanlış anlamıştır ve doğru olduğuna inandığı için banlamıştır.. Gelelim asıl konuya; artık şu Denizli - Sağlam kıyaslamasını bırakalım..Şu anda Denizli bizim hocamızdır ve bizim desteğimize ihtiyacı var.İyi veya kötü bu ülkenin yetiştirdiği bir değerdir ve o bu kadar kolay harcanmayı haketmiyor. Bu yıl şampiyon olamasa bile kalmalıdır. Şu anda Morınho gelse ne değişecekki..Artı ,rakiplere bakınca da şampiyonluk ihtimalimiz oldukça fazla diye düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:44 . |