![]() |
o en mantiklisi eagle 1903 ama bakalim tigana neye karar verecek |
artık bu gece ve yarın gündüz akşam 17.00 ye kadar son uefa listesi belirlenecek zaten. sıkın dişinizi şunun şurasında ne kaldı ondan sonra zaten alacakları muhtemelen türkiye şartlarına göre transfer olacaktır. oda topuzla jorgensen olmayabilir. İtalyadan gelecek cevap herşeyi belirler. |
adnan güngör(mehmet topuzun alternetifi imiş) kim bilgi sahibi olan varmı |
Samsunsporlu Adnan Benİm Futbolu İle İlgİlİ Pekbİ Bİlgİm Yok |
Adnan Güngör bence fena topçu değil. defans ve ortasaha nın ortasında görev yapıyor, tam bir görev adamı. bize gelirse klebersonun önünde delgado nun arkasında sağ iç oynar.yani B.Yılmaz'ın oynadığı mevkide. teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu değil ama sahada sırıtmaz, istikrarlıdır, çalışkandır, çok koşar, yedekliği sorun etmez. kadroya derinlik katar görüşündeyim. hırs yaparsa bizim takımda ilk 11 e rahat girer. ALINMALI DERİM! tam adı:Adnan Güngör doğum tarihi:20.09.1980 (yaş: 26) doğum yeri:Samsun, http://www.weltfussball.de/bilder/flaggen/50.gif Türkiye boyu:177 cm kilosu:72 kg mevkisi: orta saha - defans oy. takım: Samsunspor (samsunspor altyapısından) http://www.superspor.com/images/1/29/357_B_Adnan001.jpg |
mehmet topuzu keyserinin vereceğini sanmıyorum ancak adnan hakkındada pek bir bilgim yok bekleyip göreceğiz ! |
inşallah diyelim kardeşim |
Mehmet Topuz yalan oldu arkadasim, adnan samsunda en beyendigim oyuncuydu ama kadro cok kalabalik olacka.. |
Alıntı:
|
bomba transfere bak ya görende dünyayı yada türkiyeyi sallaycak bi adam geliyo sanacak bunlar türkiyeyi bile sallamaz AMA inşaallah geldikten sonra şahane oyunlarıyla türkiyeyi de dünyayıda sallaycaklar :)) |
bekleyip göreceğiz |
insallah jorgensen transferi juanfran ve ailton gibi olmaz. |
zor bu transferler |
bence de zor cunku fioyortina ligde kaldi transver isi yatti |
bu işde burada bitti yazık |
ee filorentina seri A da kaldi nolcak bizim transfer? |
cok yazık olacak eger gerceklesmesse bu transfer cok ıyı bı futbolcuydu |
belli olmkaz gerci eksi puan var işin içinde o da yetmez kume duserler bu sene şimdi satabilirler belki |
Bir yedek tutmuslardir ellerinde,yarini bekleyin ozaman görürüz !!! Ulan Demirören 2 senede BESIKTASimizi ne hale getirdin,az kaldi ozaman seni de bonservisi elinde göndercez tüplerinin yanina!!! |
Arkadaşlar bence Ailtonu göndermeden transfer yapamazlar.Çünkü Ailton cinslik çıkarır o zaman.Gitmiyorum der bonservisini bedavaya ister. |
denilson gelirse türkiyeyi ole bi sallarki tümer serefsizi askere kacar kıskancından |
oh be m.topuz,jorgensen gelirse kartalımız kanatlanıp uçar. hem de yüksek uçar bu sene. hadi hayırlısı inş. biter bu transferler |
Alıntı:
mehmet topuz u da KAyseri vermiyor.. ona o bonservis bedeli de verilmez.. yani bu 2 transfer yatar... |
yok abicim biz delgadoyla kaldık daha bi şey alınmaz bjkye bole giderse |
defansa adam lazim bence campbel yada psvden alex olabilir |
arkadaslar 12 itibariyle jorgensen yatttı topuzada delgadoya verilen bonservis ucreti kadar odenmez yatar bunlar r |
faik gürses dediyse büyük ihtimal bitmiştir.bu adam öle boş boş konuşmaz ztn bjk tv de de görev yapıyo.. |
arkadaşlar mehmet topuz'u bilemem ama jorgensen işi kesin yattı, tahminim ve yönetimin tutumuna böre de son yabancı hakkı kullanılmayacak veya yönetimin cebinden çok fazla para çıkmayacak olan bir transfer yapılacak. Tuncay Özilhan haberine kesin olarak inandıkları zamandan sonra yönetimin tavrına dikkat edin. Yönetim artık yeni dönemde olamayacağını bildikleri için transferi, hele hele yıldız bir transferi kesinlikle düşünmüyor... |
tıgana kımı istıyo bılen varmı isim olarak mehmet topuzu bılıyorum ondan başka |
tigana herkesi istiyoda alacak para malummm |
ulan :M:))) forumda bitane doru haber cikmio hee:M |
fiorentina seri b ye dustugunde 3 milyon doları kabul etmemıstı sımdı nasıl odu anlamadım ınsallah dogrudur tam fıyatı soylermısınız ya kac yıllık anlasma yapıldı |
yaw sabahtan beri tv seyrediyorum hiç haber yok arkadaşlar galiba balon haber yine |
Bende duymadım hiç bir haberde:(ama nedvedin gelmesini istediğim için gelmesede olur ama nedved gelmeyecekse jorgensen alınmalı |
bu gidisle biz ancak hava aliriz ! |
bir ton şey yazdım ama sildim ya sabır |
ya bu başlığı gördükçe moralim bozuluyo şunu değiştirsek olmaz mı ?? |
Beyler, Jorgensen defteri kapandıktan sonra yönetimde transfer konusunda bi sessizlik hakim oldu. Hiç ses seda yok. Sanki bana yakında sürpriz bi bomba patlayacakmış gibi geliyo... |
çarşambada geçti noldu bişe olduğu yok.... biz sadece deldagoyla yetinelim |
Transfer fln yapamazlar bence... |
Türkiye`de Saat: 22:56 . |