![]() |
besiktas şova hazırlanıo çarşamba günü jorgensen ve mehmet topuz a imza attırılacak jorgensen le yıllık 1.6 milyon dolara anlaşıldı.mehmet topuz ise tam bir sır daha evvelden satmayacaklarını söyleyen satarsak ilk görüşceğimiz takım bjk diyen kayseri yönetim baskıları sonucunda yumuşadı . uefa ya mehmet topuzun intertoto oynamasından dolayı bjk ta uefa da oynayamayacağı düşünülen mehmet topuz da sorun olmadığı intertoto nun yazın transfer sezonunda başladığı için ayrı bir platformda tutulduğu vede mehmet topuz un oynayabileceği öğrenildi. |
ya demek oyle guzel kim dedi bunlari |
tv8 bjk muhabiri |
insallah olur diyelim baska bisey diyemeyiz |
Jorgensen haberi doğru.Beşiktaş dün imzaladı onla.Mehmet Topuz inşallah gelir.Ona çok ihtiyacımız var.Umarım doğrudur bu haber. |
eğer bu 2 adam gelirse takımın performansı bir anda %80 e çıkar |
Alıntı:
kaynagın neresı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İkisi olursa varya resmen coşarız ama tabii ilk tercihim nedved |
arklar hemen öle umıtlenmeyın bu işler bellı olmaz , biraz daha beklıyelım erken konusmayalım bence... |
mehmet topuz olayı tam olarak nedir gelme olasılığı yüzde kaç |
inş.ikisi de olur..çok isabetli iki transfer olur kartalımız için.. |
haber doğruysa gol proble mi ortadan kalkmış demektir..... |
ya bişi sorucam.tigananın oyun sistemi sizin aklınıza yatıyor mu.4-3-1-2 dizilişinde ister istemez kanatlar içeriye kayıyor.bu dizilişte kanat atakları yapabilmek zor gibi gözüküyor.saygılar... |
bu iki transfer muhteşem olur. yıllardır süren kanat problemi ortadan kalkar. fakat doğrusu m. topuza ihtimal vermiyorum. doğrusu o olmasa kayseri uefaya bile katılamazdı intertotodan, neden satsınlar bu adamı? |
jorgensen fiorentinayı düsürürlerse kesin olur ama m.topuz imkansız gibi bişi kayseri uefaya kaldı m.topuz en ii adamlarından ertugrul kariyeri adına bole bişeye izin vermez hele hele bu dakikadan snra imkansız intertotodan elenselerdi kesin gelirdi ama simdi zor.tv8 uydurmus bnce |
oylese alınsın |
Sorin 2.5 milyon euro karsiliginda Bolton'a transfer oldu. Kacirdik adami, ama bence Jorgensen bize daha cok uyar, Mehmet Topuz ise sagic icin ideal bir adam, hem defansi hem ofansi var, cok katki saglar. |
inşalla doğrudur ikisinide alırsak beşiktaş coşar |
Ya Jorgensenden daha kaliteli ve daha genc isimler var....Vincente var...müthis birisi...hemde 24 yasinda.. Mehmet Topuza diyecegim laf yok...süper olur...cok yetenekli birisi...hemide güzel ortalar yapiyor...tam nobrelik... |
Vicente'nin orta bacagini anca aliriz:D |
Alıntı:
|
inş doru haberdirrr mehmet soyadini degiştirsinn butun stat gol attiginda bagircazz topuzzz mehmet muahaha:):):):)neyiz gelsinde topuz demeyede raziyim ulann |
Alıntı:
mehmet topuz yılın transferi olur gelirse |
mehmet topuz, türkiye'de şu anda alınabilecek en iyi adam,ama biraz zor gibime geliyor... |
Alıntı:
|
inşallaaaaaaaaaaaaaaahh... |
mehmet topuzu alamayız buna inanıyorum kayseri o adamı bize vermez |
bnce kayseri ye bastınmı parayı kulübü bile werir ama bizim yönetim alamaz inşalla bizi mahçup eder de alır |
ya mehmet topuz alıncak olsa şimdiye kadar alınırdı. yani bu zamana kadar niye beklensinki. |
insallah gelirler bakalim :D |
topuzu vermez kayseri. verseydi şimdiye kadar verirdi. topuz da BJK istemiyor anlaşılan. Hiç ağzından BJK geçti mi duyan var mı? bir de sayın aksu istedik vermediler diye beyanatta bulunmuş daha ne bekleyelim. uma uma döndük sarı muma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ailton gitmeden jorgensen nasıl imzalıcakki? Ama ailton giderse büyük olasılıkla gelir heralde.topuzun gelceeni sanmıyorum ama bu 2si gelirse çok net söylüyorum şampiyonlukla birlikte uefada yarı finale hatta finale çıkabiliriz |
ıns olur bunlar jorgensen tamamda topuza kopek gıbı ıhtıyacımız var demıroren yap bı guzlellıkte bıtır su ısı bu yıl banko bjk |
bıraz ewwel lig tv altyazı gecıodu bızımkıler tekrar gorusmusler kayseriyle ama yıne wermıceklerını solemısler yane mehmet topuz ısı olmadı yıne buyuk ıhtımal |
bence m.topuzu alıp solada i.akını cekip son yabancı hakkımızı defansta kullanmak bana daha mantıklı geliyor.. |
Türkiye`de Saat: 11:19 . |