![]() |
bnce kayseri ye bastınmı parayı kulübü bile werir ama bizim yönetim alamaz inşalla bizi mahçup eder de alır |
ya mehmet topuz alıncak olsa şimdiye kadar alınırdı. yani bu zamana kadar niye beklensinki. |
insallah gelirler bakalim :D |
topuzu vermez kayseri. verseydi şimdiye kadar verirdi. topuz da BJK istemiyor anlaşılan. Hiç ağzından BJK geçti mi duyan var mı? bir de sayın aksu istedik vermediler diye beyanatta bulunmuş daha ne bekleyelim. uma uma döndük sarı muma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ailton gitmeden jorgensen nasıl imzalıcakki? Ama ailton giderse büyük olasılıkla gelir heralde.topuzun gelceeni sanmıyorum ama bu 2si gelirse çok net söylüyorum şampiyonlukla birlikte uefada yarı finale hatta finale çıkabiliriz |
ıns olur bunlar jorgensen tamamda topuza kopek gıbı ıhtıyacımız var demıroren yap bı guzlellıkte bıtır su ısı bu yıl banko bjk |
bıraz ewwel lig tv altyazı gecıodu bızımkıler tekrar gorusmusler kayseriyle ama yıne wermıceklerını solemısler yane mehmet topuz ısı olmadı yıne buyuk ıhtımal |
bence m.topuzu alıp solada i.akını cekip son yabancı hakkımızı defansta kullanmak bana daha mantıklı geliyor.. |
Türkiye`de Saat: 17:49 . |