![]() |
Beşiktaşın bu sene yaptığı en iyi transfer bence kesinlikle burak yılmaz. c. ronaldoya benzetiyorum onu :p |
Bence de gençler burak, tabii ki yabancılarda da delgado |
1)matias Delgado 2)bobo 3)marcio Nobre 4)burak Yilmaz 5)fahri Tatan 6)baki Mercimek 7)vedran Runje 8)serdar Kurtuluş |
sezon basladagıında daha net gorucez...şimdiden karar vermek yanlıs olur... |
7 numara burak yılmaz. |
ilk göze batan Burak oldu... |
en ıyısı bakı en kotusu burak uzak ara |
Alıntı:
|
[quote=hawkstar]bence kesinlikle burak yılmaz. c. ronaldoya benzetiyorum onu :p[/q bende tarzını kakaya benzetiyorum |
baki ve burak |
burak kötü diyenler 2 sene sonra avrupanın büyük kulübüne giderken gitme diye ağlıcaklar ..burak cok büyük bi oyuncu olucak. |
10 delgado |
bende burağı kakaya benzetiyorum fiziği aynı teknik kapasitesi üst düzey http://sport.ard.de/wm2006/confedcup...XU-KAKA-01.jpghttp://www.metrospor.com/FOTO/burak=kartal=byk.jpg |
tartışmasız burak yılmaz, bence burak yıllardır hayallerini kurduğumuz bir dünya yıldızımızın olmaması konusunu rafa kaldıracak,o şimdiden gerçek bir star... |
bobo delgado we burak |
bence Burak :D |
Burak, fahri, baki basta olmak uzere runje haric hepsi. İnsallah bu kaleci maclarda gorundugu gıbı degıldır. dİGER TRANSFERLER ÖZELLİKLE YERLİ TRANSFERLER SUPER 2 sene icinde hepsi milli takımın yıldızı olacak ve 2008 avrupa sampıyonasında milli takımımızın iskeletini kartallar olusturacak. |
türklerden burak yabancilardan kesinlikle delgado |
bence transferlerimizin hepsi ii ama runje den pek emin değilim :confused: |
bence nobre |
Vallahi bencede burak yılmaz adam süper yetenek gördüğüm kadarıyla BU hazırlıklık maçlarında gösterdiği performans dünya kupasındaki oynayan birkaç futbolcu hariç hepsinden iyi. Genç olması çok büyük avantaj. Kendini sıkar çok iyi çalışırsa 2 bilemesin 3 sene sonra dünya yıldızı bir klübe gider hemde beşiktaş için rekor transfer bedeliyle |
Turk olarak = Burak Yilmaz Yabanci = BoBo |
İbrahim Akın (ben Mösyö'nün yalancısıyım) |
burak yılmaz çok büyük topçu olacak ya |
bence en iyi transfer Baki Mercimek ve Burak, En kötüsü Fahri |
her ne kadar kampa geç katıldığı için uyum sorunu yaşasada delgado türkiyeyi sarsacak.önceki maçlarını izledim ve hayran kaldım adama alex falan hikaye yanında yeterki zaman verilsin..türklerde ise burak çok büyük bi yetenek ilk defa akıllı bi transfer yaptı yönetimimiz.. |
Delgado , Burak , Fahri , Nobre , Bobo İyi Runje Ve Mercimek Iıh.. |
daha şimdiden konuşmak yanlış olur ama hazırlık maçlarına bakılırsa en çok beğendiğim oyuncu baki tabi lig başladıuğında herşeyi net olarak görecez |
burak ve fahri bence başarılı olacak..baki,nobre,delgado orta şeker..ama runje bizi yakacak gibime geliyo..Buarada bu Serdar K.'u daha bi adamakılı göremedik,acaba o nası oynicak,Tigana baya bi ısrarlıydı transferinde.. |
Matias Delgado. |
runje hariç bütün transferler cok ii runje konusunda isterseniz erken diyin ama ben umutsuzum inşallah ben yanılırım :D |
yapamadıgı yada yapmadıgı tek transfer yattara...o olsa acık ara yaparız rakiplerimize.. |
en iyi yerli transferi burak en iyi yabancı delgado |
tabii ki DELGADO |
Arkadaslar bence hemen iki mac gördükten sonra hatta ve hatta Burak 90 dakika bile oynamadan, bu Adam Süper Star olacak diyorsaniz, helal size. Bu Oyuncuyu ve bütün alinan genc oyunculari simartmamak gerek!! Ibrahim Akinda simarmisti!!! Bence Bobonun alinmasi süper oldu. Bence bu Adam yakinda milli Takima cagrilir!!! |
burak ve delgado sırtlayacak nobre burnumuzdan getırecek nobreyı alanın allah belasını versın |
Alıntı:
|
burak yılmaz |
Burak Yilmaz----baki Mercimek----fahri Tatan |
delgadoooooo |
Türkiye`de Saat: 11:01 . |