![]() |
ÜLKER"den en az Parayi neden BESIKTASIMIZ aldi? Gazetedeki haberlere göre Ezikler Ülkerden 5 yillik anlasma karsiligi tam 50 milyon dolar almis.Cinconlarin da 25 milyon Dolar aldigini biliyoruz üstelik ÜLKER grubu bu 2 Ezik takiminda ana Sponsoru degil..Sadece Besiktas imizin ana Sponsoru buna ragmen Besiktas in yaptigi anlasma karsiligi aldigi ya da alacagi para sadece 15milyon $. Isin garip tarafi ÜLKER grubunun en üst 2 yöneticisinin Besiktas li oldugunu bildigimiz halde,Besiktas in hakkinin neden yendigini anlamis degilim. Yönetim gözlerini acip bu olaya el koymalidir, ezikler sadece kol reklami icin 50 milyon $ aliyosa bizim ana Sponsorumuz oldugunu düsünürsek en az 2 katini almamiz gerekir diye düsünüyorum. Siz ne Dersiniz?? |
eğer arkadaşım yazdıın doğruysa bugün fes etsinler anlaşmayıııııı |
Alıntı:
|
valla gazetelere inanmayin....sansasyoncular bunlar |
eğer böyle birşey varsa fes etsinler antlaşmayı:mad: |
dogrudur bence bu aldıgımız para ama ole sozlesmeyi hmn yırtıp atmak kolay deıl belkı baska anlasmalar wardır bızım sozlesmedede heryıl oyuncu almak gbı ornek delgado yonetım keske acıklasa bunları ama nerde |
50 Milyon dolarlik anlasmayaptigi dogru, Fener hemen gidip bütün avrupadevlerin pesinde oldugu bi basketbolcu aldi. Ezikler 5 Yil boyunca her sene 10 milyon dolar alacak! Bence bunlarin bjkli olduguna inanmayalim. bende o kadar para olsa, bjk veriridim 90% öbürkiylerede 10% reklam olsun diye. Ben inanmiyorum bjkli olduklarina!!! |
walla biz biraz basarisiz oldugumuz icin bize cok para gelmiyo ama ulkerin yaptigi adil deil.... |
en az parayi besiktas aliyor birde adamalarin ana sponsoru ha delgadoya para verdiler satip geri alacaklar adamlar gogus reklamindan baska sirketlerden parayi kaldiriyorlar kollarina kola turka aliyorlar ve besiktastan daha fazla parayi goturuyorlar ondan sonra felanca besiktasli diyorlar nasil besiktaslilik Bu |
Besiktaslilik böyle olmazzzzzzzz!!!! |
ortada bisiler dönüyor her zamanki gibi... ülker haksizlik yaptiysa yönetim sessiz kalmamali. |
5 senelik anlasma toplam 50 milyon $ alacak :) delgado'yu ulker getirirken besiktasin parasi yok mu diye yirtinan arkadaslar simdi yazsinlar :) ve bu teklif ilk once besiktas'a yapildi yani 50 milyon $'i besiktas alicakdi eger ki basketbol takiminin adi Besiktas Ulkerspor olsaydi :) |
ne biçim iştir bu. hem göğüs reklemı var nerdeyse 3te 1 para veriolar. fesh edilmeli. böyle şey olmaz |
Insanlar bilmeden konusuyor, sonra diger insanlar da pesine takiliyor ve hatalar zinciri devam ediyor. Bir kere 2 ust duzey yoneticisi BJK'li olabilir, ama Ulker profesyonel bir sirket ve sadece bu iki kisi degil, tum yonetim kurulu ve hissedarlar karar veriyor, siz tum sirketin sirf ust yoneticinin tuttugu takimdan dolayi zarar edebilecegini dusunebiliyor musunuz? Ayrica FB'nin popularitesi su an bizden daha fazla, son 3 yilda 2 kez sampiyon oldular, son iki yil CL'ye katiliyorlar, son yillarda hem maddi olarak diger iki buyukten daha iyi durumdalar ve daha iyi oyuncular alabiliyorlar, ve onumuzde 100.yillari var, biz maalesef bu alanda gerideyiz ve o yuzden FB daha cazip olabilir onlar icin. Ulker zaten bosuna FB ile birlesmedi basketbolda, cok sevdiginden degil, maddi olarak en cekici olduklarindan dolayi. Yani, Ulkerin bir dunyaca unlu sirket oldugunu unutmayalim, 3-5 kisinin Besiktasli diye idare edebilecegi bir sirket de degil tabi, azcik dusunup oyle yazalim, bosuna geriyoruz ortami ve kendimizi. Biz de soyle 2-3 senemizi cok iyi gecirelim, bize de guzel sponsorluk teklifleri gelir, hersey basari ve populariteye bagli. |
ya saçmalamayalım adamlar ülkere takımlarının isimlerini verdi onun için 50 milyon dolar aldılar yaptıkları anlaşma bizle yaptıklarından kat kat büyük cinconla yaptıkları öle bi anlaşma varmı oda belli degil |
ülker in bjk a vereceği sölenen para forma reklamı sponsorlukla alakası yok senede 3 milyon dolar basketbol a yardım yapılıo ayrıca 5 milyon dolar delgado alındı eziklere para verilmio kim sallıo sadece baskette bjk - gs kadar reklam parası artı kadıköy civarlarında salon yapılacak gs ye özel anlaşma yapıldı ama o parada borçlara gidio yönetim baskı yapmış gs den fazla para alacaz ülkerden futbol için son olarak ülker fener e futbol için tek kuruş para vermio basındakiler uydurma |
Demirören sen kendi Sireketini nasil yönetiyon`??? |
Alıntı:
|
adamlarda suc bulmayin adam ne kadar aza anlasirsam kar diyor suc onlardami hayir???Bizim Beceriksiz Yonetimde hayirlisiyla bi dev olup gitseler...! |
Alıntı:
|
Shell vs. gibi dunayaca unlu olasada bir ismi var Avrupada da. |
yok baba yalandır bunlar |
bnce işin perde arkasını bilmeden konuşmamak gerekir...bjk yönetimi o kdr saf değil..o beğenmediniz başkan demirören gibi bi kuruluşun başkanı.. |
böyle şacma şey olmaz madem 50 ilyon $verıo nie ana sponsoru yapmıo saçmalık ulker parayı denızden toplamıo basının şacmalığı işte |
yönetim aptal olduğu için beşiktaşimiz gün geçtikce borçlanıyo.madem ülkerle anlaşma imzalıyosunuz hemde ana sponsorumuz en az parayı niye biz alıyoruz anlıyamadım yönetimin bunu açıklaması lazım???!!!!!ezikbahçe 50 alıyosa bizim 60milyon dolara imzalamamız gerekiyodu.yönetime para batıyo gaiba ONLAR ANCA BORÇLANSIN ilerde beşiktaşlılar bunu hesabını sorar .!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
arkadasım cok guzel demissin brw da sana bikac sorum var 1 bu fener son 2 sezonda cl ne basarı gosterdi ( populatorlukten bashsetmıssın her sene 0 ceken takımın nesi cezbetici ? ) 2 ülker madem dunyaya acılmak istiyor bunu fenere sponsor olarak degil barcaya sponsor olarak yapmalıydı ( 50 $ fenere verene kadar 150 $ barcaya verilirdi 50 yi yolda yurumeyi bilmeyen fenere veren adam barcaya haylı haylı verirdi ) 3 bu bikere kesinlıkle basının sallamasıdır bu ulker bu kadar parayı denizdenmı cıkarıyorkı 50 $ ı fenere versin ( yanında verdigi basketcılerde cabası !! ) işin özu basının galayanına gelmeyelım bizler aklı basında insanlarız salak olsaydık feneri tutardık dimi :D |
silinsin şu topic. sinirlerimi bozuyor. başlığa bak neden en az parayı biz almışız. bunu burda tartışmak sinirlerimizi bozmaktan başka ne işe yarar. |
Alıntı:
2 Biliyorsunki Barca'nin sponsorlugu birazcik daha pahali oluyor ve Barca prensip olarak forma reklami almiyor, Ulker disariya yatiracagina Turkiye icince yatirim yapmak istemis ve uc buyuklere sponsor olmus, sirf FB'ye olsa haklisin diyecegim. 3 Aziz Yildirim kendi acikladi, yalan oldugunu sanmiyorum, asil bizim kac para aldigimizdan yetkili agizdan duyan var mi? |
Alıntı:
|
bizimkilere verseler zaten batıracaklar oparayı onun için boşverin vermese de olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
samsung mobileda bizim kapımızda bekliyodu sanki ya niye yönetimi bu kadar küçümsüyosunuz herşeyi siz biliyosunuz görüyosunuz onlar görmüyomu yani sizin yazdıklarınızı okuyanda fenerli biri beşiktaşıma başkan olmuş takımı batırmaya çalışıyo diye düşünür biraz sakin olun arkadaşlar |
Alıntı:
|
Bazen gerçekleri görmüyorsunuz. Beko diyen arkadaşlar yıllarca Beşiktaş'ın ana sponsoru beko idi ve Beşiktaş 3 büyükler içinde en az para alan kulüptü. Beşiktaş'ın Beko dan ayrılma nedeni Beko'nun Beşiktaş'a para vermek istememesi idi. Şu anda Beko ana sponsorumuz olsa şu andaki sponsorun verdği rakamın 3 te 1 ini alamıyorduk. hala beko diyorsunuz. Bu kulübün maddi desteğe ihtiyacı var, biz tutup sponsoru eleştiriyoruz. Bence eğer sponsor iyi bir para verecek ise stadın isim hakkı bile sponsora kiralanabilir. Bu kulübün maddi desteğe ihtiyacı varken bize maddi destek verenleri soğutmayalım. |
Bence ülker böyle haksızlık yapsa böyle alalane bir şekilde duyulmazdı kesin bu işin aaltında bir şey vrdır çıkar yakında kokusu |
sponsporumuz yeni rakı olsun:D belki bize bedava rakıda verir:D |
ayrıca ülkerin fenere yaptıgı teklifi önce beşiktaşa yaptıgı söyleniyo yani ülker basketbol şubesini beşiktaşla birleştirecekti ama bizimkiler kabul etmemişler bence iyide yapmışlar çünkü fener resmen basketbol takımını sattı bu sayede böyle büyük paralar aldı |
hiç beklemeden fes etsinler |
Bir de unutulan bu sponsporlugun icinde Fenere basketboldan yaptigi katki da var. Ulkerden Fenere gecen basketbolculari Fener kendi butcesiyle alamzaz, ayrica Ulker isim hakkini vs. de satti Fenere, Ulker de parayi oyle elden de veremez, o yuzden sponsorluklan gosterildi o butce artisi, yani administratif olarak 50 milyon dolar o, gercek rakam daha alcaktir, bu paranin bir bolumu basketbol subesine harcandi bile. |
Türkiye`de Saat: 00:15 . |